Yozgat///66

merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah

aman aman maşallah nazar degmesin inşallah teyzemi oluyoruz şimdi devrem tebrikler valla çok sevindim kan uyuşmazlıgı için korkma bir şey olmaz inşallah :lepi::lepi:çoook sevindim devrem

topragım yasin süresi okut ben hamileyken öyle yaptım saglıklı olsun hayırlı olsun diye şükür öylede oldu valla toprağım senin eşin iyi sevinmiş bizimki 6 yıl sonra oldu hiç öyle davrnmamıştı çok zoruma gitmişti ne bileyim bi sevinç görmek isterdim şimdi ölüyor bebiş için o farklı tebrikleeeeeerrrrr

günaydın güzel hemşolarım benim...5 gün yozgatımızdaydım misler gibi memleket havası aldım...özlemlerimi giderdim geldim :)) sizlerden naber nasılsınız...

ilahi çerkeskızı test çubuğunu banyodamı takip ettiniz :roflol: Allah iyiliğiniz versin emi :1hug: sabah sabah iyi güldüm sayende Allahda sizi güldürsün :Saruboceq: dış gebeliği falan düşünme bi dur be güzelim,herşey yolunda gidecek inşallah herşeyi takma kafana relaks ol yıvrum kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel hemşolarım benim...5 gün yozgatımızdaydım misler gibi memleket havası aldım...özlemlerimi giderdim geldim :)) sizlerden naber nasılsınız...

canım benim hoşgeldin oh ne iyi etmişsin darısı bana inşallah :Saruboceq: soğuğu nasıldı ama şanına yakışırdı dimi sempatiksalakcinni :roflol:

iyiyim canim tv karsisinda uyukluyorum :)
is durumlari pek iyi degil
bi yerden haber bekliyorum bakalim sonuca gore iyi olacagim
sen nasilsin

iyiyim canim tv karsisinda uyukluyorum :)
is durumlari pek iyi degil
bi yerden haber bekliyorum bakalim sonuca gore iyi olacagim
sen nasilsin

hayırlısı olsun canım, bende keyifler yerinde fix bir iş günü :hulya:

eski soğuğu yok canım yozgatın...normaldi hava ....

aaa şaşırdım bak karlı ve buz gibiydi demeni bekliyodum akannehir iyi iyi üşütmeden sağlıcakla döndünya sevindim canım opuyorumnanaktan

aman aman maşallah nazar degmesin inşallah teyzemi oluyoruz şimdi devrem tebrikler valla çok sevindim kan uyuşmazlıgı için korkma bir şey olmaz inşallah :lepi::lepi:çoook sevindim devrem

sagolasın devrem heeeeeeeeeeee teyze oluyosunuz inşallah yasin okutmak benımde aklımda bızım herseyımız dua ıle oldu nısanda nıkahta dugunde herbırının ardından yasın okundu bundada dusunuyoruz ınsallah

merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah

hemşom cooook sevindim Allah tamamına erdirsin :ecrin_bebek:aklına kötü şeyler getirme düşünme Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah :CüvCüv:

hihoyyyt ooooooo bakıyorum herkesin keyfi yerinde mutlulugumuz daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
sürmeli yasemin hoşgeldiniz a.s
aslıcım gecmiş olsun canım kuzucugun iyidir inşallah opuyorumnanaktan

hemşom cooook sevindim Allah tamamına erdirsin :ecrin_bebek:aklına kötü şeyler getirme düşünme Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah :CüvCüv:

sağolasın topragım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla dualarınızdan eksın etmeyın sızlerı sevıyorummmmmmmmmm:1hug:

burdayım hayatım:)çalışıyorum arada kaçamak yapıp oyunlara dalıyorum
hakkaten kimseler uğramamamış 2 gündür??
sen napıyosun hülyacım, keyfin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…