Kıjj düveyim şeni:roflol:keşke kendi açtığımız olsaydıda şöyle size güzel bi su böreği açıverseydimzemuszemus
hazır yufkaysa çok kolay 10 dakikada hazırlarım...katılım bayağı fazla
olur.....süper süper süper
hazır yufka olsunda içinde ne olursa olsun dimi, tuzlu olacak bide tamamdır
bende geliyorum aranızadelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3bilseydim dün yaptığımın fotosunu çekerdim güp güp yediler tüh yaaakaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilekapatma kiz tukkani, sen otur onude iyi topluyon musterisempatiksalakcinni:lepi:
ben olsam batiririm hemenciksempatiksalakcinni
temem zaten yarismada yoksun anam sen:ecrin_bebek:
:hulya:ay herkese kolaylik olsun ,herkes katilsin diye, hazir yufka dedik
kac kisi cikti, keske el acmasi olsaydi diye
beklesin anam o tarifleriniz,, gun gelecek onunda yarismasi olcak sen hic merak etme emii :)))
libisim askum davetin tenku veriy mac la mohtesem bir tarif bulursam bende sahada top kostururcum evelallahaklinialirimsmile
kız libyana.....yufkayla sanat eseri gibi ne var ki........bilmediğim tarifi yoktur yufkanın ama ben hiç sanat eseri gibisini görmedim.....tırsttım şincik katılmasammı nesempatiksalakcinni
seçenekler şöyle sıralanır diye düşünüyorum; yufka börek çeşitleri, yufkalı börek çeşitleri,başka ne vardı .....yufkalı börek çeşitlerisırnaşık şey:roflol:
kız yufkadan adam yapalım ha sempatiksalakcinni
fırında kızartalım çıtıy çıtıy sempatiksalakcinni
eyvahedigeldismile
Yİne tutamadım çenemi
Sempi beni durdddurr Sempiiiiiiiiiiiiiiiiii alüükaydirigubbakcemile
Çiçaam şimdi şöyleee
az daha zorlarsan mıncıklarsan ağzımdan kaçıırıveecem..
bakma sen benim sanat eseri dediğime
bana göre
ekmek arası peynir de sanat eseridir çünkü yenir:roflol:
Pis boğaza yenen herşey sanat eseri şekerimsempatiksalakcinni
Katıl uneyn ..
Ben ne diyorum
tek eliniz değsin yeter..
Tatlı tatlı yarışıcaz..
Eğlenicez..
Bugün Esmer Güzeli yufkadan hiç bişe bilmem tek sigara böreği ve makarnalı yufka dedi mesela..
Halbuki ikinci söylediğini bilmeyenler var,benim de kim bilir bilmediğim neler var..
Onu demek istiyorum size basit gelen bana enfestir belki
Bana enfes gelen sizee basittir kim bilirzemuszemus
Kardan adam olur da yufkadan adam olmaz mı-tatlicadiarzu-
Gacilin leyn....alsanaalsanasmileyufka yapacam zayir..:hulya:..almanyadan türkiyeye kadar acacam...sizde catlayin patlayin.:1closedeyes:
Kiz libos yaman hatunsun....Oktay usta bilemem catir catir catliyordur ha.boshayallersmile
Eccinnli yavrim...sen ne zaman evlendin kizim? benneyaptımkiHec habarim olmadi...Allah mesut etsin.olumunekankayizsmile
Yufkadan adammi yapican güzelim....iyi iyi, söyle adeleleri bol olsun tamammicokacimcoook
Gacilin leyn....alsanaalsanasmileyufka yapacam zayir..:hulya:..almanyadan türkiyeye kadar acacam...sizde catlayin patlayin.:1closedeyes:
Kiz libos yaman hatunsun....Oktay usta bilemem catir catir catliyordur ha.boshayallersmile
Eccinnli yavrim...sen ne zaman evlendin kizim? benneyaptımkiHec habarim olmadi...Allah mesut etsin.olumunekankayizsmile
Yufkadan adammi yapican güzelim....iyi iyi, söyle adeleleri bol olsun tamammicokacimcoook
o adam eriyiii,bu adamda yeniyiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anaaaam akannehir
ben yufka diye okuyunca yemek var diye daldım
meğer +18 geyik varmış yaşasııngamyoncuiremsu
anaaaam akannehir
ben yufka diye okuyunca yemek var diye daldım
meğer +18 geyik varmış yaşasııngamyoncuiremsu