• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yrd.doç.Dr.NİLER GÜLER KARACA KISIRLIK TEDAVİSİ OLAN VARMI?

kızlar tanıdık o hastanede calısn bır tanıdıgı aradı o demis hala burdda calısıyor istfa yok demis.acaba o tanıdıgın haberi mi yok anlamadım bu iste bir karısıklık var galiba.neyse ben bugun hasta olacak gıbıyım eger olursam yarın tahlil vermem icin hastaneye gidecegim o zaman sizi haberdar ederim lnsallah istfa dıye bırsey yoktır

kızlar tanıdık o hastanede calısn bır tanıdıgı aradı o demis hala burdda calısıyor istfa yok demis.acaba o tanıdıgın haberi mi yok anlamadım bu iste bir karısıklık var galiba.neyse ben bugun hasta olacak gıbıyım eger olursam yarın tahlil vermem icin hastaneye gidecegim o zaman sizi haberdar ederim lnsallah istfa dıye bırsey yoktır

Merhaba nilay hanım ostifa etmiş bugün kan vermek için bugün hastaneye gittim yoktu bi iki güne başka bi doktor gelecek dediler çok üzüldüm yeni başlamıştık çok tatlı bi kadındı insanı rahatlatoyodu ben napicam şimdi

Merhaba nilay hanım ostifa etmiş bugün kan vermek için bugün hastaneye gittim yoktu bi iki güne başka bi doktor gelecek dediler çok üzüldüm yeni başlamıştık çok tatlı bi kadındı insanı rahatlatoyodu ben napicam şimdi
Canım İnan hepimiz ortada kaldık.. Normal bir Dr onun kadar iyi olmaz ki..
Kısırlık polikliniği özel Dr du nilay hanım.. Tatlı dili insanlığı hîçbişeye değişilemez zaten... Off.. İnşaallah hemen başlar bi yerde ara falan vermez.. Dosyalarımız da bezmialemde ama olmazsa artık yeniden dosya açtırmamız gerekir.

Canım İnan hepimiz ortada kaldık.. Normal bir Dr onun kadar iyi olmaz ki..
Kısırlık polikliniği özel Dr du nilay hanım.. Tatlı dili insanlığı hîçbişeye değişilemez zaten... Off.. İnşaallah hemen başlar bi yerde ara falan vermez.. Dosyalarımız da bezmialemde ama olmazsa artık yeniden dosya açtırmamız gerekir.
OzEle filan giderse ben gidememde ya off allahım yardım et

ayy kızlar ya napıcaz biz uff stresden hastada olamadım ya uff heryerim agrıyor gelmıyor bir türlü cok sinir olldum ya.hic yoktan dua edelimde devlet hastanelerinden birine gitsin ya:(bizim tanıdıkın haberi olmamıs anlasıldı daha yeni olmus hastanede duyulmamıs bu.neyse ben bır gideyimde o zamana kadar duyulur hastane nereye gittigini söylemezse tanıdıkı sokarım araya insallah o haber alabilr de sizede haber ederim canlaarım hakkımızda hayırlısı ya

Yeni gelen iyi olur inşallah ben ona devam etmeyi düşünüyorum çünkü zaman kaybetmek istemiyorum
Ya öyle de ne zaman geleceği bile belli değil ki.. Gonca hanım baktı bizim hastalara da .. O zaten çok yoğun ayrıca gebelik polikliniği onunki.. Onun dışında erkek Dr lar var tercihim değil...
Aslında sonuçlarımı bi de prof.'a göstermeyi düşündüm ama fark istiyor sanırım....
İnşaallah yerine nilay Hanım'dan daha iyi biri gelir... Acil olarak gelmeli de çünkü hepimiz tedavi sürecindeyiz....
Gerçekten istifası hepimizi çok olumsuz etkiledi.. Ne olursa olsun hastalarını bu şekilde bırakması gerçekten moral bozukluğu ve yıkım yaptı.. Hayırlısı Rabb'imden..

Back