aynen katılıyorum o kadar zor ki Rabbimin gücüne gitmesin inşallah sabrımızın mükafatını alırız çarçabucak :Saruboceq:inşallah canım
nereye gelin gidiyorsun ?
bende 8 aylık evliyim durumun iyi olursa yap bi bebiş:jeyyar: hiç bekleme
bu işler planla olmuyor malesefsüprizzzzz
çok sevindim canım ne güzel ailenden ayrılmayacaksın bile her şey gönlünüzce olsun inşallah :Saruboceq: kolaylıklar canım olumunekankayizsmileankaradan çıkmıyorum canım hatta kiralıcağımız evimiz annemlerin evinin karşısı :) çok rahatım o yönden :):) biliyorum planla olmuyo ama durum biraz karışlık nişanlımın yök e ödemesi var 3 ayda bir 900 tl ödüyoruz ondan biraz düşünyorum ama annemler falanda istyo bende istyorum bakalım inşlh durumlar iyi olursa hemen istyorum 6ncı ayda falan :)
canım yozgatın neresindensin:)
canım yaaa keşke hepimiz birarada olabilsek nasip işte gönüller bir olsun ayyy yerime ye canım bayılırım pastaya :dance: afiyet olsun cokacimcoook olumunekankayizsmiledamla hoşgeldin hemşom ne güzel annene yakın olacakmışsın valla heveslendim çünkü annemi çook özlüyorum ayrılıyorum ertesi gün yine özlüyorum.Allah tamamına erdirsin canım.
şifaa sivası isteseydinizde bana komşu gelseydin bacım ya napacanız büyük şehierde.
aslıcığım ne yapptın öyle biz o yemekleri bir hafta yeriz mesela mercimek çorbası bizim bir akşam yemeğimizdir artar bile.ikinci yemek yenmez bizim evde.kırmızı mercimeğe karar verdim yanında salata ve yoğurt yeter.bu arada meyveli yaşpasta yaptım az önce.hadi hepiniz gelinde çayın yanında yiyek kızlar..
canım yaaa keşke hepimiz birarada olabilsek nasip işte gönüller bir olsun ayyy yerime ye canım bayılırım pastaya :dance: afiyet olsun cokacimcoook olumunekankayizsmile
ankaradan çıkmıyorum canım hatta kiralıcağımız evimiz annemlerin evinin karşısı :) çok rahatım o yönden :):) biliyorum planla olmuyo ama durum biraz karışlık nişanlımın yök e ödemesi var 3 ayda bir 900 tl ödüyoruz ondan biraz düşünyorum ama annemler falanda istyo bende istyorum bakalım inşlh durumlar iyi olursa hemen istyorum 6ncı ayda falan :)
canım yozgatın neresindensin:)
:Saruboceq:inşallah canım inşallah Rabbim nasip etsin canım bizi haberdar et canım valla meraklıyımdır hani aklinialirimsmile evet canım bebek özlemi çekiyorum 5 yıldır evliyim 4 yıldır olmuyor tüp bebek gerekiyor :çok üzgünüm: kendi kendine hamile olma ihtimalim çok düşük ama maddi -manevi hazır değiliz beklemedeyiz kısmey işte Rabbim başta sağlık versin sonra hepimizin gönlüne göre versin inşallah :CüvCüv::ecrin_bebek: :Saruboceq:
aynen katılıyorum o kadar zor ki Rabbimin gücüne gitmesin inşallah sabrımızın mükafatını alırız çarçabucak :Saruboceq:
afiyet olsun canımmm aminnn inşalah canım o güzel gönlüne-yüreğine sağlık inşallah tüm bebek özlemi çekenlerin sıkıntısızca nasip olur :Saruboceq:yalnız tadı çıkmıyo pastanın boğazımdan geçmedi ama ama pastamın yarısını yedim sizin için.
canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla tüpe gerek kalmadan bebek haberini alırız.rabbim anneliği herkese tattırsın.
amin canımmmm Rabbim den bol sabır diliyorum inşallah vakti-saati ne zaman bilemiyoruz elbette inançla beklemedeyiz :CüvCüv: :Saruboceq:amiiinn canım inşallah herşey gölümüze göre oluryerimseniben
sıkma canını Rabbim ne zaman isterse o zaman olur:1hug:
demi biz istiyelimde o gönderir mutlaka er veya geç.. yerimseniben
of anam of slm hemsolarım bugün doktora gıttık bekle babam bekle sabah 8den oglen 2ye kadar canımız cıktı zaten uykusuzum uyuyamıyom anam agladı.ha bi de doktor geleydı nerdeeeeeeeee.çiçeeeam anamın adaşını anamdan duyuyom ama gordum mu gormedım mı hatırlamıyom.23nısan kermesı mı yaptınız parkta bi özledım kı oraları ilk tercihimiz ora buyuk ıhtımal cıkar dıyolar cunku bu sene ankaraya almeyceklermıs herkeşleri ilk tercihine verceklermiş.aslıya ev bizim siteden bakın tahtakalenin arkasındaki 150m olan bınadakı evler sanırım 90mılyar falandı.bu arada emoşum ben eskıden sevgisizkelebektim hani evlenmeyeydim sen beni evlendırme programlarına cıkarcektın dedım bacıımı yormayım evleneyım sımdı bebıs beklıyoz 4aylık oldu teyzesı prensesıne arkadas gelecek inşallah
vay anam vay. ne gozel gaynatmışınız ben yokken.. ben tüm gün dışardaydım..aşkitomla..
