merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah
şincik şöyle oluyor ascım adetim gectı umutsuzca evde test yaptık anında bırı soluk cıft cızgı cıktı banyodan salona nasıl geldım hatırlamıyorum.sonra esımle bırlıkte gıdıp baktık ben yanlıs mı gordum dıye ama dogruydu.o heyecandan testi alıp içeri getirmek aklımıza gelmedı gıttık gıttık baktım bılmıom kac kere gıttık bakmaya ama sonuc pozıftı.hemen randevu aldık hastaneden tabı bunlar olurken saat gece 1bucuk sabaa kadar uyuyamadık hastanedede sonuc pozıtıf cıktı.eve geldık esımın asıl sevıncını o zaman gordum demekkı ılk sevıncı tereddutlu bı sevıncmısbilmiyorumkismileama cok guzel bı duygu ya ıns dıs gebelık falan degıldır sorun yoktur cunku daha ultrasonda bakılmadı.ama ben ınanıyorum hersey cok guzel olacak:sm_cool:
günaydın güzel hemşolarım benim...5 gün yozgatımızdaydım misler gibi memleket havası aldım...özlemlerimi giderdim geldim :)) sizlerden naber nasılsınız...
canım benim hoşgeldin oh ne iyi etmişsin darısı bana inşallah :Saruboceq: soğuğu nasıldı ama şanına yakışırdı dimi sempatiksalakcinni :roflol:
iyiyim canim tv karsisinda uyukluyorum :)
is durumlari pek iyi degil
bi yerden haber bekliyorum bakalim sonuca gore iyi olacagim
sen nasilsin
eski soğuğu yok canım yozgatın...normaldi hava ....
aman aman maşallah nazar degmesin inşallah teyzemi oluyoruz şimdi devrem tebrikler valla çok sevindim kan uyuşmazlıgı için korkma bir şey olmaz inşallah :lepi::lepi:çoook sevindim devrem
merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah
hemşom cooook sevindim Allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:aklına kötü şeyler getirme düşünme Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah :CüvCüv:
slm Yozgat'lilar bende Bogazliyan ilcesindenim var mi Bogazliyan'dan hanimlar aranizda?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?