- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Olabilir canım bilmiyorum bende hızlı bir şekilde doktor gelmesi şartUzm.Dr. Rabiye YILMAZ olabilir
KADIN HASTALIKLARI VE İNFERTİLİTE (INT.KLİNİK)
nternatıonal Clinic te ismi var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım bilmiyorum bende hızlı bir şekilde doktor gelmesi şartUzm.Dr. Rabiye YILMAZ olabilir
KADIN HASTALIKLARI VE İNFERTİLİTE (INT.KLİNİK)
nternatıonal Clinic te ismi var.
Hayır canim prof ve doc olunca ödeniyorkızllar uzman dr a fark ücreti ödeyecek miyiz simdi muyane icin
Yok kuzum Dr u bile görmüyorsun hatta direk sekreter seni kana yolluyor..kızlar ya birde birsey soracagım.yarın adetin ikinci günü hormon testlerim var kan vermeye gidecegim.alttan muayene falan olur mu ya zaten hoslanmıyorum birde adet daha bir kötü oluyorum yardımcı olur musunuz
sağol cnm.sen tanıstınmı doktor ile bakalım bende yarın tanısacagım bakalım neler olacakYok kuzum Dr u bile görmüyorsun hatta direk sekreter seni kana yolluyor..
Sonuçlarını göstermeye geliyorsun bidaha.. Dr o zaman bakarsa bakar.
Açayım canım liste de yapalım hattainsallah kızlar haberleselim sürekli.ayrıca kk de bu doktorun adınada mı grup acsak acaba var mıdır onun hastaları burada.@Pinkhouselife61 cnm burda konu sahibi sendin istersen yine sen ac.tabi yine siz bilrsnz canım
Yok canim olmuyor sadece kan veroyorsunkızlar ya birde birsey soracagım.yarın adetin ikinci günü hormon testlerim var kan vermeye gidecegim.alttan muayene falan olur mu ya zaten hoslanmıyorum birde adet daha bir kötü oluyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba ben hastaneye sordugumda burada merkezimiz var fakat a ilmadi dediler nilay hm başka yerdemi yapiyo
Aşılamaya ne kadar odediniz acaba
aşılama ben yaptırdım yenı tup merkezı yapıldı hastanenın ıcınde ama en son tadilattaydı