yasemincim
aslıcım ,Elmascım,
sürmelim.hulyacım.
mecbue,
kızlar sizlerde iyisiniz umarım.. hepinizi çok çok öpüyorum mucukkkk
ah yavrularım hepiniz cok tatlısınız net olyı duruyor daha komşu bugun yarın taşınır net de gider narenim şükür iyi yuvasında benim cigerim ciger parem torunumla oyalanıyor işte saglıkları yerinde inşallah bugun konuştum yavrum defnenim bir kac agucugunu duydum dünyalar benim oldu işte gurbeti bilirsiniz bende sizler gibiyim ha siz genc siniz arada geze rahatlarsınız bende oda yok malum dizler agrıyor biraz yuruyunce iyicde hantallaştım evlatlar gideli canım istemiyor ne iş ne de aş yinede kilo alırım sanırım haplardan sizleri ne kuzucuklarımı öptüm güzel hemşolarım yuzgatın sürmeli keklikleri allaha emanet olun
canım annem benim inşallah yolum düştüğünde mutlaka uğrarım gelirim neden gelmeyeyeyim...yozgatın kızları hepsi benim kızım elmas yavrum gercekten kızım gencleri cok seviyorum 3 kızım oldugundan mıdır nedir kız evlatları başkadır gözümde pardon 4ledim kızları birde torun varya canım defnem gelirim nasipse belki sen konyaya geldiginde unutma burdada bir annen var artık beklerim yavrum
Satisu ablam sen "sürmeli kekliklerim" dedikçe annemi hatırlatıyosun bana, annem beni hep öyle sever:))sağlığına dikkat et ablacım, evede kapanma bence, çık gez dolaş:) o da lazım bi yerde:))
Elmascım kolay gelsin canım, valla sen böyle anlattıkça kendimi iyice beceriksiz hissettim yaa:))maşallah döktürmüşsün, bende hiiiiç öyle meziyetler yok bacım, ellerine sağlık, afiyetle yiyin hazırladıklarını:))
mecbue ben iyiyim kele sen nasılsın?
diğer canlarım hadi bi ses verin:))
bu arada yozgatta ormanlık alan yanmış diye duydum, bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?