napalım kısmet değilmiş....gece bakarım düzelirse gönderirim düzelmezse vazgecerim katılmaktan dermişimsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
nesye davşanım ben sıpalarımın yanına gidiyim...büyük sıpama ders çalıştırayım,küçük sıpam izin verirse tabidelikafadulden:1shok::1no2:şaşırmış anne smilıy
sempatiksalakcinniEdeleli olmazsa olmaz diyim bah....:umursamaz:
Gelmemmi yavrim....gelmemmi?opuyorumnanaktan
De gett....alsanaalsanasmileanan dogru diy..:hulya:..dügünsüz olurmu hec?:umursamaz:
Keske gelebilsem...vallaha isterdim kis.boshayallersmile
Bene bah...yufkadan adam yapican ya.aklinialirimsmile..söyle bol bol edeleli olsin taamicokacimcoook
Istersen örneh olarah sylvester stallonenin üstü ciplah bir fotosunu göndereyim:jeyyar:
Ne bayildin be...
Hecmi forumda geyik görmedinaklinialirimsmile
evet hanımlar bunları yapmak güzel de nasıl seçeceksiniz birinciyi? resimle falan olmazki ayol. siz bunları yapıp bana yollayın ben seçerim birinciyi size zahmet olmasın aklinialirimsmileadresi nereye yazıyorduk aklinialirimsmile
Babbabaaaa kendi yolladı ya sabırsız hatın:roflol:NıHAYET fotoyu gönderdim..vatana millete hayırlı olsun...
22 sine kadar bekleyecekmiyiz yaa..çok varmış daha tüh:hulya:
Bu kadar marifetli hatunun arasında nasıl olucak bbilmiyorum..
yollamasam bile takipteyim...:):)
:1hug: inş.masallah kizlar costurmusunuz burayi, hadi son guene kadar hep boyle olsun
sizlerle fazla olamiyorum ama aksam takipteyim
insallah fazla katilim olur, eglence doruga yukselir
yeni yarismamiz hayirli olsun.
emegine saglik libyanacigimopuyorumnanaktan
canim bu hafta cok yogunum ama yetistirebilirsem katilirimolumunekankayizsmile
yoksa yetistiremezsem oylamaya katilirimopuyorumnanaktan
:1hug: inş.
Allah razı olsun gülüm..
Hepimizin emeğine sağlıkkaydirigubbakcemile5
Demek senin de yoğun haftan:gitme:
Nasıl bi hafta seçmişiz biz yauu
Benim de aynen ennn enn enn enn dolu ve terellelli haftama geldi biliyor musunuzakannehir
Kardeşim,gözbebeğim 25inde askerdi inş.Şimdi 23 üne alındı tarih..
Ayrıca yarın asker eğlencesi var..kaydirigubbakcemile
Tahmin edersiniz evimizdeki yoğunluğu koşturmacayıkafamçokkarıştı
Akrabalarımız dayımlar halamlar hep şehir dışından gelecek inş..
Ailemizin maskotu kerata :1ninca: kıskandımkaydirigubbakcemile3
Sizlerden de dua istiyorum ,bu tür kişisel mevzuları pek paylaşmam lakin inanılmaz heyecan ve duygu doluyum,bütün askerlerimize sağ salim gidip gelmek nasip olsun:Saruboceq:
İşte öyle hanımlar..
Velhasıl kelam kaçış yokaklinialirimsmile
Bu curcunada buraya gelebiliyorsam,sizler de iyi performans sergileyebilirsiniz..
İnanıyorum
ne kaa cadıymışm ben marisempatiksalakcinni
Görelim bakalım mamaları
:dance:
:tomato:
libyanacım şimdi sen kızcaksın belki ama..ben de bazı arkadaşlar gibi sen varken,incitanemtuanam varken vs.. bana oylamak düşer sadece diycem..ben hakkaten kendimi o kadar marifet hanım görmüyorum..sadece denemesini ve öğrenmesini seviyorum..takipçinizim kısacası...
Bütün arkadaşlar aynı şeyi düşündüğü için,katılımda patlama olmayacak sanırım:)
Lütfen atın bu fikri kafanızdan arkadaşlarrr kendimi patakütelicemm bakkın
Ne ablalar ne arkadaşlar var aramızda..
Doğuştan değil ya bu beceriler..
Öğrenerek görerek duyarak yapıyoruz hepimiz..
Yufka ya Hu hazır yufka işte:)
Basit , zahmetsiz , estetik..
ya arkadaşım sen nasıl alçakgönüllü bi insansın böyle yaa..ben böle marifetli olcem bi de böle sempatik ve mütevazi olcam,yakınların çok şanslı ..
Baya çekişmeli bi yarışma olacağa benzer.Ben ne yapsam acabaaa???Gerçi 1. olamıcam kesin ama sizlerle bir tarif paylaşmış olurum en azından.
Liby konuyla alakasız ama avatardaki senmisin ya,ne kadder güzel bir göz o :asigim: