canım benim buralardayım genelde okuyup çıkıyorum...öpüyorum seni canım arkadaşım...
Selam kızlar,,,
kız emoş,çerkezkızı.. anam ne kaynatmışınız öyle gice gice,,,
sankim sanarsınki yan yana oturmuşda dertleşir gibi olmuşunuz,severim sizi...:1hug:
emoş beraber olsak,gelsek gitsek demişinde,ne iyi olurdu valla.her birimiz bir yerlerde..
canlar sağolsun,gönüller bir olsun..yerimseniben
çerkezimin kızı.. bu sabah anneciğini aradım.hatun beni tanımadı iyimidelikafadulden,,,2 saat gendimi tanıttım.Allahdan sonunda çıkardı,sempatiksalakcinni
yarın için gel oturalım dedim,şans buya misafirleri geliyormuş hemde yatılı.
birdahaki sefere inş..sositososito
garibim koşturmaktan tanımamıştır çiçaam sezonu actı bizim otel
eminim oledir.. sezonu ben taa mayısta açtım.annen yine giç bile galmış..
nasılsın gözüm iyimisin oralarda.oğlan nasıl agıllı duriimi..:CüvCüv:
nasıl olayım çiçeam ya bildigin kibim işte cok sıkıcı burası herkes gıttı memleketıne anamı özledım bende tayinciyiz diye ne izin var ne bişe bide o sezona bende katılabılsem süper olcek ama nerdeeeeeeeee oglusum agilli durmiyi sıpa içimde kerata cudo antrenmanı yapiiiiiiii
neler yapalim canim, valla bebisle ugrasip duruyorum bak simdi yine agliyooooo offffffffff havalarda cok sicak hic cekilmiyoooooo :bbo:
kızlar iyi akşamlar keyifler yerindemi a.s.
bu aralar ben cok yogunum lojmanın yarısı tatile gitti kalanlarla
bahcede semaver yakıp cay iciyoruz gün boyu dışarda oturuyoruz sempatiksalakcinni
o zaman hadi herkes antalyaya tatile gelsin kızlar, dimi çiçeğim:))
aynen öyle şekerim..o zaman hadi herkes antalyaya tatile gelsin kızlar, dimi çiçeğim:))
kızlar nerelerdesiniz 2 gündür kimsede uğramamış çiçeğim sen nezaman gidiyon memlekete?
severim ben onu,,:asigim:a.s.neler yapalim canim, valla bebisle ugrasip duruyorum bak simdi yine agliyooooo offffffffff havalarda cok sicak hic cekilmiyoooooo :bbo:
kızlar iyi akşamlar keyifler yerindemi a.s.
bu aralar ben cok yogunum lojmanın yarısı tatile gitti kalanlarla
bahcede semaver yakıp cay iciyoruz gün boyu dışarda oturuyoruz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?