- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Bende yeni başlamıştım tedaviye. Ne olucak şimdi offf....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım İnan hepimiz ortada kaldık.. Normal bir Dr onun kadar iyi olmaz ki..Merhaba nilay hanım ostifa etmiş bugün kan vermek için bugün hastaneye gittim yoktu bi iki güne başka bi doktor gelecek dediler çok üzüldüm yeni başlamıştık çok tatlı bi kadındı insanı rahatlatoyodu ben napicam şimdi
Lutfen bilgilendirin moralim alt üst oldu yeni gelen doktor nasıl olacak acana kafamda deli sorular allahım ne zor şeylerkızlar bir tanıdık var ona söyledim eger ulasabilrse kendisine neden ve nereye gittigine dair bilgi alacak ona göre bende sizi bilgilendirrm insallah ya
Aynen canım kesinlikle katılıyorum.. Ben ordayken geldi varya ayağa fırladım sanki annemi görmüş gibi oldum ..Amin ilk keZ bi doktora isinmistim ya
OzEle filan giderse ben gidememde ya off allahım yardım etCanım İnan hepimiz ortada kaldık.. Normal bir Dr onun kadar iyi olmaz ki..
Kısırlık polikliniği özel Dr du nilay hanım.. Tatlı dili insanlığı hîçbişeye değişilemez zaten... Off.. İnşaallah hemen başlar bi yerde ara falan vermez.. Dosyalarımız da bezmialemde ama olmazsa artık yeniden dosya açtırmamız gerekir.
Ya öyle de ne zaman geleceği bile belli değil ki.. Gonca hanım baktı bizim hastalara da .. O zaten çok yoğun ayrıca gebelik polikliniği onunki.. Onun dışında erkek Dr lar var tercihim değil...Yeni gelen iyi olur inşallah ben ona devam etmeyi düşünüyorum çünkü zaman kaybetmek istemiyorum