hülya bak buda sensin.. kışın arabaşıları yedikten sonra almışın tepsiyi.. kızak kaymışın bizden kaçmazzzzzzzzzz.
selam hemşolarım nasılsınız? ben hala ev topluyorum aslına bakarsanız hergün yaptığım bişi yok hani yüklenmiommm dinlene dinlene işte ufak ufak yapıommm bişiler Rabbime emanetsiniz,öpüyorumm hepinizi ,kalın sağlıcakla ,inşşş her şey yolundadır
evet Zaracığım yerimseniben kısmetse Kayseri yolcusuyuz boshayallersmile inşallah sıkıntılar yaşadık bi dönem son ayda inşşşş hallolur tüm hepside inşallah sıkıntısızca gider yerleşir bir keyif yaparız inşş zemuszemus kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5selam şifacım iyilik ne olsun senden naber ne evi topluyosun hayırdır tayincimisin?Allah kolaylık versin.
hepinizi öptüm kızlar dağ çiçeğim benimde gizli bi resmim varmı arşivinde bakalım hayalindeki emoş nasıl :uhm:
slm topraklar dağçiçegi resimlere bayıldımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 bu arada ne haber kızlar hayat nasıl ğidiyor şükür her şey bitti sık sık ğörüşürüz
gözün aydin olsun
ne zaman belli oldu daha yeni herhalde
kızlar bebişim geliyor haber ediyim dedimm
kimse yok heralda
canım benim çok sevindim yaaaaa maşallah inşallah Rabbim analı-babalı,sağlıklı-sıhhatlice bebeğini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: sıkıntısız gebelik dönemi geçir tatlım yaaaa darısı biz iseyenlerin başına inşşş her şey gönlümüzce ve hayırlısı ile olsun opuyorumnanaktan :Saruboceq: olumunekankayizsmiledaha yeni canım 1 hafta oldu ögreneli
3-4 haftalık falandır heraldeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?