- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
Amin canım tüm isteyene nasip etsin inşallah .Aminnnnnn canımmmm teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım tüm isteyene nasip etsin inşallah .Aminnnnnn canımmmm teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başına
Kızlar sizce güne göre değer nasıl iyimiAmin canım tüm isteyene nasip etsin inşallah .
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın benimkide cok kaliteliydi 5.gün transfer edildi bugün 8.günüm ama meraklandım kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördün stres yapma bol bol dinlen iyi olur inşallah sonucunuda bizlere yaz olurmuMerhaba benim de brüksel tüp bebektw dün 5.gün embriyosu transferi yapıldı. 1.kalite embriyo olduğunu ve uzun süredir bu kadar kalitelisini görmediklerini söylediler. 11 tane yumurtamın 10 tanesini döllediler. 9 yumuttamı da dondurduk. Şimdi bekleme sürecindeyim. 14 martta test yağtıemam gerekiyor. Dün işk defa işin ciddi olduğunu kavradım. Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı,jayırlı evlat versin inşallah
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın benimkide cok kaliteliydi 5.gün transfer edildi bugün 8.günüm ama meraklandım kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördün stres yapma bol bol dinlen iyi olur inşallah sonucunuda bizlere yaz olurmu
Ben de yeniyim tatlım ama araştırıp soruşturmalarıma göre maşallah 8. Gün için gayet iyi sen 2 gün sonra yine yaptıracaksın ama di mi?Artışı sağlıklı gebelik başlangıcıyla ilgili daha iyi fikir verecek sanaKızlar sizce güne göre değer nasıl iyimi
hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucakla inşallahKızlarrrr hamileyimmmmmmmmm allahıma bin şükür8.gün testim 64 cıktı
maşallah canım sağlıkla tutunur inşallah, tedavin hayırla neticelensin inşMerhaba benim de brüksel tüp bebektw dün 5.gün embriyosu transferi yapıldı. 1.kalite embriyo olduğunu ve uzun süredir bu kadar kalitelisini görmediklerini söylediler. 11 tane yumurtamın 10 tanesini döllediler. 9 yumuttamı da dondurduk. Şimdi bekleme sürecindeyim. 14 martta test yağtıemam gerekiyor. Dün işk defa işin ciddi olduğunu kavradım. Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı,jayırlı evlat versin inşallah
Çok teşekkür ederim. İnşallahmaşallah canım sağlıkla tutunur inşallah, tedavin hayırla neticelensin inş
Evet canım öle tabi ben hala dinleniyorum valla raporluyum keseyi görene kadarda işe başlamıcamİnşallah hayırlısı olsun. Tamamına erdirsin Allahım. Çarşamba gününe kadr ev istirahatindeyim. 14 martta sonucumu paylaşacağım. Çok heyecanlı bir bekleyiş...
Aynen canım salı günü tekrar yaptırcam inşallah tamamına erdirsin kucağımıza alalım bebişlerimiziBen de yeniyim tatlım ama araştırıp soruşturmalarıma göre maşallah 8. Gün için gayet iyi sen 2 gün sonra yine yaptıracaksın ama di mi?Artışı sağlıklı gebelik başlangıcıyla ilgili daha iyi fikir verecek sana
merhaba tatlım iyiyim teşekkür ederim. adetin 19. günü transferim yapıldı canım. sen bu adetle başlıyor musun tedaviye?eejanaika mrb canm nasılsn? Senın dondurulmus transferıydı dıye hatrlıyorm adetinin kacıncı günü transfer oldu cnm hatrlıyomusun?
İnşallah canm sımdılık oyle gorunuoyo martn 25-26sı gibi regl olunca düşünüyorz canm suan dogum kontrol hapı kullanıyorm ben kist amelıyatı oldgum icin arayı uzatmak ıstenıyoruz cubku cıkolata kisti tekrarlama ihtimali var diye..yoksa bır ıkı ay daha beklerdık kısmet artık bakalm.tahmınımce benmde 18.gün gibi olur diye dusunuyorm merwk ettm sana sormak ıstedmmerhaba tatlım iyiyim teşekkür ederim. adetin 19. günü transferim yapıldı canım. sen bu adetle başlıyor musun tedaviye?
sanırım rahim kalınlığına göre karar veriliyor tatlım. inşallah hakkında hayırlısı olsunİnşallah canm sımdılık oyle gorunuoyo martn 25-26sı gibi regl olunca düşünüyorz canm suan dogum kontrol hapı kullanıyorm ben kist amelıyatı oldgum icin arayı uzatmak ıstenıyoruz cubku cıkolata kisti tekrarlama ihtimali var diye..yoksa bır ıkı ay daha beklerdık kısmet artık bakalm.tahmınımce benmde 18.gün gibi olur diye dusunuyorm merwk ettm sana sormak ıstedm
canım kalp atışını duyduğumuz kontrolde bıraktırdılar bana. diğer gruplarda arkadaşlara 12.haftaya kadar kullandırdıklarını gördüm. bence bizim uygulama en iyisi..Merhaba herkese, Estrofem kullanma konusunda ne durumdasınız?Merkez kalp atışlarını duyana kadar devam dedi ama ilacın prospektüsü tam bir kabus.Ne yapacağımı şaşırdım