Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet . Yücel beyi görünce hemen tedaviye baslayasim geliyorCanm aynı anda yazmısız:)) Kumral-ada
Inan tam ben yazacaktım izliyorumYucel karaman show tv de kızlar
Maşallah . Transferde öyle kolay asıl stresli olan gün saymak . Birsey sormak istiyorum en son yapılan kan tahlilinde e2 kaçtı . 18 yumurta iyi bir sayı e2 çok yukselmemis midir kiBu sabah opu yapıldı 18 yumurta toplamışlar yücel hoca bilgi verdi pazartesi yada salı transfer olabilir dedi yarın da embriyolog arayacakmış. Çok rahat geçti korktuğum gibi değilmiş şimdi sıra en heyecanlı bekleyişte
Canım hayrlı olsun tedavın inşallah hersey yolunda gitsin güzel haberlerle gelBu sabah opu yapıldı 18 yumurta toplamışlar yücel hoca bilgi verdi pazartesi yada salı transfer olabilir dedi yarın da embriyolog arayacakmış. Çok rahat geçti korktuğum gibi değilmiş şimdi sıra en heyecanlı bekleyişte
Sağol canım teşekkür ederim. Zor olanı kesinlikle meraklı bekleyiş olacak. E2 en son gittiğimde 1048 çıkmıştı 13 yumurta saydı ertesi gün tekrar görmek istedi o zamanda kan alındı ama değeri sormadım bugünde 18 yumurta çıktı dedi ve en çok kist olan tarafımda yumurta oluştu hayırlısı olur inşallahMaşallah . Transferde öyle kolay asıl stresli olan gün saymak . Birsey sormak istiyorum en son yapılan kan tahlilinde e2 kaçtı . 18 yumurta iyi bir sayı e2 çok yukselmemis midir ki
Teşekkür ederim canım sağol yarın ne diyecekler bakalım embriyologlar sıra inşallah transferdeCanım hayrlı olsun tedavın inşallah hersey yolunda gitsin güzel haberlerle gel
Maşallah yumurta sayısı güzel hepsi sağlıklı döllenir inşallahBu sabah opu yapıldı 18 yumurta toplamışlar yücel hoca bilgi verdi pazartesi yada salı transfer olabilir dedi yarın da embriyolog arayacakmış. Çok rahat geçti korktuğum gibi değilmiş şimdi sıra en heyecanlı bekleyişte
Ben anlamıyorum ama at istersen arkadaşlar bakar bilen yazarKizlar sperm sonucu geldi eklesem yorumlayabilirmisiniz ben pek anlamadim
Opu nasil canim uyutuyorlar dimi kac dk suruyorBen anlamıyorum ama at istersen arkadaşlar bakar bilen yazar
Amin inşallah teşekkür ederim. Sayı benide heyecanlandirdi ama inşallah sağlıklıdır. Çikolata kisti yumurta kalitesini bozar etkiler diye korkuyorumMaşallah yumurta sayısı güzel hepsi sağlıklı döllenir inşallah
Opu anestezili yaklaşık 15 dk falan sürüyor kendine gelince de bi süre dinlendirip taburcu ediyorlarOpu nasil canim uyutuyorlar dimi kac dk suruyor
Bende pek anlamıyorum sperm testini yorumlamadan malesef.Opu nasil canim uyutuyorlar dimi kac dk suruyor
Yok yok inşallah çoğu sağlıklı olur içini ferah tut bu arada benim E2 bugün 1054 çıktı adetimin 7. günü ne ifade ediyor şimdi iyi mi kötü mü?Amin inşallah teşekkür ederim. Sayı benide heyecanlandirdi ama inşallah sağlıklıdır. Çikolata kisti yumurta kalitesini bozar etkiler diye korkuyorum
Canım benimde 6.gün 1048 çıkmıştı ve o gün 13 yumurta saydı doktor bey. Yumurta kalitesini gösteriyor diye biliyorum. Folikuller oluşuyor ya hani onların etrafında bi cember oluyormuş oradan e2 hormonu salgılanıyor yumurtalar büyüdükçe. Bence güzel bişey. Kaç yumurta oluşmuş söylemediler miYok yok inşallah çoğu sağlıklı olur içini ferah tut bu arada benim E2 bugün 1054 çıktı adetimin 7. günü ne ifade ediyor şimdi iyi mi kötü mü?