Yozgat///66

ablacım bu aralar facebook takılıyorum sizleri ihmal ettim:teytey: iyiyim cok şükür
23 nisanda kars cok soguktu etkinlikler ertelendi bazı okullarda yagmur kar her şey var burda ablacım sabah kalkarsın hava cok güzel günlük güneşlik öglen olur bakarsın yagmur fırtına cıkar sempatiksalakcinni

bende iyiyim çok şükür canım bende napıyım bitmek tükenmek bilmeyen ev işleriyle meşgulum daha yemekte yapmadım ne yapsam diye düşünüyorum...

hımmm...
şööyle mis gibi bir mercimek çorbası (üzerine tereyağ yak)
sonracıııma patlıcan oturtma yanına garnitürlü pirinç pilavı
ortaya salata ve yoğurt
vee son bomba incir tatlısı favorimdir :lepi:
mesela yani opuyorumnanaktan

bende iyiyim çok şükür canım bende napıyım bitmek tükenmek bilmeyen ev işleriyle meşgulum daha yemekte yapmadım ne yapsam diye düşünüyorum...

ev işi zaten hic bitmiyor yemek desen o da aynı offfffffffff bazen cok bunalıyorum
bende lojmanda oturuyorum o zaten sıkıcı herkesin kaprisi cilesi bir dert

offffff aslı sen naptın ya süper agzımın suları aktı cokacimcoookcokacimcoook

günaydın sifaacım:))
günaydın demeyim artık akşam oldu canım iyi akşamlar canım sanada evet avatarımı değiştirmiştim guclubacismile daha süperi senin olsun canım olumunekankayizsmile canım benim sağol YÜCE RABBİM cici kızını analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq: canım fikrin çok güzel eğer elişlerini seviyorsan yapıp kermeslere bırakabilirsin :hulya: olumunekankayizsmile
as66 canım veririm inşallahhh :))
ayyyy inşallah canım o güzel müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah canım her şey gönlünce olsun :Saruboceq: :ecrin_bebek: :CüvCüv: :Saruboceq:
selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
şifaa bacım sen yozgat merkezdemisin?
aleyküm selam canım Yozgat merkez liyim ama 5 yıldır eşimin işi sebebiyle Çekerek ilçesindeyim ama eşim Kayseri li tayin istedi eşim galiba Kayseri ye gideceğiz hayırlısı ile inşallah :Saruboceq: olumunekankayizsmile

inşallah kızlar bu ay umutluyum bakalım Rabbim inşallah meleğimi yollar.
sifa hayatım sende mi bebiş istiyorsun ?

h.b canım :):) saolun napım evlilik telaşlarındayım bi yandanda boş boş vakit geçiriyorum:) sürmeli inşlh iyi haberlerle gelirsin bende evlendikten 5 6 ay sona bebiş istyorummm:):9

h.b canım :):) saolun napım evlilik telaşlarındayım bi yandanda boş boş vakit geçiriyorum:) sürmeli inşlh iyi haberlerle gelirsin bende evlendikten 5 6 ay sona bebiş istyorummm:):9

inşallah canım
nereye gelin gidiyorsun ?
bende 8 aylık evliyim durumun iyi olursa yap bi bebiş:jeyyar: hiç bekleme
bu işler planla olmuyor malesefsüprizzzzz

ankaradan çıkmıyorum canım hatta kiralıcağımız evimiz annemlerin evinin karşısı :) çok rahatım o yönden :):) biliyorum planla olmuyo ama durum biraz karışlık nişanlımın yök e ödemesi var 3 ayda bir 900 tl ödüyoruz ondan biraz düşünyorum ama annemler falanda istyo bende istyorum bakalım inşlh durumlar iyi olursa hemen istyorum 6ncı ayda falan :)

canım yozgatın neresindensin:)

:Saruboceq:
inşallah kızlar bu ay umutluyum bakalım Rabbim inşallah meleğimi yollar.
sifa hayatım sende mi bebiş istiyorsun ?
inşallah canım inşallah Rabbim nasip etsin canım bizi haberdar et canım valla meraklıyımdır hani aklinialirimsmile evet canım bebek özlemi çekiyorum 5 yıldır evliyim 4 yıldır olmuyor tüp bebek gerekiyor :çok üzgünüm: kendi kendine hamile olma ihtimalim çok düşük ama maddi -manevi hazır değiliz beklemedeyiz kısmey işte Rabbim başta sağlık versin sonra hepimizin gönlüne göre versin inşallah :CüvCüv: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

damla hoşgeldin hemşom ne güzel annene yakın olacakmışsın valla heveslendim çünkü annemi çook özlüyorum ayrılıyorum ertesi gün yine özlüyorum.Allah tamamına erdirsin canım.
şifaa sivası isteseydinizde bana komşu gelseydin bacım ya napacanız büyük şehierde.

aslıcığım ne yapptın öyle biz o yemekleri bir hafta yeriz mesela mercimek çorbası bizim bir akşam yemeğimizdir artar bile.ikinci yemek yenmez bizim evde.kırmızı mercimeğe karar verdim yanında salata ve yoğurt yeter.bu arada meyveli yaşpasta yaptım az önce.hadi hepiniz gelinde çayın yanında yiyek kızlar..

tebrik ederim canım Rabbim bir ömür boyu mutluluk,sağlık birde bebek nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…