- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
- Konu Sahibi patiliseker
-
Evet hatta benim fazla bile dustu. O ay mecbur bebek hayallerine ara veriyorsnBenimde E2 yüksek çıktı 144 sadece Doğum kontrol hapı mı düşürüyor acaba gebelik istiyorum o zaman Doğum kontrol hapı gebeliği önler ne yapmam lazım bilginiz var mı
E2 yüksekliği sorunu icin hangi bölüme gittinize2 yüksek kimse yok mu ya
Evet hatta benim fazla bile dustu. O ay mecbur bebek hayallerine ara veriyorsn
[/QUOTdaha sonra bebek oldu mu acaba bir ay ara versek yine iyi siz Doğum kontrol hapı mı kullandınız
Kadin dogum. Tedaviye baslayacaktik ama e2 cok yuksek kist yapar yumurtlara bu degerle baslanmaz dedi. O ay dogum kontrol hapi kullandm bir dahaki ay dustu kesti hapiE2 yüksekliği sorunu icin hangi bölüme gittiniz
Hayir o aydan sonraki ay dr a gidemedm. Birdahaki ay klomen basladik simdi catladi yumurtalar bekliyorm. Siizn dr ne dediSonra gebe kalabildiniz mi kaldıysanız bir ay sonra mı
Bilmiyorum normalde kist falan Yoktu öbür doktor ultrasonda baktı kist yok dedi sonra adet olunca hormon testinde 144 çıktı yüksek dedi.adetin 5.günü diye mi bilmiyorum.Doğum kontrol hapına gerek yok mu diyorsunuzBu arada 400e kadar normal sayilir e2 niye yüksek dediki size
Ultrasonda cikolata kistini herkes göremez alttan muayeneyle baksin. Yani bi ay cok az bi süre hcbsey degsmezki e2 in yüksekte degl seni yaniltmiym ama bi ay bosuna ertelicen bebegi bska doktora gtBilmiyorum normalde kist falan Yoktu öbür doktor ultrasonda baktı kist yok dedi sonra adet olunca hormon testinde 144 çıktı yüksek dedi.adetin 5.günü diye mi bilmiyorum.Doğum kontrol hapına gerek yok mu diyorsunuz
O deger okadar etkili bisey degl ayrica 2 ay cok az bi zaman ama cikolata kistini hafife alma tekrar baktir cikolata kistim war de ayrntili baksnDaha yeni deniyoruz 2 aydır olmadı ben de bu değer yüksek çıkınca buna bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?