sempatiksalakcinniamaaan nolcek be iki pataküteden kız öldürmeyen şey kuvvetlendirirmiş. edele olur yufka açarık ayrıcanesempatiksalakcinni
libyana birdahakine bende varım inşallah.. aklinialirimsmile
prenses sadece tuzlu seyler olcak ,yani hazir yufkadan yapilan tuzlu seyler, icinde ufka olsun her hangi tarif
tamam sekeruummmmmmmmmm anladum sincikboshayallersmile insallah vaktim olur da katilirim cok istiyorum cunku ama bu aralar cok yogunum sinavim felan var yamafoldumben
kaydirigubbakcemile5Annaaa bağ sen yufkami dedizz valah zamanim olsa bende katilmak isterim yav yufka mufia diyonuz bakin aciktim laa simdi
vereliniortakkizlarr benimde hic vaktim yok biliyosunuz yogunlugulu, bi aksam araya ssigdirip yapcam
zaten olmadi paar akasama kadar tarif resimleri gonderebilirsiniz, yani hafta sonu bile yapabilirsiniz
siz yeterki katilin ,adi ustunda yufka zaten hazir :)
kiz libi ben senun gibi beceruhlu bir gaci degilim la olanla yetunuyoh bilmiyonmu?sempatiksalakcinni
risayp oldugunu bizde biliyoz zaaar amma ben evrimleymis halini daha cok seviyem recepimi bulucam bigunaklinialirimsmile.benim recep beni tirmalamazsakaydirigubbakcemile3
sagol bademim insallah alnimin akiyla cikarim ya eyvahedigeldismile