- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
merhaba kızlar, pembe pancurlu evimizi aldık sonunda, biraz tadilat yaptıralım diye uğraşıyoruz.telaşe çok anlıyacağınız.Allah herkesi ev sahibi etsin:)
çiçeğim kendi binamın 5.katını aldık, zaten hep istemiştim burdan, taşınmakta nispeten kolay olacak inşallah.
hayırlı olsun aslıcım allah güle güle agız tadıyla saglıkla oturmayı nasip etsin içimden bi dua daha gecti ama söylesem mi bilmem
merhaba kızlar, pembe pancurlu evimizi aldık sonunda, biraz tadilat yaptıralım diye uğraşıyoruz.telaşe çok anlıyacağınız.Allah herkesi ev sahibi etsin:)
çiçeğim kendi binamın 5.katını aldık, zaten hep istemiştim burdan, taşınmakta nispeten kolay olacak inşallah.
canım sende mi polis eşisin
Günaydın şekerler
nasılsınız,,,
ben üzgünüm,çünkü,benim bebiş hastanede yatıyor,
zatürre geçirmişti,astım ve bronşlarda kötü,
gözetim altında,
ama şimdi çok şükür daha iyiye gidiyor,
bebişin yanındayım her gün,Annesi tabiki yanında,
bende hiç gelmek istemiyorum..
beni merak etmeyin.. arada bir yazarım...
çok öpüyorum...
çiçeğim bebek nasıl oldu?Allah şifa versin canım.
bi ara benim evin eğriliklerini düzeltelim ne dersin
çerkeskızı nasıl da bildim dimi,Allah hayırlısını versin tabi ama vakitli de versin. accık bekleyelim diyoruz:)
hülyacım ısınmaya başladınız dimi oralarda, hala soğuk deme...
ay çok mersi çiçeğim bende salona avize bakıyodum isabet oldu şekerim. yalnız bundan 2 tane lazım canım salonda 2 göbek var:)
aslıcım.yeni bir avizeci keşfettim.. harika şeyler var.. mutlaka git orayı gör derim...sositososito
nereymiş orası kıııız delikafadulden
Yozgat Sorgun'dan bir sehit daha...........
kelimeler kifayetsiz kaliyor......bazen lugatinizda ki butun kelimeler anlamini yitiriyor, bazen ise anlamlari artiyor, sayfalar cogaliyor,kitap kalinlasiyor, beyniniz almiyor artik.........tam anlamiyla ifade edemiyorum belki....
Butun sehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve (gercek)Turk milletine sabir diliyorum.....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?