Yrd.doç.Dr.NİLER GÜLER KARACA KISIRLIK TEDAVİSİ OLAN VARMI?

İnşaallah Can'ım.. Haber bekliyoruz

İnşaallah Can'ım.. Ne dedi
maalesef yeni bir kistim olusmus cnm dr birsuru test ıstedı ve tüp bebek baska caren yok dedi.ilgilenme olarak yakınlık olarak cok sevdım.birde kızlar esimden sperm testi istedi .hastanenin bu test icin özel odası var mı yoksa wc de mi numune veriliyor bana bilgi verır mısınız

maalesef yeni bir kistim olusmus cnm dr birsuru test ıstedı ve tüp bebek baska caren yok dedi.ilgilenme olarak yakınlık olarak cok sevdım.birde kızlar esimden sperm testi istedi .hastanenin bu test icin özel odası var mı yoksa wc de mi numune veriliyor bana bilgi verır mısınız

küçük bi oda var sanırım..ama özel hstane koşulları gibi değilmiş.eşim geçen hafta yptırdı..giderken kağıt havlu falan götürün...

Anladım Can'ım çok geçmiş olsun
Üzülme .. Ya bi soğan kürü mü denesen?

Bilmiyorum ki ama normalde bazı özellerde bile vc de veriliyor ...

sagol cnm suan sogan kürünü yapıyorum bugun 5inci gündeyim insallah kontrole kadar düser
İnşaallah Can'ım.. Beslenmene de dikkat et bunu yaparken.. Fazla kilon varsa ver.. Beyaz ekmek yerine çavdar tambuğday ye.. Şeker kullanma çaya falan kullanıyorsan bile bırak.. Bide aburcuburdan uzak dur.. Bunlar hep kistik yapıları besleyen ürünler.. Çok dikkat et inşaallah düşüverir..

bugun hastanede ölcüldüm cnm 161 e 60 kilom cnm.abur cubur cok nadiren ama madem zarar bir daha asla almam.seker maalesef tüketiyorum cnm ya bir türlü vazgecemedim ama caydda ıcmem artık ya.ekmek tüketen bir insan degilim ama az da olsa beyaz yıyordum ama zarar ise hepsini bırakırım sagol cnm ya bilmyordum bunları ben sadece cikolatayı bilyordum onu bıraktım sadece ama artık bunlarıda bırakırım

Boyumuz aynı Can'ım.. Ben Nilay hanımdan önce Sema ovalı ya gittim.. O bana ilk PCO olduğumu söyledi ve şunları ekledi..
-evlenmeden önceki kilona in
-aburcubur yeme
-şeker yeme
-evdeki tüm plastikleri at tuperwareler dahil hiç birini kullanma dedi..
Bu arada kilom 56 boyum 1-61 evlenmeden önce 52 kilo falandım..

hmm bende zayıflarım kolay bünyem icin hızlı zayıflama zor kilo alma probleminlm var.sıkıntım su ki kansızlık var cnm ya bu kilo altına düsersem göz kararma bas dönme vs oluyorama diger her dedigine uyacagım insallah:)

en son gittigimde yumurtalırama baktı cnm iste iyi dedi endo falan.sag yumurtalıkdada yeni bir kist cıktı bende kansızlık d vitaminl eksıklıkleri var onlar dahil blr cok test istedi adetin 3incu gunu gel dedi esimdende spermigram istedi.tüp bebek yapacagız baska care yok dedi hgs gerek yok ameliyat raporun var acılmamıs acılmazda dedi. öyle cnm iste insallah esimde sorun cıkmaz ya sen ne yaptın cnm

Çıkmaz Allah'ın izniyle Can'ım benim ferah ol biraz önce Allah'a sonra dr a güven.. Hem yaşın genç ya çabuk tutar tüp bebek evelallah
Beslenmene çokk dikkat et eşine de sana da ..
Anıt bir paketli gıda yeme.. Tamam mı balım..
Sakın moralini bozma en önemlisi moral ..
Ölü sperm hücresini bile canlandıracak teknoloji gelişti artık
Sakın moral bozma dr ü harfi harfine dinle tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…