Yozgat///66

günaydın kızlaaaaar:))hayırlı cumalar...
keyifler nasıl, bakın alkim ne güzel bir dua etmiş, amin alkimcim Allah dualarımızı kabul etsin:))
hatunlar bugün işe geç kalsamda hava buz gibi olsada keyfim acayip yerinde Rabbim bozmasın, sizde öylesinizdir inşallah...eee hadi bi ses verin napıyosunuz??

hepinize hayırlı cumalar olsun gününüz huzurlu ve mutlu olsunopuyorumnanaktan

günaydın.. dünya güzeli arkadaşlarımmm.
kızlar evde pc'yi kaldırıyoruz. oğlumun karnesi kötü geldi.
ikinci dönem daha iyi olacağına söz verdi.. pc'de çok zaman geçiriyor.
bakalım inş işe yarar.kendileri lise 3 sınıfda.. seneye üniversiteye hazırlık..
fırsat buldukça,arkadaşlarımın pc sizlere yazarımŞeniz

slm kızlar maş baya kaynamış ortalık bu arada hayat nasıl gidiyor özlemişim valla sizi memlekete yakın olmak da kötü misafir eksik olmuyor misafiri severim ama bazen hayatımda bir defa ğördüğüm insanlar bile geliyor eşim tarafından inş artık burdayım :1hug:öpt hepinizi:1hug::1hug:

allah yardımcın olsun devrem bizde seni özledik.kele bacım ayakkabılarına tuz dökte tez gitsinlerdelikafadulden

aplaaaaaaaaasenağlama şimdi senin küçük erkek lise3te diye sendemi lise3tesin ki pc kaldırıyon şifre koy o girmesin hem ders notlarını düzeltsin hemide nefsine hakim olmayı neden o gosgocaman iyiliklerle dolu şahsiyetinden bizi mahrum ediyonkine ayıp gı vallaaaaaaaaasenağlama salya sümük ağlatıyonn bizi okumuyosa ver sanayiye kaportacı olsun(tehdit et yanenaniknanik)

selam kızlar,
çiçeğim çerkeskızına katılıyorum bizi kendinden mahrum etme be güzelim, tehdit de iyi yöntem:))bi yolunu bulursun sen hadi güveniyoruz biz sana:))
aylin maşallah sen bi misafiri memnun gönderirsin duyan gelir bacım:))demekki çok iyi ağırlıyosun misafirini:))olsun bereket getirir misafir, canları sağolsun:))
kızlar benim minnoş azcık soğuk almış sabah doktora gittik Allahtan antibiyotiklik bir şey çıkmadı, öksürük şurubu burun spreyi falan...Allah beterinden saklasın:))ayrıca antalya acayip yağmurlu seller sular bastı her yanı akşam eve nasıl gitcem bilmiyorum...?

allah yardımcın olsun devrem bizde seni özledik.kele bacım ayakkabılarına tuz dökte tez gitsinlerdelikafadulden

hay allah senden razı olsun hiç gülecegim yoktu bacım ya eger işe yarayacağını bilsem torbayla dökerim bazen tanımadığın insan olunca bide haber vermiyorlar benim yaramaz da malum valla sorma halimi devrem hayatın tadını çıkar bebiş olunca kolay kolay rahat bulamazsın

geçmiş olsun canım minnoşunu öp yerime allah kolaylık versin o taraflara çok yağdı burdada var ama o kadar değil tekrar kolay gelsin

YOK DEVREM OLMAZ ÖYLE TORBAYLA ANLARLAR O ZAMAN GERCI BOSVER ANLASINLARDA GELMESINLER SEN YINEDE CAKTIRMADAN BIRAZ DÖK YETER YAKIN OLSAYDIK GELIRDIM YARDIMA :roflol:

günaydın kızlar...
aylincim minnoşum bugün daha iyi şükür, iyi dileklerine teşekkür ederim canım:)
ee keyifler nasıl güzeller??

merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah

merhaba pek muhterem hürmetli topraklarım size bi müjdem var gecen ay ki yanlıs alarmı telafi ettik cümleten teyze oluyosunuz.dua edın cok korkuyorum bizde kan uyusmazlıgı var sorun cıkmaz ınsallah

canıııım ne kadar sevindim anlatamam :CüvCüv::lepi: gözün aydın sağlıcakla kucağına al bebeğini hemşom benim :sm_cool: sakın tedirgin olma bizdede vardı kan uyuşmazlığı, onun bir iğnesi var kimi doktorlara göre 26 yada 27. haftada (emin değilim) kimisine göre de doğumdan sonra vuruluyosun, ben doğumdan sonra yaptırdım minnoşum pozitif çıkmıştı:) zaten o iğne 2. gebeliğe yönelik diye biliyorum, hiç sıkıntı yapma kendine, stres yasssaaak lmaz: bol yürüyüş beslenmenede dikkat ettinmi tamamdır Allahın izniyle :Saruboceq: ayy nasıl heyecan yaptım görüyomusun :kedi: tekrar hayırlı olsun güzelim :ecrin_bebek:
nasıl öğrendin eşine nasıl söyledin hadi anlat çatlatma beni hihoyyytalkisalkisalkis

şincik şöyle oluyor ascım adetim gectı umutsuzca evde test yaptık anında bırı soluk cıft cızgı cıktı banyodan salona nasıl geldım hatırlamıyorum.sonra esımle bırlıkte gıdıp baktık ben yanlıs mı gordum dıye ama dogruydu.o heyecandan testi alıp içeri getirmek aklımıza gelmedı gıttık gıttık baktım bılmıom kac kere gıttık bakmaya ama sonuc pozıftı.hemen randevu aldık hastaneden tabı bunlar olurken saat gece 1bucuk sabaa kadar uyuyamadık hastanedede sonuc pozıtıf cıktı.eve geldık esımın asıl sevıncını o zaman gordum demekkı ılk sevıncı tereddutlu bı sevıncmısbilmiyorumkismileama cok guzel bı duygu ya ıns dıs gebelık falan degıldır sorun yoktur cunku daha ultrasonda bakılmadı.ama ben ınanıyorum hersey cok guzel olacak:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…