Geldii geldiidelikafaduldenLibim yolladım ,geldi mi?
yarışman hayırlı olsun kuzum :))
güzel bi tarif bulursam bende varım :))
canımm çok güzel fikir süper olacak yarışma tahmin edebiliyorum:jeyyar:
aslında şimdi börek haricinde yemek de olabilir yazını okuyunca yöresel bir yemek geldi aklıma bizim memleketten ama maalesef o yemeğin yufkası farklı oluyor İstanbul'da bulabilmem imkansız yufkayı,ancak memlekette oluyor.eğer bulmayı başaran bir yarışmacı olursa kafadan oyum ona gidecek çünkü acayip özledim o yemeği :)
yemeğin adını söylememde bir sakınca var mı bilmiyorum ama belki yarışmacılara bir fikir verir diye şeyettim libim :)
Tatlı kedim mi gelmiş benim:1hug:
Nasıl özledim..:asigim:
Ama öyle kaçmak yok yakaladım bi kere bırakmamkaydirigubbakcemile3
O bahsettiğini sen yapacaksın diye heyecanlı heyecanlı okuyordum ki mesajın sonunda beyaz bayrak gürdüm sankimekaydirigubbakcemile3
Tatlısı..
Senin dediğin mamayı şedemedim benbilmiyorumkismile
Adını söylemeyek ama ipucu verekaklinialirimsmile
:hulya:
zemuszemus
İnşaAllah gülüm..Güzel bir topik olmus,yarismacilara basarilar dilerim kolay gelsin.Bende güzel bir tarif bulabilirsem eklerim insaallah :)
kuzum ben de seni çok özledim:asigim:
canım valla aslında yufkası sadece memlekette olduğu için katılamıyorum belki İstanbul'da da vardır yapan bir yer ama şimdiye kadar çok girişimim oldu aradım bir türlü bulamadım :)
canım yemeği doğulu arkadaşlar özellikle benim memleketim Tunceli ve komşumuz Elazığlı arkadaşlar tahmin etmişlerdir :)
yufkası farklı oluyor aslında anneler evde de açıyor yufkayı ama bu yarışmada hazır yufka kullanıldığı için şeyemedim :)
şöyle söyleyim bu yemeğin özel yufkasını kesip tepsiye diziyoruzzzz sonraaaa sonrasını ne sen sor ne ben söyleyim libim muhteşem bişey :)
bu kadar ipucu yeterli mi acep :)
ayy benimde bu yarışmaya katılmam lazım. ama pc de sorun var arada bir benim nik siliniyor. ama düzelsin ilk işim yetişirse tabiii bir tarifte ben yollayacağım tabii tepsiyle birlikte:)))
libişim çok güzel bir fikir canım ellerine sağlıkk
katılan herkese kolaylıklar diliyorum
muhteşem görsel bir show olacagından eminimopuyorumnanaktan
aa daha zaman varmış,2günlük bir işim var hallede bilirsem bende katılıa bilirim
Kimbilir ne tarifler gelecek,nasıl sabredeceğiz bilmiyorum...
:1hug:uvv yukfalı tarıfler ,herkese basarılar dılıyorum
evet kıslar tarifim ve fotolarım hazır tarifimin adı: BUYRUNBENıM-BUYRUNYıYıNzemuszemus
ama ımageshack te sorun var dosyayı yükleyemedim inşalhh sorun çözülür...
liboşum bi baksana ımageshack sende açılıyormu resmi gönderemiyorum ki sana yaaa şansa bak offakannehir
akannehir
Hakket açılmıyoo bacım
şansa bakeyvahedigeldismile
Biraz bekleyelim elbet açılır rahatlar..
opuyorumnanaktan
ouyyy
:asigim:
Ne güzel Gülüm Sümüm de gelmişŞeniz
Aç yavrum aççç
Yufkana dolanayım , koynuna sarılayım
sempatiksalakcinni
Şişttt
Cinnimm
bah Soltanım ne deyooo
Edelelerini bol tutaaacağsın haa gollarda
unutmaa:roflol:
sisttt giii bide fransaya dogru yol alsan ,bak bekliyorum ona goresempatiksalakcinni
adelelimi allah seni emikaydirigubbakcemile3, ozaman birak bile kesmezsempatiksalakcinni
kıs 4 ay oldu nikah yaptım . anam diyi düğünsüz olmaz yapıcın. eyi dedik şimdide düğün yapıyom beklerik sempatiksalakcinni
yufka bende açıcam ayol benim neyim eksik burdan tee alamanyaya kaa..
açılın oklavamlan geldimklava:
anaaaam akannehir
ben yufka diye okuyunca yemek var diye daldım
meğer +18 geyik varmış yaşasııngamyoncuiremsu