Yozgat///66

pazar günü gidiyorum ablacığım ALLAH nasip kısmet ederse biraz kafa dağıtmam iyi olacak izmir manisa uşak gezip gelecem bakalım...
sen ne yapıyorsun abla iyimisin...

Elmascım iyi yapıyorsun git gez eğlen dinlen..:teselli:

bende iyim şükür.sabahları çocuk bakıyorum öğleden sonraları şimdilik evdeyim.yakında benim tempolu koşturmalı hayat başlar...:lepi:

çiçeem elmasla başbaşamı kaldınız??oyy kıyamam size been:)))
kızlar ankaradayım, önümüzdeki haftada burdayım, sonraki pazartesi işbaşı...
fırsat buldukca girerim nete. elmascım gez keyfine bak bacım, acayip iyi geliyo insana:)şahsen hiç işe dönesim yok:)çiçeğim dadılık nasıl gidiiii??yasemin napıyo acep?özledım onu:))

sağol canım ablam.. aslım teşekkürler...gidip gezecem valla çok sıkıldım eşi biraz boş bırakacaz ama ne yapalım biraz bizi özlesin dimi ama :jeyyar:
bakıyorumda bu aralar kimsecikler yok...
hanımlar sabah yolcuyum allah nasip ederse kazasız belasız inşallah manisaya varırım...
hepinizi çok öpüyorum fırsat bulursam girerim kendinize dikkat edin...
doya doya öpüldünüz...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :teytey:

elmascım hayırlı yolculuklar, sağlıcakla gidin dönün inşallah canım. bende seni öptüm vatoz misali:)))çiçeğime sor sevdiğimi çok içten öperim:)))sende bizim yerimize kuzucuğunu öp olurmu:))

ohbe yaşasın topic şenlenmiş yine..:lepi:
asena.. bacım özletisin ama..Şeniz
Elmascım yolun açık olsun sağlıkla git gel..
yasemin naber fıstık.yerimseniben
as66 nee sen daha gelminmi.. :1shok:
dadılık şükür iyi gidiyor..:ecrin_bebek:
as66 çabuk gel 2 hafta sonra sevgisiz kelebeğin kına gecesi var burda... kurtları dökcez.. ohh yandann..hihoyyyt

günaydın canlarım....aslı ankarada..elmas mabisada ooooh ne güzel bol bol gezin kızlar....bizim yerimizede stres atın....

iyi akşamlar hanımlar bende yozgatlıyım ayy cok sevindim daha önce rastlamamıştım bu paylaşım alanına cok sevindimm

hoş geldin sorgunlu kızım aramıza sorgun nerden ben temrezli köyü bilirsen egwer

ay kimseler yokmu kızlar nerdesiniz kızlarımda yok yanımda eşimle baş başa kaldık neti komşudan cekmiştik oda taşınıyor bundan sonra giremiyecem torunumuda özledim bayramdan beri göremiyorum offffffffffff
demiyorum şükür allahım

satısu. hoş geldin.. kimseler kalmadı kızlar tatilde .yasemin var .as66 Ankarada.elmas manisada...bende arada giriyorum..
net bağlantısına üzüldüm inş .bir çaresi bulunur..

kıslar ben burdayııım, ankarada bile olsam arada yokluyom burayı. satisu ablacım üzüldüm netsiz kalacağına yaa, bi yolu yokmu bu işin?
sorgunlucum hoşgeldin canım, cok sevındım aramıza katılmana:)
çiçeğim canım seni ayrıca özledim balım:)kelebeğin kınasına gelmeyi çok istiyorum, inşallah ayarlar gelirim:)
yasemincim napıyosun, keyifler nasıl canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…