Gebeliğe Hazırlık Yüksek E2 degeri ve dogum kontrol hapi arasindaki mantik ve ise yarayan ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patiliseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
1.653
512
123
Arkadaslar regl 3. Gunu kan verdm fsh 6 e2 160 cikti. E2 yuksek oldugu icin tedaviye baslamadi doktorum. 1 ay gynelle isimli dogum kontrol hapini verdi. Yasminle arasindaki fark ne acaba biliyor musunuz. Bu haplar zaten ostrojen iceriyor daha cok yukseltmesin

çikolata kistlerim var onlardan dedi. Doğum kontrol hapı verdi baskılıyormuş. kafam karıştı biras

Benimde E2 yüksek çıktı 144 sadece Doğum kontrol hapı mı düşürüyor acaba gebelik istiyorum o zaman Doğum kontrol hapı gebeliği önler ne yapmam lazım bilginiz var mı

Benimde E2 yüksek çıktı 144 sadece Doğum kontrol hapı mı düşürüyor acaba gebelik istiyorum o zaman Doğum kontrol hapı gebeliği önler ne yapmam lazım bilginiz var mı
Evet hatta benim fazla bile dustu. O ay mecbur bebek hayallerine ara veriyorsn

Çikolata kistim war we dogum kontrol hapina bosuna baslarsn direkt bebek dene

Bu arada 400e kadar normal sayilir e2 niye yüksek dediki size
Bilmiyorum normalde kist falan Yoktu öbür doktor ultrasonda baktı kist yok dedi sonra adet olunca hormon testinde 144 çıktı yüksek dedi.adetin 5.günü diye mi bilmiyorum.Doğum kontrol hapına gerek yok mu diyorsunuz

Bilmiyorum normalde kist falan Yoktu öbür doktor ultrasonda baktı kist yok dedi sonra adet olunca hormon testinde 144 çıktı yüksek dedi.adetin 5.günü diye mi bilmiyorum.Doğum kontrol hapına gerek yok mu diyorsunuz
Ultrasonda cikolata kistini herkes göremez alttan muayeneyle baksin. Yani bi ay cok az bi süre hcbsey degsmezki e2 in yüksekte degl seni yaniltmiym ama bi ay bosuna ertelicen bebegi bska doktora gt

Alttan baktı bir önceki doktor kist var mı yok mu diye gittim yok dedi sonra denedik adet olunca doktora gittim hormonda bu değer yüksek çıktı bu doktor da Doğum kontrol hapıyla düşer muhtemelen kist var dedi önceki doktora tekrar gidicem yani bu E2 gebeliği engellemez mi sizce yüksek olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…