• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yrd.doç.Dr.NİLER GÜLER KARACA KISIRLIK TEDAVİSİ OLAN VARMI?

merhaba
hsg çektirdim bende polip çıktı. ikbal hanım daha yeni nilay hanımı önermişti. ne olacak şimdi ben de ismini göremeyince arayışa düştüm. sizden öğrendim şimdi. her şeyimiz yarım. zaten bezmialemde bu aralar doktorlarda vs epey değişim var. hayırlısı olsun.
ya ikbal hanıma yeniden sorucam ya da dediğiniz gibi nilay hanım nereye gidiyor öğrenmemiz lazım :(

Ya öyle de ne zaman geleceği bile belli değil ki.. Gonca hanım baktı bizim hastalara da .. O zaten çok yoğun ayrıca gebelik polikliniği onunki.. Onun dışında erkek Dr lar var tercihim değil...
Aslında sonuçlarımı bi de prof.'a göstermeyi düşündüm ama fark istiyor sanırım....
İnşaallah yerine nilay Hanım'dan daha iyi biri gelir... Acil olarak gelmeli de çünkü hepimiz tedavi sürecindeyiz....
Gerçekten istifası hepimizi çok olumsuz etkiledi.. Ne olursa olsun hastalarını bu şekilde bırakması gerçekten moral bozukluğu ve yıkım yaptı.. Hayırlısı Rabb'imden..
Aslinda nreye kime gidecegimide bilmiyorum
ayrıca hastanede randevusu olanlar tüp bebek için sgklılar ne kadar ödemeliymiş öğrenirseniz sevinirim.
Cuma günü gidicem ben sorarım inşallah

merhaba
hsg çektirdim bende polip çıktı. ikbal hanım daha yeni nilay hanımı önermişti. ne olacak şimdi ben de ismini göremeyince arayışa düştüm. sizden öğrendim şimdi. her şeyimiz yarım. zaten bezmialemde bu aralar doktorlarda vs epey değişim var. hayırlısı olsun.
ya ikbal hanıma yeniden sorucam ya da dediğiniz gibi nilay hanım nereye gidiyor öğrenmemiz lazım :KK43:
Hepimizin tedavileri yarım kaldı canım... Hastaneye gidince öğrendim ben yıkıldım resmen..Başka bi dr bakıyordu sonuçlarıma nilay hanım geldi ayak üstü baktı..en son bana baktı sanırım... Oof..
Görse istifasını geri alırdı belkide

merhaba
ya ikbal hanıma yeniden sorucam ya da dediğiniz gibi nilay hanım nereye gidiyor öğrenmemiz lazım :KK43:
Hsg filmini nerde cektirdin canim ben henüz istemediler isterlerse fikir olsun bezmialemde cekiyorlarmi

Yenimi başladı dedim evet dedi suan ekranda gorunmuyo ama dedi bende bilemedim yeni mi başladı orda varmiydi bilmiyorum çünkü esim gittigimizde görmüş rabia hm vardi dedi
Soyadı ne acaba biraz araştırsaydık..
Kısırlık polikliniği özel Dr u mu aaba?
Nilay hanım yard. Doçentti acaba Buda öyle iyi bir Dr mu? Merak ediyorum ..

Hsg filmini nerde cektirdin canim ben henüz istemediler isterlerse fikir olsun bezmialemde cekiyorlarmi
Bezmialem çekmiyor canım.. Ben echomarda çekildim çok aşırı memlun kaldım.. Hissetmedim bile.. Yattım ne zaman enjekte edecekler diye merak ettim.. Bi baktım bitmiş.. Elhamdülillah 500 tl fiyatı ama gerçekten hiç acı ağrı vs hissetmedim...
Dr la özel konuştum dedi ki Türkiye'de bu sistemle çalışan tek labaratuar biziz.. Tıkalı olan tüpleri aynı anda açabiliyoruz dedi.. Ve çekilirken ekrandan sizde görüyorsunuz ... Pahalı evet ama hakediyor söykediğim gibi... Eski sistemde çeken çok yeri de araştırdım yine fiyatlar 300-450 arası..
Ayılıp bayılacağıma.. Boşuna anestezi alacağıma bunu tercih ettim :-)

Bezmialem çekmiyor canım.. Ben echomarda çekildim çok aşırı memlun kaldım.. Hissetmedim bile.. Yattım ne zaman enjekte edecekler diye merak ettim.. Bi baktım bitmiş.. Elhamdülillah 500 tl fiyatı ama gerçekten hiç acı ağrı vs hissetmedim...
Dr la özel konuştum dedi ki Türkiye'de bu sistemle çalışan tek labaratuar biziz.. Tıkalı olan tüpleri aynı anda açabiliyoruz dedi.. Ve çekilirken ekrandan sizde görüyorsunuz ... Pahalı evet ama hakediyor söykediğim gibi... Eski sistemde çeken çok yeri de araştırdım yine fiyatlar 300-450 arası..
Ayılıp bayılacağıma.. Boşuna anestezi alacağıma bunu tercih ettim :-)
Anladım canım teşekkür ederim pahaliymisda ama bakalım artık bana daha yumurtlama tedavisi yapilcak test souclari iyi hsg ne zman isteniyo hangi aşamada yani rabia hm soyadini bilmiyorum sormadim heyecanldim yeni deyince eşimle konusuncada orda ismi varmis benim dikkatimi cekmemis demekki bilmiyorum cuma günü anlarım artık

ya çok kötü bi durum şimdi biz napıcaz ben yeni başlamıştım tedaviye..canm sıkıldı.kim gelicek acaba...
Bende yeni canım çok sevmiştim nilay hmi arkadaş gibiydi ama napalım belki böylesi daha hayırlısı olur hakkimizda belki yeni gelen doktor daha iyi olur temennim ☺

Bende yeni canım çok sevmiştim nilay hmi arkadaş gibiydi ama napalım belki böylesi daha hayırlısı olur hakkimizda belki yeni gelen doktor daha iyi olur temennim ☺

inşallah öyle olur.zaten zor bi süreç bide böyle şeyler çıkınca daha da tedirgin oluyoruz...hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...

Back