Yozgat///66

valla aylin bende bakıp gidiyorum hiç sesseda yok bu aralar, kızım iyi teyzesi 23 şubatta 2 yaşını doldurdu. yaramaz bişey yok şükür, seni çok iyi anlıyorum daha yeni geceleri deliksiz uyumaya başladım.Allah yardımcın olsun canım:)

aylincim yok daha henuz hem gocam yanimda degil kiz zemuszemus

aylincim yok daha henuz hem gocam yanimda degil kiz zemuszemus

allah canını almasın kız gişin yoksa yanında cocugu mesajla mı yapacan :roflol:cagır gelsın yanına yegenımız olsun fasulyeme arkadas getır:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

yarın tam 9haftalık olacak fasülyem teyzesi hani devrem ben geldim sen yoksunsempatiksalakcinni

ben her zaman burdayım devrem inş sağlıklıca eline alırsın yavrunu ayyy inş kız olur ben kızlara bayılırım benimkine dr erkek demeden önce hep kız hayal ettim adını bile bulmuştum yagmur azra olduki benim minnoş as66 dedigi gibi

sürmeli toprağım çok yavaşsın başbakan üç diyo bak sen daha bire bile başlamamışsın hemen müjdeli haberi bekliyoruz ona ğöre gocayı nere gönderdin kaydirigubbakcemile3

as66 sen büyütmüşsün maşşallah allah uzun ömür versin darısı bana 14 aylık olduk bakalım :ecrin_bebek:çok yaramaz çok yerinde durmuyor 1 dk bile

devreeemmmm sen o fasulye doğsun bak o zaman uyku yok kendine vakit ayırma yok birde yürümeye başlasın allah allah yandığının resmidir sevğisi yetiyor ama bazen imdattt dedirtiyorlar

devreeemmmm sen o fasulye doğsun bak o zaman uyku yok kendine vakit ayırma yok birde yürümeye başlasın allah allah yandığının resmidir sevğisi yetiyor ama bazen imdattt dedirtiyorlar

neyse devrem gelirsem ankaraya birlikte buyuturuz

günaydın kızlar...
çerkeskızıcım en güzel hali şimdi fasülyenin, aylinin dediği gibi doğunca başlıyo asıl işin, bir süre uykusuz kalcaksın sonra ayaklanacak minnoş peşinde koşturacaksın ...diye gider bu iş listesi. ama Allah öyle bir kuvvet veriyoki şimdi duydukların çok zor gelse de o zaman canavar kesiliyosun:)inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini canım, darısı isteyen herkese olsun:))

uykusuzluga alısıgım canlarım normalde pek uyumam zaten ama sabırlı degılım rabbım hayırlısnı versın hele bı buyusun fasulyem as ılk tercıhe antalya yazdık bakalım belkı ufak bı ıhtımal olur yenıden antalyaya gelmek ne guzel olur sımdı nasıl burnumda tututo oralar portakal cıceklerı acmıstır en guzel zamanıdır aaaaaaaaah ah

hemşerilerim iyi akşamlar bütün isimleri yazmışsın aylincim beni unutmuşsun aşk olsun :umursamaz:
benim yoklugum fark edilmedimi opuyorumnanaktan

canım çok sevindim inşallah gelirsiniz buraya. çerkescim portakal çiçekleri tamamda bugün acayip rüzgarlı bura, bilirsin buranın rüzgarınısempatiksalakcinni adam uçuran cinsten kafamçokkarıştı

hülyacım nerelerdesin neler yapıyosun?valla özlettin kendini:)

aslıcım kızımla ugraşıyorum kızım hic fırsat vermiyor sürekli yürüt benimle ilgilen diyor yürümeye cok hevesli ama gecikti yürümesi 14 aylık bende özledim sizleri :ecrin_bebek:

kızların ayaklanması biraz geç olur dert etme benimki 13 ayı geçmişti yürüdüğünde. biraz eziyetli olur sana ama yakında kurtarır kendini merak etme canım, sağlığı yerinde olsun yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…