evde oldumu illaki benide götürecek..
yoruldum.kafamçokkarıştı
damlacım hoş geldin..a.s.şimdiden yuvanda mutluluklar dilerim..
sürmelim bebek haberlerini sabırsızlıkla beklicem.:CüvCüv:
bir yiğen daha,
Rabbim darısı yaseminime ve şifaacımada olsun.tabiki tüm isteyenlere.
aslıcım ,zaracım,kerkeskızım,hulyacım,adını sayamadığım tümm hemsolarımı öpüyorum iyi akşamlar..
birazdan yemek yicez...cokacimcoook
oh oh nereleri gezdiniz bakem :asigim:
amin ablacığım amin inşallah hepimizin gönlünce olsun :Saruboceq:vay anam vay. ne gozel gaynatmışınız ben yokken.. ben tüm gün dışardaydım..aşkitomla..
evde oldumu illaki benide götürecek..
yoruldum.kafamçokkarıştı
damlacım hoş geldin..a.s.şimdiden yuvanda mutluluklar dilerim..
sürmelim bebek haberlerini sabırsızlıkla beklicem.:CüvCüv:
bir yiğen daha,
Rabbim darısı yaseminime ve şifaacımada olsun.tabiki tüm isteyenlere.
aslıcım ,zaracım,kerkeskızım,hulyacım,adını sayamadığım tümm hemsolarımı öpüyorum iyi akşamlar..
birazdan yemek yicez...cokacimcoook
aleyküm selam hoş buldum hemşom tayin istiyorsunuz galiba inşallah gönlünüzce olur :Saruboceq: Rabbim o sıcacık yuvanızda mutluluk nasip etsin ömür boyu inşallah bebeğini sağsağlim ve hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim görüşmek üzere olumunekankayizsmileof anam of slm hemsolarım bugün doktora gıttık bekle babam bekle sabah 8den oglen 2ye kadar canımız cıktı zaten uykusuzum uyuyamıyom anam agladı.ha bi de doktor geleydı nerdeeeeeeeee.çiçeeeam anamın adaşını anamdan duyuyom ama gordum mu gormedım mı hatırlamıyom.23nısan kermesı mı yaptınız parkta bi özledım kı oraları ilk tercihimiz ora buyuk ıhtımal cıkar dıyolar cunku bu sene ankaraya almeyceklermıs herkeşleri ilk tercihine verceklermiş.aslıya ev bizim siteden bakın tahtakalenin arkasındaki 150m olan bınadakı evler sanırım 90mılyar falandı.bu arada emoşum ben eskıden sevgisizkelebektim hani evlenmeyeydim sen beni evlendırme programlarına cıkarcektın dedım bacıımı yormayım evleneyım sımdı bebıs beklıyoz 4aylık oldu teyzesı prensesıne arkadas gelecek inşallah
ah ablacığım ya güldüm vallahi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ama üzülme vallahi beterin beteri vardır derler yaaa hah işte o benim başımda benim evden çıktığım yokki :uhm: yani gezecek heç bi yer yokkkk :1no2: olsun şükredin yani en azından hava almış oldunn ( evde hapis gibiyim yaaaaasürmelim anlatsam gülersin..
sıkı dur..:roflol:
sanayi,, telefoncu,,,kaportacı felan.. erkeklerin başka ne işi olurki.. varsa yoksa araba.. güya baş başa gezicektik..
of anam of slm hemsolarım bugün doktora gıttık bekle babam bekle sabah 8den oglen 2ye kadar canımız cıktı zaten uykusuzum uyuyamıyom anam agladı.ha bi de doktor geleydı nerdeeeeeeeee.çiçeeeam anamın adaşını anamdan duyuyom ama gordum mu gormedım mı hatırlamıyom.23nısan kermesı mı yaptınız parkta bi özledım kı oraları ilk tercihimiz ora buyuk ıhtımal cıkar dıyolar cunku bu sene ankaraya almeyceklermıs herkeşleri ilk tercihine verceklermiş.aslıya ev bizim siteden bakın tahtakalenin arkasındaki 150m olan bınadakı evler sanırım 90mılyar falandı.bu arada emoşum ben eskıden sevgisizkelebektim hani evlenmeyeydim sen beni evlendırme programlarına cıkarcektın dedım bacıımı yormayım evleneyım sımdı bebıs beklıyoz 4aylık oldu teyzesı prensesıne arkadas gelecek inşallah
sürmelim anlatsam gülersin..
sıkı dur..:roflol:
sanayi,, telefoncu,,,kaportacı felan.. erkeklerin başka ne işi olurki.. varsa yoksa araba.. güya baş başa gezicektik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?