slm canlarım nasılsınız.ayyy maybeee hadı hayırlı guzel haberlerle gel burda halay cekıcez
kızlar dun baska bır hastaneye gıttım .cok guzel bır hastane.5 yıldızlı hotel gıbı.tabı o da onemlı degıl dr onemlı.bu sefer numara alırken bana benı rahatlatacak dr gerek.benım hafıf lekelenmem var.bana herseyı anlatacak hangı dr dedım.sıze tımur beyı onerırım dedı. gırdık.gercekten ıyı.once analtt
ım.sonra benı aldı odaya karından baktı.kese buyumus .18mm olmus kı dun 16 mm olmalıydı .dr bu boyuta gore gorunmelıydı bebek dedı ama bısı goremedı.yolk kesesı de mı gorunmuyor dedım.gorunmuyor dedı.bos kese olabılırmı dedım olabılır dedı.yaaa demeyın dedım.cok korktum sonra gıt sen sımdı kucuk tuvaletını yap bakalım alttan o zaman bellı olur.belkı rahım duvarına yapsmıstr oyuzden gorulmemıstr dedı.ama ben o ıdrarı nasıl yaptım pantolonumu nasıl cıkarıp o sedyeye yattım bılmıyorum.ben artık kese nasıl alınır kurtajlamı yoksa kendı dusermı dye dusunmeye baslamıstım.
dr ultrasonla vajınadan bakmaya basladı ben sanıyede bır soruyorum gordunuzmu dıye.daha gormedım dedı.ayyy ıyıce kalpten gıtcem artık.yıne gordunuzmu dedım.dr dur benı de panık yaptrdın dedı
dr. u bıle panıklettım
sonra bıraz daha buyutelım dedı.sonra yolk kesesını gordum dedı.yolk gorununce bos kese olmazmı dedım olmaz dedı.bıraz rahatladım.bıraz daha kurcalafdı benım mınış gıtmıs kesenın sol ust kosesıne yapısmıs mınık bocek anneyı korkutsun baska ısı yok.derın bır ohhh cektım.tam bır tek tas yuzuk gıbı.yanıp sonuyordu kalbıymıs o atan ama tabı daha cok kucuk sadece kalp atısını gorduk.Allahın ıznıyle haftaya cagrdı duyarız ınsallah.ıcım oyle rahatladıkı.annemle esımı cagrdım onlarda gordu.dr. defalarca gosterdı bıze bakın dıye.yanıp sonuyordu mınık bocek.Rabbıme susukurler olsun.saglıkla kucagımada alırım ınsallah.ama cok zor streslı bır surec.hele benım mınıgım gıbı kesenın en kosesıne saklanırsa ısınız zor.:84: benım kese soldaymıs.dıger salak dr sagda demıstı ama benım sola gırıyordu agrılar.dun gezdım bıraz ayakata daha cok gırıyor agrı.bacagıma vuruyor yıne.Allahıma sonsuz şükürler olsun.Isteyen herkese yasatsın bu guzel duyguyu.tek ıstegım saglıkla gelmesı.haftaya toxoplazma,kızamık,kızamıkcık,sarılık,karacıger,bobrek testlerım yapılcak.onlarda ınsallah ıyı cıkar.rudıcım sen yaptrdınmı bu testlerı.ben ısın kotusu hamılelıgımı ogrenmeden cıg kıyma tattım.cıg sucuk sosıs yedım.ınsallah bısı cıkmaz.bakalım yaaa.sımdılık durum bu.dualarım tum hamıleler ve hamıle kalmak ısteyenlerle.Rabbım hepımızın yardımcısı olsun.AMİN.
bu arada bogurtlen kökü rahımı guclendırıp yumurtaları kalıtelı yapıyormus.ii yanı.ben hamılelıkten 2.5 ay once omega 3 hapı kullandım o da yumosları kalıtelı yapıyormus. 1 ay kullandım.bırakmıstım.
her cuma 1000 defa ya evvel cekın ozellıkle sela ıle cuma arası.hergun 707 defa ya varıs cekın.rabbı la tezernı ferden ve ente hayrul varısın okuyun.
rabbı heblı mılledunke zurrıyeten dayyıbeh ınneke semıuddua okuyun.salatı tefrıcıye okuyun.ben bırde cts gunu aksam ezanına kadar bır dua vardı onu okumustum onu okuyan 3-4 haftaya kadar hamıle kalıyormus ben 1-1.5 ay ıcvınde kaldım.dualar cok onemlı.onu bulunca yazarım 900 defamı oyle bısıydı.bulunca buraya yazıcam kızlar.Rabbim yardımcımız olsun.