Yrd.doç.Dr.NİLER GÜLER KARACA KISIRLIK TEDAVİSİ OLAN VARMI?

Bezmialemde 7 milyar mı?
Bu durumlarda sgk karşılıyor diye biliyorum kuzum araştırdın mı?
arkadaslar 6 milyar dediler ama daha konusmadık hastane ile cnm ya.devletden yararlanmak icn herkes 3yıl evli olman gerek dıyor ki ben daha ekim de 2 yılımı yeni dolduracagımbirde eşimin 900 günü daha dolmadı 785 günde bende daha fazla beklemek istemiyorum.insallah esimde cıkmaz sorun bende olmasına razıyım cnm ya.eşimde sorun cıkarsa ne amelıyat olur ne tedavi zorla su testi yaptırmaya ikna ettim zatencok sagol cnm ya allah yardımcımız olsun ne dıyım duadan baska birseyimiz yok.he blrde arkadastan aldım aktar ismini fatihte alp baharat ismi yengesi 7 yıl sonra bu aktarın karısımı ile hamile kalmıs gitmek istersen bak istersen

6000 i ben demiştim geçen hafta gittiğimdesordum öle dediler.ama sgk karşılıyomu bilmiyorum.bizimde mayısta iki yıl bitti ama normal yolla hamile kalmam imkazsız.bunun için rapor mu almam laım????

6000 i ben demiştim geçen hafta gittiğimdesordum öle dediler.ama sgk karşılıyomu bilmiyorum.bizimde mayısta iki yıl bitti ama normal yolla hamile kalmam imkazsız.bunun için rapor mu almam laım????
Sebepsiz mi cnm senin hamile kalamaman.telefondan giriyorum kusura bakma.ben de acemiyim bu konularda bana lapararoskopi ameliyatının epikriz raporu yani ameliyat özet kagıdı verildi ve altında hastaya tüp bebek önerildi diyor 2 tüpümün kapalı oldugunu yazıyor bu rapor olur mu bilmyorum ekstra alınacak sey var mı hıc daha o konulara gırmedik iste simdi testleri yapıp daha sonra gidecegiz bakalım o zaman uzun uzun konusacagız haberdar ederim insallah

Geçmiş olsun...Yok canm sebebi var eşimde morfoloji sorunu var bide ileri hareketli az...bende de tiroit var.hayırlısı olsun hepimizin için..inşallah tez zamanda sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza...

Canlarım istifasını vermiş doktorumuz ne yazıkki... Özel sebeplerden ötürü istifa etmiş .. Benim bu sabah randevum vardı gittim asistanı söyledi .. Yerine şimdilik bi Dr baktı oradan.. O doktor bakarken nilay hanım geldi çantası kolunda .. Ya evraklar için yada eşyalarını toplamak için falan gelmiştir yani .. O yerine bakan Dr. Dedi ki bi bakarmısın nilay abla bnim sonuçlarımı gösterdi öyle ayak üstü baktı son kez bana baktı sanırım... Gitti ne yazıkki.. Dönme şansı yokmu diye kaç kere sordum yok dedi asistanı.. Bi yere başlarsa hemen gideceğim inşaallah beklemez daha fazla hemen başlar.. O kadar kötü oldum ki duyunca...
Kızlar Dr bi yerde falan başlarsa haberi olan yazsın buradan olurmu?
Off çok yeni bi hastaneydi tüm makineler herşey son modeldi.. Doktor da harika zaten.. İbşaallah iyi bi bi devlet hastanesine falan geçer.. Yoksa yrd. Doç. Olduğu için para falan yetiştiremeyiz yani

Off ya benimde yarın randevum vardı ya suan cok kötü oldum allah yardımcımız olsun cnm insallah haberleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…