Yozgat///66

yasemincim
aslıcım ,Elmascım,
sürmelim.hulyacım.
mecbue,
kızlar sizlerde iyisiniz umarım.. hepinizi çok çok öpüyorum mucukkkk

teşekküerler iyiyim ben kendi adımakaydirigubbakcemile5oh yarın gün varmış pastalar börekler vallahi nasıl canım istiyo ama kızım daha çok küçük inan ki hiç bişey yaptırmıyo cadı bende herkesi öpiyorumopuyorumnanaktan

çiçeğim ellerine sağlık canım, oğluşun afiyetle yesin mamalarını:)öğrenci evinde çok makbule geçer o pastalar, börekler:)
satisu ablacım seni hiç unuturmuyuz?şu net olayını halletde daha çok gel buralara, narenle kuzusuda iyidir inşallah, bizden selam söyle onlara, naren boynundan koklasın benim yerime minnoşu:)
eee kızlar sizde ne var neyok? öptüm hepinizi...

merhaba kızlar bende bugün kızımla gezmeye gidecegiz havalar cok güzel degerlendiriyoruz 9 ay kış yaşiyoruz güzel havaları görünce coook seviniyoruz opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar naber nasılsınız ben kaç gündür giremiyordum..
kışlık yiyeceklerimi hazırlıyorum mutfakta kayboldum resmen çok şükür zoru atlattım
turşu yaptım kaç bidon öldüm yorgunluktan şimdi buzluklara atılacaklar var onlarla uğraşacağım çok yorgunum çokkkkkk
sizler ne yapıyorsunuz bakalım..

ah yavrularım hepiniz cok tatlısınız net olyı duruyor daha komşu bugun yarın taşınır net de gider narenim şükür iyi yuvasında benim cigerim ciger parem torunumla oyalanıyor işte saglıkları yerinde inşallah bugun konuştum yavrum defnenim bir kac agucugunu duydum dünyalar benim oldu işte gurbeti bilirsiniz bende sizler gibiyim ha siz genc siniz arada geze rahatlarsınız bende oda yok malum dizler agrıyor biraz yuruyunce iyicde hantallaştım evlatlar gideli canım istemiyor ne iş ne de aş yinede kilo alırım sanırım haplardan sizleri ne kuzucuklarımı öptüm güzel hemşolarım yuzgatın sürmeli keklikleri allaha emanet olun

dikkat et kendine ablacığım olsun sende çık gez gidebildiğin yere kadar eve kapandıkça insan daha çok bunalıyor ben geldim yine keşana kapandım kaldım arkadaş yok bişey yok tek başınayım sen benim yanıma gelsene bende senin bir kızın olayım...

yozgatın kızları hepsi benim kızım elmas yavrum gercekten kızım gencleri cok seviyorum 3 kızım oldugundan mıdır nedir kız evlatları başkadır gözümde pardon 4ledim kızları birde torun varya canım defnem gelirim nasipse belki sen konyaya geldiginde unutma burdada bir annen var artık beklerim yavrum

herkes iyimi kızlar nörüyonuz nasılsınızopuyorumnanaktan

Satisu ablam sen "sürmeli kekliklerim" dedikçe annemi hatırlatıyosun bana, annem beni hep öyle sever:))sağlığına dikkat et ablacım, evede kapanma bence, çık gez dolaş:) o da lazım bi yerde:))
Elmascım kolay gelsin canım, valla sen böyle anlattıkça kendimi iyice beceriksiz hissettim yaa:))maşallah döktürmüşsün, bende hiiiiç öyle meziyetler yok bacım, ellerine sağlık, afiyetle yiyin hazırladıklarını:))
mecbue ben iyiyim kele sen nasılsın?
diğer canlarım hadi bi ses verin:))
bu arada yozgatta ormanlık alan yanmış diye duydum, bilgisi olan varmı?

canım annem benim inşallah yolum düştüğünde mutlaka uğrarım gelirim neden gelmeyeyeyim...

