Yozgat///66

günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....

slm kızlar nasılsınız bu aralar pek takılan yok as66 bende bakıyorum toprağım devrem yok dağçiçeği hiç yok çoçuk zayıf getirdi diye kendinede mi ceza verdi ne kaydirigubbakcemikaydirigubbakcemile3 insan arada bir ceee der demi dağçiçeçiginin kulakları çınlasın hepinize hayırlı cumalar sık ğörüşelimm kızlarr özletmeyinŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

inşallah devrem ya kuduruyorum su anda sınırden 5gundur suyumuz yok 2gundur gunduzlerı kesılıyo offffffff offf bı de buraya memleket dıyolar ya suyun en bol oldugu yerde 8marttan dolayı susuz ve elektrıksız kalıyoruz afedersınız wc'ye bıle gıdemıyorum su yok dıye

susuzluk çok zor bizim başımızada ğeldi ankaraya tayin çıktı ev temizlenecek eşya ğeliyor su yok valla devrem ne deyim allah kolaylık versin

çerkeskizi tebrik ederim canim
darisi banaaaa : )

kızlar hayırlı cumalar nerdesiniz kızlar bakıp bakıp ğidiyorum kele toplanın biraz hadi devrem sürmeli as66 dağçiçegi vs vs topraklar nerdesinizzzzz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

as senin minnoş nasıl canım bizimki ortalığı kırıp döküyor SÜRMELı darısı başına yokmu bebiş şimdiden tadını çıkar canım benim beş sene olmadı şimdi bıktırıyor valla yerinde durmuyor uykuya hasretim

Back