Yozgat///66

günaydın kızlaaar...
3 gündür izinliydim yeni döndüm, doğum günümüz çok güzel geçti, bende biraz dinlendim geldim işimin başına...
hani buralarda ses seda yok yine, nerde herkes??

canim mezarliga gitmeyeli uzun yillar oldu..15 yasinda gitmistim galiba en son...

bencede...kimbilir büyüklerimiz birbirini taniyorlardir...dedemin bakkali vardi zaten..okulun karsisinda....hic birseyi hatirlamiyorum canim ya...2001 gittim en son yozgatta ama okul isimlerini falan hic bilmiyorum..ama büyüklerine sorsan kimbilir tanirlar dedemi..cok sevilen yardimsever birisiydi...as66 arkadasin dedigi gibi akraba falan cikiyormusuz birde..kaydirigubbakcemile3

ha simdi aklima geldi..sekerpinar derlerdi o kücük pinara hatirladigim kadariyla...cok az akardi suyu ...

canım benim annem o mahalleden dedenıde tanıyordur muhtemelen

selam kızlar, pazar günü kızımın doğumgünü var, aslında 23 ü ama haftaiçine denk geliyo o yüzden pazar günü yapcaz.bende telaşe çok olucak yarın, becerebilirsem foto eklerim:))

minik prensesimizin dogum gunu kutlu olsunnn.senıde tebrık ederım ascım guzel bı melegı 23subatta dunyaya getırmıs olman sebebıyle:1rolleyes:

kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun, çerkeskızı canım çok teşekkür ederim, bizde seni tebrik edicez yakında inşallah:))

kandil.jpg

merhaba hemşerilerim hepinizin kandili mübarek olsun....
uzun bir zamandır yoktum kızım rahatsızdı onunla uğraştım...
sizler nasılsınız bakalım iyimisiniz...

slm kızlar maş çoğalmışız bayadır bakamadım ya çerkeskızı toprağım bebiş nasıl devrem ooo sohbet bol bu arada kandiliniz kutlu olsun :1hug:a.s.

slm kızlar maş çoğalmışız bayadır bakamadım ya çerkeskızı toprağım bebiş nasıl devrem ooo sohbet bol bu arada kandiliniz kutlu olsun :1hug:a.s.

sorma devrem bulantı bas donmesı mahvettı benı basımı kaldıramıyorum sen neler yapıosun kayıpsın ne zamandır

günaydın kızlar,
çerkeskızım demek başladı bulantılar inşallah tez zamanda geçer, en iyi bilenlerdenim bu sıkıntıyı 3 gün hastanede yattım, doğuma kadarda çektim, Allah sana sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin canım, başta olur sonradan geçer inşallah:))

slm kızlar sorma as66 valla bıktım misafirden ya çerkeskızı devrem ğözünü seveyim tuz dök dedin işe yaramadı :roflol::roflol: şubat hep misafirle ğeçti bu neydi ya böyle kızlar ayaklarım ağrıyor çoçuk bile hırçınlaştı benim acilen ankaradan kaçmam lazım devrem yeni de ğildik ne yaparım bilmiyorum çoçuk bile herkesten tuhaf tuhaf huylar kapmaya başladı sizide özlemişim dağçiçeği yok ğaliba a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan

slm kızlar sorma as66 valla bıktım misafirden ya çerkeskızı devrem ğözünü seveyim tuz dök dedin işe yaramadı :roflol::roflol: şubat hep misafirle ğeçti bu neydi ya böyle kızlar ayaklarım ağrıyor çoçuk bile hırçınlaştı benim acilen ankaradan kaçmam lazım devrem yeni de ğildik ne yaparım bilmiyorum çoçuk bile herkesten tuhaf tuhaf huylar kapmaya başladı sizide özlemişim dağçiçeği yok ğaliba a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan

senın tuzun tuzu eksıktır devrem ondandır yoksa ıllakım giderdiler
:roflol:

kızlar çiçeğimle geçen gün buluştuk, oğlana ceza verince bilgisayarsız kalmış haliyle, keyfi yerinde ama hepinize selamı var:))

kızlar çiçeğimle geçen gün buluştuk, oğlana ceza verince bilgisayarsız kalmış haliyle, keyfi yerinde ama hepinize selamı var:))

v.a.s as köprünün altında mı bulustunuz yıne :roflol: bu arada yanlıs anlasılmasın kızlar köprünün altı dediğimiz yer üst geçit ünv hatanesinin

Back