komedi ne kelime.. gülmekten yıkılıcaz ama hoca çok ciddi biri.nede olsa trt kökenli.:roflol:vaktin olursa gelsene ben her cumaertesi sabah 09,0012,00 kadar ordayım..örtmenin ödev verdiyse zamanında yapcan kaçış yok, ama çalışan kadın böyle oluyo şekerim, vakit yetmiiiii:))hakkaten sınıfınızı görmek isterdin çiçeğim ya komedi olmalı:))
slm canlarım...
çiçeğimcim inşallah vakit bulurda gelirim:) bayram hazırlığına gelince benim ömrüm bayramlarda yollara düşmekmiş bacım, ne hazırlığı yapıyım şimdi:) konya-ankara yapıp gelcez inşallah. yaprak sar, değişik bişey olsun dersen incir tatlısı yap bebeğim...yoğurtlu çorba iyi gider...sonracıııığıma börek yap.. bide ben geliyim yiyim:))nasıl fikir???:)
kızlar bugün Allah nasip ederse öğleden sonra Konyaya yola çıkıyorum. hepinize güzel bir bayram diliyorum, hepiniz çok seviyorum, bayramınız mübarek olsun Allah tekrarının nasıp etsin hemşolarım.
öpüyorum...
bütün yozgatlıların kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar..gurbette pek güzel geçmiyor ma ne yapalımmafoldumben ailemi çok özledim....
günaydın kızlar...
bayramın 1. günü annemin amcasının oğlunu kaybettik trafik kazasında. haberlerde geçti bilmiyorum duydunuzmu. dayıp (haberlerde tayyip köyü diye geçti) köyü yakınında dereye yuvarlanan araçtaydı amcam, mübarek günde rahmetli oldu. o yüzden hiç bir sey anlamadık bu bayramda, bu da Allahın takdiri napalım.
siz naptınız, nasıl geçti bayram?
günaydın kızlar...
bayramın 1. günü annemin amcasının oğlunu kaybettik trafik kazasında. haberlerde geçti bilmiyorum duydunuzmu. dayıp (haberlerde tayyip köyü diye geçti) köyü yakınında dereye yuvarlanan araçtaydı amcam, mübarek günde rahmetli oldu. o yüzden hiç bir sey anlamadık bu bayramda, bu da Allahın takdiri napalım.
siz naptınız, nasıl geçti bayram?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?