Köfteler Yufkalı Sultan Köfte (Patlıcan Ve Biber Közlemesi Eşliğinde) & Yöresel Fellah Köftesi

ilk başta çıkmayan iki resimim

ellerinize sağlık :81:
fellah köftesini çok severim ne güzel olmuş öyle
yarışmada başarılar diliyorum

ellerinize sağlık :81:
fellah köftesini çok severim ne güzel olmuş öyle
yarışmada başarılar diliyorum

benimde ne zamandır canım istiyodu bende köftelik bulgurla olan şeyleri seviyorum kısırı mercimek köftesini felan

teşekkür ederim

vallahi muhteşem görünüyor ellerine kollarına saglık. Siz yarışıyorsunuz biz de yiyebiliyor muyuz bunlardan

vallahi muhteşem görünüyor ellerine kollarına saglık. Siz yarışıyorsunuz biz de yiyebiliyor muyuz bunlardan

tarifi alıp yapıp yiyebiliyosun canımoy bursada olsan yerdin yapardım hamiş hamiş canınıda istettik

tarifi alıp yapıp yiyebiliyosun canımoy bursada olsan yerdin yapardım hamiş hamiş canınıda istettik

kuşum totoma güvenebilsem akşam menümüz bunlar olacaktı ama ı ıh imkansız :) dilerim yarışmayı kazanıp kutlamaya davete geliriz bursaya senin başına bela artık kaç kişi oluruz kaç kişilik porsiyon hazırlarsın ne kadar yorulursun kıh kıh kıh kıh

inşallah güzelmiş yarışmak neden tiryakisi olunuyo anladım

ben hiç katılmadım ama her yarışmayı dikketle takip edip en son her yemeği inceleyip ona göre oy veriyorum
iddia edildiği gibi arkadaşlarıma vermiyorum ki arkadaşlarım olan kişilerde katılıyor
bence emeği çok olan kazanmalı
herkesin eline sağlık tabii seninde

kaç kişiydik şubat annelerinde oy oyy baya bi yapmam lazım bide hepimizin hamile olup normalin 3 katı yediğimizi düşünürsek hoppaaaaaaaaaaa

şaka bi yana insan yaptıklarını yedirip beğendirince geçiyo yorgunluğu dün gece yatakta inleye inleye döndüm yanlız belim baya ağrımış

çok güzel bi düşünce inşallah hakeden kazanır bütün tariflerde birbirinden güzel zaten kim kazanırsa haketmiş olucak bence emek var sonuçta en önemlisi o hep yapıp hem fotoraflarken anladım bunu canım fotoğraf makinem heryeri un köfte oldu

sürekliyarışmacı röportajlarını okuyorum ben genelde işte herkes arkadaşına veriyor gibi bir kanı var
elbette arkadaşını birinciliğe layık gören kişiler olacaktır
ama ben genel oyun emeğe verildiğine inanıyorum

benim yemek yarışmalarımdan haberim olmazdı linke tıklayıp arkadaşlarıma verdiğimde oldu yani tabiki tarafsız bi kısımda var taraflı bi kısımda var aslında düşününce o akdarda kötü bişid eğil yani herkez imam bayıldı yaapr ama annenin yaptığı çocuga güzel hoş gelir bunun gb bişi sanırım yani tanıdık olunca duygusal olarakta begeniyo insan

çok haklısın canım yani şimdi nevreste şuraya bi köfte yapsa derimki ona vereyim oyumu
ama sonra hepsine bakar iyi olana veririm ki tabii bu yine nevreste olabilir
çok güzel şeyler yaptığı için söylüyorum bunları canım
onun topiğinden bulduğum yemeklerle doyuruyorum eşimin karnını resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…