Yozgat///66

amaniiiiin kacırdık görüyonmu!!!tüh yaaa göbek atacaktık...neyse Allah hayırlı uğurlu etsin, tamamına erdirsin inşallah, ne güzel olmuştur o şimdi:)eee resimlerini koyar heralde..
bu arada sen nezaman gelcen yanıma cicek?

hehe az önce yanındaydımya...

a.s günaydın hemşolarım ben geldim kaydirigubbakcemile4 nasılsınız ben ugrayamadım hastalıklarla savaşiyoruz
dag çiçegi ablacım teşekkür ederim msj icin bende sizleri özledim a.s.

günaydın canlarım....demek kaçırdınız kınayı ...neyse evine gidersiniz artık:)) hulyacığım hoş geldin geçmiş olsun canım ne hastalığı hayırdır :))

günaydın kızlar,
hülya hoşgeldin geçmiş olsun sıkıntı ne?önemli bisey değildir umarım?
yasemin, çiçeğim nasılsınız bugün nevar neyok?
ben işbaşı yaptım yoğun bi şekilde anca şimdi girebildim nete...

slm kızlarrrben hilal. kk da gezinirken memleket kokuları duydum geldimmm :)
çok sayfa var bi ksımını okudum yetişemedim mazur görürsübnüz artıkın.
bende çandır ileçesindenim ama bursada oturyrm.çok özledim oraları bu yaz gidemedim :(
artık burdan hasret gideririz.

herkese hayırlı günlerrr çok sevindimm ayrıca...

hoş bulduk sagolun ben haşimato olmuşum onun icin ankaraya gittim kızımda bronşiolit oldu hastanede yattık şükür şimdi cooook iyiyiz
sizler nasılsınız kimseler kalmamiş hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

anaaa sonunda buldum bende yozgatlıyım sarıkayalıyım nörüyonuz kızlarkaydirigubbakcemile3 geçenlerde bi buldum sonrada ben giremedim sonrada bulamadım derken karıştı gitti ben bursada oturuyorum bu yazda gidemedim ahh ahh özledim oraları bana bi yozgattan koku yollayın hemşerilerim

anaaa sonunda buldum bende yozgatlıyım sarıkayalıyım nörüyonuz kızlarkaydirigubbakcemile3 geçenlerde bi buldum sonrada ben giremedim sonrada bulamadım derken karıştı gitti ben bursada oturuyorum bu yazda gidemedim ahh ahh özledim oraları bana bi yozgattan koku yollayın hemşerilerim

kız bacım bende bursada otuyrm. çandırla sarıkaya yakın birbirine çok gittim oralara bende gidemedim bu yaz :(

amanda aman yine şenlenmiş buralar:))
hoşgeldiniz mecbue bi ara uğradığını hatırlıyorum, niye kayboldun bakiiim;)babamda sarıkayadan, toprakpınar köyü..
hilalcim hoşgeldin, avatardaki güzel gelin sensin galiba, Allah mesut etsin canım, çok güzel görünüyosun:)
sürmeli nasılsın canım, evlilik nasıl alıştınmı yeni hayatına:)mutluluğunuz daim olsun..
yaseminim canım benim yoğunmusun, nasıl gidiyo?
çiçeğimin mesaisi bitmedi galiba, birazdan gelir:))

hülyacım çok geçmiş olsun, mevsim değişimi herkes hasta bu aralar.Allah beterinden saklasın...

Selam dünya güzellerime..
yeni arkdaşlar katılmış aramıza oh oh ne güzel.
hilal...ve mecbue.. hoş geldiniz kızlar...a.s.
hulyacım kızına ve sana çok geçmiş olsun..
Rabbim acil şifa versin..:1hug:
yasemincik aslıcık..sürmelim.. sizlerde iyisiniz demi şekerler...a.s.

ben geldim hanımlar evime geldim çok şükür
iyi kaynatmışsınız ama ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah biryerlere kaçmazsınız..
beni soracak olursanız çok mükemmeli 15 gün çok güzel geçti gezdim dolaştım eğlendim çok güzeldi anlatamam kafa dağıttım iyice çok iyi oldu...
örgü manyağı oldum bu aralar ablamla oturduk arada örgü ordük boş zamanlarımızda şimdi kızıma çok güzel elbise örüyorum...
hepinizi öpüyorum benden bu kadar...

ben geldim hanımlar evime geldim çok şükür
iyi kaynatmışsınız ama ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah biryerlere kaçmazsınız..
beni soracak olursanız çok mükemmeli 15 gün çok güzel geçti gezdim dolaştım eğlendim çok güzeldi anlatamam kafa dağıttım iyice çok iyi oldu...
örgü manyağı oldum bu aralar ablamla oturduk arada örgü ordük boş zamanlarımızda şimdi kızıma çok güzel elbise örüyorum...
hepinizi öpüyorum benden bu kadar...

Elmacım hoş geldin. sefalar getirdim..
desene bu kış bol bol örgü yapacaksın.. kolay gelsin.. kızın cicilerini güle güle giysin...a.s.

günaydııın..
elmascım hoşgeldin, minnoşa ördüğün elbisenin resmi koyda kopya çekiyim olmazmı:))şimdiden ellerine sağlık güle güle giysin kuzucuk:))

amanda aman yine şenlenmiş buralar:))
hoşgeldiniz mecbue bi ara uğradığını hatırlıyorum, niye kayboldun bakiiim;)babamda sarıkayadan, toprakpınar köyü..
hilalcim hoşgeldin, avatardaki güzel gelin sensin galiba, Allah mesut etsin canım, çok güzel görünüyosun:)
sürmeli nasılsın canım, evlilik nasıl alıştınmı yeni hayatına:)mutluluğunuz daim olsun..
yaseminim canım benim yoğunmusun, nasıl gidiyo?
çiçeğimin mesaisi bitmedi galiba, birazdan gelir:))

iyiyim sekerimm alistim sayilir.. :kedi:opuyorumnanaktanaminnnn ins..

Selam dünya güzellerime..
yeni arkdaşlar katılmış aramıza oh oh ne güzel.
hilal...ve mecbue.. hoş geldiniz kızlar...a.s.
hulyacım kızına ve sana çok geçmiş olsun..
Rabbim acil şifa versin..:1hug:
yasemincik aslıcık..sürmelim.. sizlerde iyisiniz demi şekerler...a.s.

iyiyizzzzzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydin canlarimm

Elmacım hoş geldin. sefalar getirdim..
desene bu kış bol bol örgü yapacaksın.. kolay gelsin.. kızın cicilerini güle güle giysin...a.s.
hoşbulduk ablacığım..
valla ne yapayım hoşuma gidiyor örgü örmek birsürü ip aldım bakalım örecem bişeyler...:hulya::hulya:
günaydııın..
elmascım hoşgeldin, minnoşa ördüğün elbisenin resmi koyda kopya çekiyim olmazmı:))şimdiden ellerine sağlık güle güle giysin kuzucuk:))

hoşbulduk canım.. ben resim eklemesini bilmiyorum canım bilsem çok model var eklerim sende sıkılmaz örersin çok güzel stres atılıyor valla manisada ablamın doktor arkadaşları var onlar bile stres atmak için örgü örüyorlar benide gaza getirdiler bende birsürü ip aldım yapayım dedim...:hulya::hulya:

Back