slm Yozgat'lilar bende Bogazliyan ilcesindenim var mi Bogazliyan'dan hanimlar aranizda?....
en güzel günlerim o mahallede gecti canim..ama malesef 6 yasina kadar..dedcigimle cok güzel günlerimi oldu.memleketimi hic bir yere degismem..ne sehirler gördüm gezdim ama yozgatim kadar güzel bir yer göremedim.merkezde akrabalarım var canım, mahalle tam olarak bilmiyorum ama saat kulesinin yukarıları oluyo, inşallah fırsat bulurda gidersin yozgatımıza, biz Türkiyedeyiz ama aynı senin gibi senelerdir gidemiyoruzgidenlerden dinliyoruz artık:)
en güzel günlerim o mahallede gecti canim..ama malesef 6 yasina kadar..dedcigimle cok güzel günlerimi oldu.memleketimi hic bir yere degismem..ne sehirler gördüm gezdim ama yozgatim kadar güzel bir yer göremedim.
en güzel günlerim o mahallede gecti canim..ama malesef 6 yasina kadar..dedcigimle cok güzel günlerimi oldu.memleketimi hic bir yere degismem..ne sehirler gördüm gezdim ama yozgatim kadar güzel bir yer göremedim.
slm kızlar ...güzel bir hafta diliyorum hepinize...:))
selam kızlar hepinize hayırlı haftalar bende kızımı çumartesi yolcu ettim yozgata
akpinar sokakta kaliyorduk biz...cami 2 dakika uzaklikta..pinarida biliyoum...ama ismini unuttum..bir tanesi camiye cok yakin..pinarin önünde akasya agaci vardi..daha duruyormu bilmiyorum..birtaneside camiden sonra biraz yukariya giden yol var o pinar daha büyük..kuscu efendi lakabinda bi amca vardi güvercin beslerdi.. onlarin karsisindaydi o kücük pinar....benim babannem mutafoglu mah oturuyordu tabi bizde sen tam olarak neresindeydin cami var cerkes pınarı var bilirmisin oraları
akpinar sokakta kaliyorduk biz...cami 2 dakika uzaklikta..pinarida biliyoum...ama ismini unuttum..bir tanesi camiye cok yakin..pinarin önünde akasya agaci vardi..daha duruyormu bilmiyorum..birtaneside camiden sonra biraz yukariya giden yol var o pinar daha büyük..kuscu efendi lakabinda bi amca vardi güvercin beslerdi.. onlarin karsisindaydi o kücük pinar....
akpinar sokakta kaliyorduk biz...cami 2 dakika uzaklikta..pinarida biliyoum...ama ismini unuttum..bir tanesi camiye cok yakin..pinarin önünde akasya agaci vardi..daha duruyormu bilmiyorum..birtaneside camiden sonra biraz yukariya giden yol var o pinar daha büyük..kuscu efendi lakabinda bi amca vardi güvercin beslerdi.. onlarin karsisindaydi o kücük pinar....
merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım...giremedim pek kusura bakmayın...kızım çok rahatsızdı 1 aydır çok sıkıntılar yaşıyoruz 20 gün ateşini düşüremedik hastanede yattı bir süre sürekli takip altındaydı moralim çok bozuk hanımlar..bademcikleri çok büyükmüş,sinüzüt varmış,geniz eti varmış,o daha 2.5 yaşında bunlar ağır geliyor ona fazla yemek yemiyor dışarıya çıkmak istiyor hastalanacak korkusundan dışarı çıkaramıyorum herkesi doktor zannediyor kimseye yaklaşmıyor.. çok canım sıkkın çoookk...
merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım...giremedim pek kusura bakmayın...kızım çok rahatsızdı 1 aydır çok sıkıntılar yaşıyoruz 20 gün ateşini düşüremedik hastanede yattı bir süre sürekli takip altındaydı moralim çok bozuk hanımlar..bademcikleri çok büyükmüş,sinüzüt varmış,geniz eti varmış,o daha 2.5 yaşında bunlar ağır geliyor ona fazla yemek yemiyor dışarıya çıkmak istiyor hastalanacak korkusundan dışarı çıkaramıyorum herkesi doktor zannediyor kimseye yaklaşmıyor.. çok canım sıkkın çoookk...
canim mezarliga gitmeyeli uzun yillar oldu..15 yasinda gitmistim galiba en son...mezarlıgın yanında cami ve alt tarafında cerkas pınarı var cok önceleri pınarın önünden dere giderdi kapattılar agaclar ozaman vardı ben cok iyi biliyorum oraları 4. sınıfa kadar orda oturduk tabi sizin yaşınızı bilmiyorum okulumda vali baran ve mehmet akif te okudum
bencede...kimbilir büyüklerimiz birbirini taniyorlardir...dedemin bakkali vardi zaten..okulun karsisinda....hic birseyi hatirlamiyorum canim ya...2001 gittim en son yozgatta ama okul isimlerini falan hic bilmiyorum..ama büyüklerine sorsan kimbilir tanirlar dedemi..cok sevilen yardimsever birisiydi...as66 arkadasin dedigi gibi akraba falan cikiyormusuz birde..kaydirigubbakcemile3aslıcım yozgatlı olupta birbirini tanımayan yoktur bizler bilmesekte eski topraklar hep birbirlerini tanıyorhihoyyyt
ha simdi aklima geldi..sekerpinar derlerdi o kücük pinara hatirladigim kadariyla...cok az akardi suyu ...canım bu bahsettıgınız yer sekerpınar tarafımı oluyor karakolun ust tarafı istiklal lisesine yakın eger oraysa annem o mahallede oturmus bende unv.deyken oralarda bir yerde oturmustur bahsettıgınız camıde rahmetlı sukru hocanın ımamı oldugu camı olabılırmı
selam kızlar, pazar günü kızımın doğumgünü var, aslında 23 ü ama haftaiçine denk geliyo o yüzden pazar günü yapcaz.bende telaşe çok olucak yarın, becerebilirsem foto eklerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?