Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim mezarliga gitmeyeli uzun yillar oldu..15 yasinda gitmistim galiba en son...
bencede...kimbilir büyüklerimiz birbirini taniyorlardir...dedemin bakkali vardi zaten..okulun karsisinda....hic birseyi hatirlamiyorum canim ya...2001 gittim en son yozgatta ama okul isimlerini falan hic bilmiyorum..ama büyüklerine sorsan kimbilir tanirlar dedemi..cok sevilen yardimsever birisiydi...as66 arkadasin dedigi gibi akraba falan cikiyormusuz birde..kaydirigubbakcemile3
ha simdi aklima geldi..sekerpinar derlerdi o kücük pinara hatirladigim kadariyla...cok az akardi suyu ...
selam kızlar, pazar günü kızımın doğumgünü var, aslında 23 ü ama haftaiçine denk geliyo o yüzden pazar günü yapcaz.bende telaşe çok olucak yarın, becerebilirsem foto eklerim:))
slm kızlar maş çoğalmışız bayadır bakamadım ya çerkeskızı toprağım bebiş nasıl devrem ooo sohbet bol bu arada kandiliniz kutlu olsun :1hug:a.s.
slm kızlar sorma as66 valla bıktım misafirden ya çerkeskızı devrem ğözünü seveyim tuz dök dedin işe yaramadı :roflol::roflol: şubat hep misafirle ğeçti bu neydi ya böyle kızlar ayaklarım ağrıyor çoçuk bile hırçınlaştı benim acilen ankaradan kaçmam lazım devrem yeni de ğildik ne yaparım bilmiyorum çoçuk bile herkesten tuhaf tuhaf huylar kapmaya başladı sizide özlemişim dağçiçeği yok ğaliba a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan
kızlar çiçeğimle geçen gün buluştuk, oğlana ceza verince bilgisayarsız kalmış haliyle, keyfi yerinde ama hepinize selamı var:))