• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Yufkalı Sultan Köfte (Patlıcan Ve Biber Közlemesi Eşliğinde) & Yöresel Fellah Köftesi

Ellerine sağlık,bol şansların olsun güzel ve değişik iki tarif.Özellikle fellah köfteye bayılırım.Adanalı bir arkadaşım yapmıştı ilk kez orda yemiştim ve çok beğenmiştim.:56::56:

açıkcası bende ikişsinide ilk defa yaptım nedense bilmediğim yeni şeyler yaparken daha istekli ve heycanlı oluyorum sanırımda o yüzden bütün ilgimi sevgimide katıyorum eh buda tadınada yansıyo haliyle:56: o yüzden yemekli misafirim oldugunda ve turmaya arkadaşlarım geldiğinde hep yeni şeyler yaparım bunlarında tadına bayıldım yufkalı sultan köfteyide öneririrm çok teşekkür ederim:42:

Çok leziz duruyo bizimki görmesin fellah köftesini bu saatte yaptırır bana valla ımhhh :52:

yufkalı olanı çok beğendim hemen denıycem ellerine sağlık

saol canım dene tabi çok güzel uyumlu oldular yufkayı el açması al ama olurmu markettekiler çok kıtır olur el açmaları daha güzel sarıyo köfteyi:54:

Kız hamile kadına bu işkence yapılır mı hiç :47: Anaaam ne güzel görünüyor bu köfteler yav. Fellah köftesi beni benden aldı resmen. Evlere servis gönderimi yapıyor musun bacım :52: Yarın kocamı da alıp yemeğe size gelicem. Bursa 2 saatlik yol nasıl olsa :52::52: Ellerine sağlık...

Kız hamile kadına bu işkence yapılır mı hiç :47: Anaaam ne güzel görünüyor bu köfteler yav. Fellah köftesi beni benden aldı resmen. Evlere servis gönderimi yapıyor musun bacım :52: Yarın kocamı da alıp yemeğe size gelicem. Bursa 2 saatlik yol nasıl olsa :52::52: Ellerine sağlık...

beğenmene sevindim canım ne dmek gelirken haber et yaparım siz gelene kadar hemencik:54:teşekkürler:42:

ellerine sağlık canım muhteşem görünüyorlar

:56:oruç oruç nasıl canım istedi anlatamam

Back