slm kızlar maş baya kaynamış ortalık bu arada hayat nasıl gidiyor özlemişim valla sizi memlekete yakın olmak da kötü misafir eksik olmuyor misafiri severim ama bazen hayatımda bir defa ğördüğüm insanlar bile geliyor eşim tarafından inş artık burdayım :1hug:öpt hepinizi:1hug::1hug:
günaydın.. dünya güzeli arkadaşlarımmm.
kızlar evde pc'yi kaldırıyoruz. oğlumun karnesi kötü geldi.
ikinci dönem daha iyi olacağına söz verdi.. pc'de çok zaman geçiriyor.
bakalım inş işe yarar.kendileri lise 3 sınıfda.. seneye üniversiteye hazırlık..
fırsat buldukça,arkadaşlarımın pc sizlere yazarımŞeniz
günaydın hemşerilerim opuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun devrem bizde seni özledik.kele bacım ayakkabılarına tuz dökte tez gitsinlerdelikafadulden
selam kızlar,
çiçeğim çerkeskızına katılıyorum bizi kendinden mahrum etme be güzelim, tehdit de iyi yöntem:))bi yolunu bulursun sen hadi güveniyoruz biz sana:))
aylin maşallah sen bi misafiri memnun gönderirsin duyan gelir bacım:))demekki çok iyi ağırlıyosun misafirini:))olsun bereket getirir misafir, canları sağolsun:))
kızlar benim minnoş azcık soğuk almış sabah doktora gittik Allahtan antibiyotiklik bir şey çıkmadı, öksürük şurubu burun spreyi falan...Allah beterinden saklasın:))ayrıca antalya acayip yağmurlu seller sular bastı her yanı akşam eve nasıl gitcem bilmiyorum...?
hay allah senden razı olsun hiç gülecegim yoktu bacım ya eger işe yarayacağını bilsem torbayla dökerim bazen tanımadığın insan olunca bide haber vermiyorlar benim yaramaz da malum valla sorma halimi devrem hayatın tadını çıkar bebiş olunca kolay kolay rahat bulamazsın
günaydın kızlar...
aylincim minnoşum bugün daha iyi şükür, iyi dileklerine teşekkür ederim canım:)
ee keyifler nasıl güzeller??
merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah
canıııım ne kadar sevindim anlatamam :CüvCüv::lepi: gözün aydın sağlıcakla kucağına al bebeğini hemşom benim :sm_cool: sakın tedirgin olma bizdede vardı kan uyuşmazlığı, onun bir iğnesi var kimi doktorlara göre 26 yada 27. haftada (emin değilim) kimisine göre de doğumdan sonra vuruluyosun, ben doğumdan sonra yaptırdım minnoşum pozitif çıkmıştı:) zaten o iğne 2. gebeliğe yönelik diye biliyorum, hiç sıkıntı yapma kendine, stres yasssaaaklmaz: bol yürüyüş beslenmenede dikkat ettinmi tamamdır Allahın izniyle :Saruboceq: ayy nasıl heyecan yaptım görüyomusun :kedi: tekrar hayırlı olsun güzelim :ecrin_bebek:
nasıl öğrendin eşine nasıl söyledin hadi anlat çatlatma beni hihoyyytalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?