Başınız sağolsun bence salim kafayla mutlaka testi tekrarlatın. AMH baktırdınız mı? Ben 2018 yılında yaklaşık 8 yıldır doğum kontrol hapı ile korunurken nasıl olduysa gebe kalmışım. Ama 6. haftada düşük oldu. Kürtajdan sonra adet görmeden yeniden gebe kaldım. Sanırım vücudum artık anne olmalısın diyordu bana
Ama ondada sağlık problemi nedeniyle 19. haftada sonlandırıldı. Sonra 1 yıl kalamadım. 2019 Ocakta Dr.a gittiğimde erken menopoz başlangıcı dendi kendin kalamazsın dendi. Hemen takviye başlandı Şubat döngümde Klomen kullandım olmadı Mart döngümde Letrol kullandım gebe kaldım ama dış gebelik oldu. Sonra işte bu mart döngümde kendiliğimden gebe kaldım. Sadece tavsiyem şu kendinizi oyalayacak birşey bulun 10 ay vitaminlermiş, soğan sularıymış, macunlarmış, ovulasyon testleriymiş herşeyi yaptım olmadı ama son 2 ay hepsini bıraktım bebek düşünmeden ilişkiye girdim. Takip etmedim canımız istediğinde ilişkiye girdik ki gebe kaldığım ay 5-6 kere falan oldu. Hiç beklemediğim ay gebe kaldım. Aslında bıraksak gebe kalacağız ama sürekli düşündüğümüz için bunu engelliyoruz
Aklına takılan ne olursa sorabilirsin. Bildiğim bir şeyse yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Bu arada Agnucaston kullanmıştım ama diğerini kullanmadım. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı olabilir siz yinede sorun dr.unuza