sağol canım benim öyle söyleme kendine bende çalışıyor olsaydım bunların hiçbirini yapamazdım canım ben böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum çünkü kızımdan başka bir uğraşım yok bende ev işlerine verdim kendimi keşke bende çalışsam...

elmascım çalışmak gibi bi isteğin varda çocuk için vazgeçiyosan sakın yapma canım, benim annemde çalışıyodu bende çalışıyorum şimdi, ben nasıl büyüdüysem kızımda büyüyo. çalışıyor olmanı çok isterim inan...

aslıcım çalışmayı çok istiyorum ama kızım için çalışmıyorum bırakamam onu kimselere ben dayanamam...
yozgatlı hanımlar 3 gündür sayfa birtürlü ilerlemiyor nerelerdesiniz bakalım...

elmascım seni anlıyorum ama bak çalışan çok kadın var:)bence düşünmelisin:))
bu arada doğru söylüyosun elmascım, kimse uğramıyo nerdesin yozgaaattt:))

heyytttt yettim yettim burdayız nerde olacaz ya kaydirigubbakcemile5ben biraz rahatsızım kızımda huysuz o yüzden sık gelemiyorum öptüm herbirinizi hemşerilerimopuyorumnanaktan

Yettim kızlar çekilin bagıyımm.
amanın ,sayfalar ilerlemiyormuşş,
kızlar aklım sizlerde ama .. çocuk beni öyle yoruyorki ,gittikçe daha çok hareketlendi,, öğleden sonra gidiyor bende yemek işler ..akşamda fırsat olmuyor..
bu gün arabaşı çorbası yaptım.. ama gelin görünki hamuru olmadan çorbanın bile tek başına dadı olmuyormuş.cokacimcoook

satısu bacım sağlığına dikkat et.. Allah şifa versin,evde kapanıp kalma.. günlere gir,, hareket olur senin için.
Elmascım kışlıklarını turşularını afşyetle ye inş. bende haftaya turşu işine girişeceğim. kısmet olursa..

aslıyrummm napıyon şekercim..keyfler nasıl,
yasemin nerdesin gülüm..
mecbue.. hemşom geçmiş olsun.. kendine dikkat et..
esmer güzelim... hulyacım...Şeniz

ahanda mecbue elmas çiçeğim gopup gelmiş, hoşgelmiş...
mecbuecim geçmiş olsun, ciddi bisey değildir umarım,Allah şifa versin:)
elmascım minnoşun nasıl?biz ara ara şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz kızımla ama mahkemelik olmuyoruz şükür:))
kızlar bende keyifler süper, bugün annemle babam torun hasretine dayanamayıp yola düşüyolar, Allahın izniyle akşama burda olurlar:))
çiçeğim bak arabaşı çorbası diyipde milleti azıtma bacım, accık kilo vermişkene böyle şeyler söylenirmi yıvvrum:))yinede ellerin sağlık, afiyetle için çorbanızı ama hakkaten hamursuzda olmazkii gııı:))

günaydın yozgat nasılsınız bakalım....
mecbue geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
ablacığım aravaşı çorbasımı dedin çok severim çok sıkta yaparım afiyetler olsun size...arada bir gel ya olmuyo sensiz..
aslıcım gözün aydın canım ne güzel anneniz babanız geliyor benimkilerde öbür torunlarını bekliyor yalvarıyoruz gelin diye annem yerine kaynana geliyor... kızımla bizimde şiddetli geçimsizliğimiz var mahkemeye bile düşüyoruz biz bu aralarda hiç birşey yemiyoruz teyzesi kafayı yemek durumundayım aç dolaşıyor ortalıklarda doktorda acıktığında gelir yanına diyor bekliyorum çocuğun acıktığı yok...beynim çok yorgun canım ya...çocuk dışında birsürü stresim var kaynanam gelecek

elmascım benimkide aynı tüm gün yemek yemese olur yanii??diş çıkarıyo diyip avunuyoruz...çok takma kafana canım yaa doktorlarla görüşüyorum, zorlamayın diyolar.bide üstüne kaynana geliyo haa, aman ne güzel!!Allah sabırlar versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…