Yettim kızlar çekilin bagıyımm.
amanın ,sayfalar ilerlemiyormuşş,
kızlar aklım sizlerde ama .. çocuk beni öyle yoruyorki ,gittikçe daha çok hareketlendi,, öğleden sonra gidiyor bende yemek işler ..akşamda fırsat olmuyor..
bu gün arabaşı çorbası yaptım.. ama gelin görünki hamuru olmadan çorbanın bile tek başına dadı olmuyormuş.cokacimcoook
satısu bacım sağlığına dikkat et.. Allah şifa versin,evde kapanıp kalma.. günlere gir,, hareket olur senin için.
Elmascım kışlıklarını turşularını afşyetle ye inş. bende haftaya turşu işine girişeceğim. kısmet olursa..
aslıyrummm napıyon şekercim..keyfler nasıl,
yasemin nerdesin gülüm..
mecbue.. hemşom geçmiş olsun.. kendine dikkat et..
esmer güzelim... hulyacım...Şeniz
oh ne güzel canım annene babana doya doya sarıl öp onları canım keşke benimkilerde yanımda olsa doya doya sarılsam onlara ama gelmiyorlar ne yapalım....elmas benimkiler burda yanımdalar, 3 gündür ağzım kulaklarımda geziyorum, şimdi iyide ayrılık zamanı çok zor oluyo, başağrısı ve ardından bi fasıl ağıt( Allah beter acı göstermesin tabi ama ana baba naparsın...senin ağııır misafirler çok kalacakmı?
Vay benİm sÜrmelİ keklİklerİm nasıllarmıŞ
neler yaparmıŞ teyzelerİ gÖrmÜyelİ ÖptÜm sÜrmelİ keklİklerİm allahım yardımcınız olsun bende hasretİm evlat hasret de ana baba hasret degİlmİ sankİ hepsİ bİr ayrı hasretİm ne yavrularım nede anam babam var bende gÜrbette yalnızım Şİmdİ pazar a cıkacam nnasıl taŞıyacagım dİye dÜŞÜnÜrÜm saatler alında adamda İŞten yetİŞemİyor kaldım tek baŞıma dİzler agrır kolar agrır taŞı bakalım seda hanım neyse sıkmayım canlarınızı gÜzel keklİklerİm
hadİ allaha emanetsİnİz
satisu ablacım canım bak şimdi yanında olsak bi koşu yardımına gelirdik, kıyamayız biz sana, Allahım yardımcın olsun ablacım, kendini fazla yorma olurmu, öpüyorum seni...
elmas canım şakamı yapıyosun, 5 aymı??o nasıl iş öyle 5 ay kalınırmı yaa...Allah sabır versin hayatım...
elmas benimkiler burda yanımdalar, 3 gündür ağzım kulaklarımda geziyorum, şimdi iyide ayrılık zamanı çok zor oluyo, başağrısı ve ardından bi fasıl ağıt( Allah beter acı göstermesin tabi ama ana baba naparsın...senin ağııır misafirler çok kalacakmı?
ŞAKA DEĞİL CANIM VALLA 5 ay kalıyorlar o yüzden şimdiden stresi bastı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?