Yozgat///66

inşallah canım
nereye gelin gidiyorsun ?
bende 8 aylık evliyim durumun iyi olursa yap bi bebiş:jeyyar: hiç bekleme
bu işler planla olmuyor malesefsüprizzzzz
aynen katılıyorum o kadar zor ki Rabbimin gücüne gitmesin inşallah sabrımızın mükafatını alırız çarçabucak :Saruboceq:

çok sevindim canım ne güzel ailenden ayrılmayacaksın bile her şey gönlünüzce olsun inşallah :Saruboceq: kolaylıklar canım olumunekankayizsmile

canım yaaa keşke hepimiz birarada olabilsek nasip işte gönüller bir olsun ayyy yerime ye canım bayılırım pastaya :dance: afiyet olsun cokacimcoook olumunekankayizsmile

canım yaaa keşke hepimiz birarada olabilsek nasip işte gönüller bir olsun ayyy yerime ye canım bayılırım pastaya :dance: afiyet olsun cokacimcoook olumunekankayizsmile

yalnız tadı çıkmıyo pastanın boğazımdan geçmedi ama ama pastamın yarısını yedim sizin için.
canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla tüpe gerek kalmadan bebek haberini alırız.rabbim anneliği herkese tattırsın.

hayırlısı olsun canım
inşallah herşey istediğin gibi olur.yerimseniben
ne güzel ailenden uzakta olmuyacaksın.
benimkiler hollandada:1no2:

amiiinn canım inşallah herşey gölümüze göre oluryerimseniben
sıkma canını Rabbim ne zaman isterse o zaman olur:1hug:

aynen katılıyorum o kadar zor ki Rabbimin gücüne gitmesin inşallah sabrımızın mükafatını alırız çarçabucak :Saruboceq:

demi biz istiyelimde o gönderir mutlaka er veya geç.. yerimseniben

:Saruboceq: afiyet olsun canımmm aminnn inşalah canım o güzel gönlüne-yüreğine sağlık inşallah tüm bebek özlemi çekenlerin sıkıntısızca nasip olur :Saruboceq:

amiiinn canım inşallah herşey gölümüze göre oluryerimseniben
sıkma canını Rabbim ne zaman isterse o zaman olur:1hug:

demi biz istiyelimde o gönderir mutlaka er veya geç.. yerimseniben
amin canımmmm Rabbim den bol sabır diliyorum inşallah vakti-saati ne zaman bilemiyoruz elbette inançla beklemedeyiz :CüvCüv: :Saruboceq:

vay anam vay. ne gozel gaynatmışınız ben yokken.. ben tüm gün dışardaydım..aşkitomla..
evde oldumu illaki benide götürecek..
yoruldum.kafamçokkarıştı

damlacım hoş geldin..a.s.şimdiden yuvanda mutluluklar dilerim..
sürmelim bebek haberlerini sabırsızlıkla beklicem.:CüvCüv:
bir yiğen daha,
Rabbim darısı yaseminime ve şifaacımada olsun.tabiki tüm isteyenlere.
aslıcım ,zaracım,kerkeskızım,hulyacım,adını sayamadığım tümm hemsolarımı öpüyorum iyi akşamlar..
birazdan yemek yicez...cokacimcoook

of anam of slm hemsolarım bugün doktora gıttık bekle babam bekle sabah 8den oglen 2ye kadar canımız cıktı zaten uykusuzum uyuyamıyom anam agladı.ha bi de doktor geleydı nerdeeeeeeeee.çiçeeeam anamın adaşını anamdan duyuyom ama gordum mu gormedım mı hatırlamıyom.23nısan kermesı mı yaptınız parkta bi özledım kı oraları ilk tercihimiz ora buyuk ıhtımal cıkar dıyolar cunku bu sene ankaraya almeyceklermıs herkeşleri ilk tercihine verceklermiş.aslıya ev bizim siteden bakın tahtakalenin arkasındaki 150m olan bınadakı evler sanırım 90mılyar falandı.bu arada emoşum ben eskıden sevgisizkelebektim hani evlenmeyeydim sen beni evlendırme programlarına cıkarcektın dedım bacıımı yormayım evleneyım sımdı bebıs beklıyoz 4aylık oldu teyzesı prensesıne arkadas gelecek inşallah

çerkezimm,ablasının gulüüü,
Allah yardımcın olsun inş.yeterki sağlıklı olunda bekle dicem ama beklemektende insan hasta oliii.
aslıya ev buradan bakıyorum çaktırma.. göz gezdiriyorum..aslıcım bir hafta sonu eşiyle birlikte gelirler daha detaylı bakarlar,ben seve seve ilgilenirim aslımla..

oh oh nereleri gezdiniz bakem :asigim:

çerkezimm. 23 nisan parkında eğlence oldu ama benim gittiğim kermes.karaalioğlan parkındaydı..hani baba ile oğlunun heykeli varya orda..okiş...

ayrıca.. inş taininiz Antalyaya çıkar..:lepi:hihoyyyt

amin ablacığım amin inşallah hepimizin gönlünce olsun :Saruboceq: aleyküm selam hoş buldum hemşom tayin istiyorsunuz galiba inşallah gönlünüzce olur :Saruboceq: Rabbim o sıcacık yuvanızda mutluluk nasip etsin ömür boyu inşallah bebeğini sağsağlim ve hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim görüşmek üzere olumunekankayizsmile
sürmelim anlatsam gülersin..
sıkı dur..:roflol:
sanayi,, telefoncu,,,kaportacı felan.. erkeklerin başka ne işi olurki.. varsa yoksa araba.. güya baş başa gezicektik..
ah ablacığım ya güldüm vallahi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ama üzülme vallahi beterin beteri vardır derler yaaa hah işte o benim başımda benim evden çıktığım yokki :uhm: yani gezecek heç bi yer yokkkk :1no2: olsun şükredin yani en azından hava almış oldunn ( evde hapis gibiyim yaaaaa ) neyse can sağolsun kısmetse Kayseri ye tayin istedik galiba olucak :Saruboceq:

kız ben seni nasıl unuturum bacım bende diyorum kelebeğim evlenince unuttu bizi ortalarda yok diyorum.bacım allah mesut etsin hakkaridemisin yoksa.birde bebişin var demek rabbim sağlıkla kucağına almak nesip etsin sitede düğün foton falan varmı.bu arada sivası yazmayı unutmayın listeye.öpüyom tatlum

sürmelim anlatsam gülersin..
sıkı dur..:roflol:
sanayi,, telefoncu,,,kaportacı felan.. erkeklerin başka ne işi olurki.. varsa yoksa araba.. güya baş başa gezicektik..

e ne güzel ablacım onu bulamıyanlarda var sempatiksalakcinni

günaydın bu arada kızlarsengözlerimebaksanab

kızlar günaydın maşallah nasıl kaynatmışınız öyle, sayfaları takip edemedim valla:))
pörtlettiniz gözlerimi:))
çiçeem benim binamdaki bir daire için görüşcez bakalım hayırlısı...haberveririm gelişmeleri:)
sifaacım ve tüm bebek isteyenlere Allahım tez zamanda nasip eder inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…