Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhabalar ankara Dikimevinde oturuyorum .Aranıza katılmak çok güzel .
Sizlere bir Yozgatlı küçüğün hikayesini yazıyorum. umarım yüzünüzü gülümsetir sevgili dostlar...
Öğretmen öğrencilerine sorar;
- Kızım nerelisin?
Çocuk bütün inceliğiyle
- Ankara
- Sen nerelisin yavrum?
- İzmir
- Sen ?
- İstanbul
Sıra bizim minik hemşehriye gelince ufaklık bütün şirinlik ve nezaketiyle ;
Yozgetliyim ..
Herkese merhabalar ankara Dikimevinde oturuyorum .Aranıza katılmak çok güzel .
Sizlere bir Yozgatlı küçüğün hikayesini yazıyorum. umarım yüzünüzü gülümsetir sevgili dostlar...
Öğretmen öğrencilerine sorar;
- Kızım nerelisin?
Çocuk bütün inceliğiyle
- Ankara
- Sen nerelisin yavrum?
- İzmir
- Sen ?
- İstanbul
Sıra bizim minik hemşehriye gelince ufaklık bütün şirinlik ve nezaketiyle ;
Yozgetliyim ..
başta ben:lepi::dilcikar:biz yozgatlılar çekirdekten kibarızdır zatenkaydirigubbakcemile5
kızlar heiniz yozgat merkezdemi oturuosunuzz
hoşbulduk canlarım ben bu arada lojmana taşındım.yeni arkadşalarım oldu.birazda bu yüzden kk ya girmeye fırsatım olmadı diyebilirim.ama sizlerede ihtiyacım olduğunu farkettim.
bu arada yasemin nerelerde o neler yapıyor..
karaböcüq ben sivastayım sen yozgatın neresindensin?sanırım kayseride oturuyosun.
noorek gadasını aldım.. nirelerdesin sen.. belçikada ne var ne yog..bu sene izine geliyonmu..memlekete..boshayallersmilenoruyouuz giii gormiyeli gii anaam...))kaydirigubbakcemile3
http://www.webloader.org/israfil-show-4/q-R3E3VzYwWnZGT00=
kesinlikle izleyin super yaa alkisalkisalkis
Hoşbulduk aranızda olmak çok güzel
Nedense üye olmadan takip ettim sizleri.EEE bundan sonra beraberiz.
insallah Allah izin verirde bir aksilik cikmazsa :Saruboceq: geliyoruz :sm_cool:
erkek kardesimin dugunu var bu yaz :lepi:
belcika da ne olsun ayni hersey, yuvarlanip gidiyooozz diyenin hesabi bacuum kaydirigubbakcemile3
dag cicegiiim videoyu izledin mi? giiiiiiiiiisırnaşık şey
emoşum lojmanın havası başkadır..
ama komşularınla irtibatı kesme sonra dışlanırsın..
bizide unutmadığına çokk sevindik..
yasemin iyi buralarda..
bizim komuşular sağolsunlar yazın akşama kadar nerdeyse kamelyadalar..dediğin gibi ablacığım lojman ortamı farklı gerçekten.faaliyetleri hiç bitmiyor.sorma bikaç şeye katılmasan ee sen zaten gelmezsin diye söylemedik diyolar.bakalım ayak uydurabilecekmiyim tempolarına...
amaniiin ne güzel şenlenmiş buralar kele bacım:))
hah şöyle kaynatalım accuk kızlar:))
kız çiçeeem ev arıyorum haberin ola...senin oralarda satılık şööyle içinde at koşturacak cinsten bi ev duyarsan ara beni ok:)
kızlar dua edin hayırlı bi ev buluyum artık, kiradan çıkmak istiyorum....