Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilac olarak icince cok fazla yan etkisi oluyor progestanin bas onmesi mide bulantisi gibi
Allah tamamına erdirsin sağlıklı eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah fitile geri döndüm bugün konuştukta onun emdigi yeter falan dedilerfitil olarak tavsiye ediliyo merkezden hep ama sen bilirsin insallah fazla bi yan etkisini gormezsin 12. haftaya kadar kullaniliyo progestan
ben simdi 13+3 gunlugum 3 aylik gibi diyebiliriz
kızlar inanılmaz mutlu oldum ne kadar çok hamile haberi var darısı bizlerin başına inşallah bebegim ve ben4141 çok sevindim cnm inşallah herşeyler çok çok güzel olur ... dün itibariyle iğnelerime başladım ben de dua edin :)
hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini de bekliyoruzkızlar inanılmaz mutlu oldum ne kadar çok hamile haberi var darısı bizlerin başına inşallah bebegim ve ben4141 çok sevindim cnm inşallah herşeyler çok çok güzel olur ... dün itibariyle iğnelerime başladım ben de dua edin :)
Her zaman son adet tarıhine göre hesaplanirMerhaba, grupta hamileler var ama dondurulmuş transferiyle kalanlar varsa yardımcı olabilir mi?Ben 20 Şubatta 5. gün embriyosu transferi ile hamileyim acaba gebelik haftamı nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?
Yücel bey histeroskopi konusunda çok iyi bir doktor diye biliyorum . Birçok kişi de duydum t rahim düzeliyor . İnşallah seninde düzelirİigünler arkadaşlar daha öncede yazmıştım burda hsg filmimi mail yoluyla brüksel tüp bebek merkezine gönderdim rahim şeklinin T şeklinde olduğunu yazmışlar aranızda bunun için histeroskopi olan var mı ilk işlemde düzeldi mi???
evet Yücel hocanın bu alanda çok ii olduğunu biliyorum Allah nasib ederse en kısa zaman da gidicem ve inşallah tek seferde düzelirYücel bey histeroskopi konusunda çok iyi bir doktor diye biliyorum . Birçok kişi de duydum t rahim düzeliyor . İnşallah seninde düzelir
hadi bakalim hayirli olsun
teşekkür ederim inşallah inşallah hepimizden duyalım hep iyi haberler... şimdi kontrollere gidip gelcem şehir dışından gidip geliyoruz bakalım inşallah her şey iyi olurhayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini de bekliyoruz
canım ben dondurulmuşla hamile kaldım ama farketmiyor her zaman son adet tarihine göre hesaplanıyorMerhaba, grupta hamileler var ama dondurulmuş transferiyle kalanlar varsa yardımcı olabilir mi?Ben 20 Şubatta 5. gün embriyosu transferi ile hamileyim acaba gebelik haftamı nasıl hesaplamalıyım bilen var mı?
merhaba canım. benim rahmim Y şeklindeydi ve histeroskopi ile halletti yücel hoca.İigünler arkadaşlar daha öncede yazmıştım burda hsg filmimi mail yoluyla brüksel tüp bebek merkezine gönderdim rahim şeklinin T şeklinde olduğunu yazmışlar aranızda bunun için histeroskopi olan var mı ilk işlemde düzeldi mi???
Canım teşekkür ederim inşallah sendende güzel haberler alırız tedavin hayırlı olsundaha önce yaptırmışmıydınkızlar inanılmaz mutlu oldum ne kadar çok hamile haberi var darısı bizlerin başına inşallah bebegim ve ben4141 çok sevindim cnm inşallah herşeyler çok çok güzel olur ... dün itibariyle iğnelerime başladım ben de dua edin :)