Yozgat///66

ooo allah sag saglim tez kavustursun ilk bebisinmi

aminn evet ilk gözagrımopuyorumnanaktan

aboooooooooo hayırlı ossun gıııııııııııııııııı cok sevındım valla oğluşuma arkadaş geliyo
aylincim boğön 5.ayımız bitti teyzesi ellerinden öper sıpacanım

oo maşallah kızlar nüfus giderek artıyo:))
sürmelicim gözün aydın canım, Allahım sağlıcakla kucağına versin bebeğini:))çok sevindim, kendine dikkat et olurmu:)

Sagolun kızlar inşallah hayrlı hayırlıopuyorumnanaktan
dikkat ediyorum kendime etmmemmii iyi olduğunu bi öğrenseydim içim rahatlıyacaktı
haftaya pzt. ultrasona gircem

inşallah canım amnn darısı tüm isteyenlere olsunopuyorumnanaktan
bizimkilere 2 torun birden geliyor abimib hanımıda hamile
gurbet_gelini belki karşılaşmışssındır sitede:CüvCüv:

sürmelicim adaşım gözün aydın bacım inşallah sağlıkla doğurursun.yakında bende aranıza katılabilirim rabbim kısmet ederse...

sürmelicim adaşım gözün aydın bacım inşallah sağlıkla doğurursun.yakında bende aranıza katılabilirim rabbim kısmet ederse...

Allah razı olsun canım inşallahh
hadi bakalım yetiş bizekaydirigubbakcemile3

sürmeli gözün aydın canım Allahım hayırlıca kucagına almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:

selam şekerlerim..
ben yokken ne güzel kaynatmışınız öle..
severim sizi...:lepi:

öncelikle,sürmelimm bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun,Rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ve darısı.başta,yaseminciğime,şifaacığıma,çerkezimize,(hayırlı doğumlar)
emoşum sendemi başladın bebek hazırlıklarına,hadi hayırlısı inş..
çerkezim.. siz bu sene taincimisiniz.. hadi hayırlısı abbam.. valla aneyi heç görmimm malum bebek bakıyorum ya ,,evdeyim..
aslında Anneni oturmaya çağırmayı epeydir düşünüyorum.. ayıpda oldu,,hep aklımda..
aslıcım.. arabaşı artık kışa kaldı..ama çok istersen açarım klimaları yaparım sana yutarız..
aylincim.. bende foto çoook..hatta seninde var,birazdan eklerim..
şifacım.. hayırlı tainler olsun.. ev toplamak zor ama yerleşmesi daha kolay...
hulyacım hadi ablam sen ne bekliyorsun.. kızlar tek tek doğurii,sıra sana ve aslıyada geliyor.hatta aylinde tabi,, ikileyin inş..yerimseniben

zaracım.. sen istersinde ben fotoğraflarını,yayınlamazmıyım...
sana feda olsun...

bak ablacım öncelikle aldığın kilolarını ver, sonra bebek hazırlıklarına başla olmazmı:CüvCüv:.. abla tavsiyesi...:roflol::roflol:​

sürmeli gözün aydın canım Allahım hayırlıca kucagına almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:

Allah razi olsun canim cok sagol insallah
Amin ablamopuyorumnanaktan

çiçeğim gelmiş hoş gelmiş, yine fotoları döktürmüş gelmiş, asıl biz seni severiz kuzum:))

ay ablaaa sen yokmusun ya aynı benim halim bende hiç tipime bakmadan bide utanmadan bebek düşünüyom utandım şimdiii.

çerkeskızı üzülme canım Allah can sağlığı versin, hayırlısıyla görevinizi tamamlayıp dönersiniz inşallah.

bak minnoşunda üzülür sen üzülünce, hem daha zor yerler var biliyosun. üzülme olurmu canım:)

allahh hepınızden razı olsun benım uzuldugum aılem ıcın antalyayı cok ıstemıstık eger 2. bölge tercıhımız olmasaydı yanı bingöl olmasaydı antalya olacakmıs nasıp antalya olmadı ya gerısı fızan olsa umrumda degıl emosum bızde tercıh 2grup bırısı batı ıcın dıgerı dogu ıcın bu sene dogudan doguya olmayacak dedıler o yuzden antalya dıye umutlandık ama kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…