Yozgat///66

ahhhhh ahhhhh hemsolarimmmm yine döndüm geldimmm bu geurbet ellere yine almanyadayimm.... oysa daha gecen hafta yozgatimdaydimmm..., tadina doyamadan gecti nasil gectiyse 2 ayim ve simdi yine burdayimmm! simdi bide bebisim varrr ucaga binmekte yasak gelde bekle koca 1 seneyiiii.... sizleriii cok seviyorummm anacigimmmmm! yozgati bukadar cok sevecegimi tahmin bile edemezdim ordayken! kiymetini bilin kizlat türkiyemin, yozgatimin, annenin babanin.... hepsi burnumda tütüyorrr!

günaydın kızlar,
herkese güzel bir gün diliyorum.
yasemin dünün nasıldı bi anlat canım...
duygucum bebeğini Allah sana bağışlasın canım, ayrıca canın sağolsun, bebekle ilgilenirken 1 senenin nasıl geçtiğini anlamıycaksın zaten.bi bakmışsın yozgattasın:)bu arada almanyanın neresindesin?

günaydın canlarım...huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum hepinize...

hoş geldin duygucugum ....ben bu yaz gidemedim memleketime bazı sebeplerden dolayı ne güzel hasret giderdin sen...yurt içi yurt dışı farketmiyo canım inan bizlerde yılda 1 anca gidebiliyoruz..hamilemisin bu arada bebekten bahsetmişsin...

aslıcığım dün çok güzeldi aşkım sağolsun çiçek hediye pasta almış...akşamda arkadaşlarımız geldi pastamızı falan yedeik çok güzel bi akşamdı.....

Günaydınlar hemşolarıma....
gününüz neşeli bereketli geçsin. tabiki sağlıkla..a.s.

çiçeğim oğluşunada çok geçmiş olsun allah şifa versin bol bol su içsin ve maydonoz yesin....
çok teşekkür ederiz ablası.. tamamdır dediklerini dikkate alacağız...a.s.

Duygucum.kuşu bile altın kafese koymuşlarda illede vatan demiş. çok haklısın ablacım aileni vatanını özlemen.hani ne demişler doğdugun yermi doydugun yermi.bak hangimiz memleketteyiz. hepimizde karnımızın doydugu yerlerdeyiz.
kendini üzme oralarda.iyi tarafından bak.mutlu olmaya çalış.
sağlık her işin başın her şeyden önce sağlıgına çok dikkat et.
yuvanda mutlu ve huzurlu ol..Şeniz:teselli:

Akşama iftara misafirlerim var.. menu kafamda belli gibi.cokacimcoook
yarında izmirden misafirim geliyor.şimdiden ne yemek yapsam diye düşünmeye başladım.. düşünmekten başıma ağrılar girdi..delikafaduldendelikafadulden

aslıcığım dün çok güzeldi aşkım sağolsun çiçek hediye pasta almış...akşamda arkadaşlarımız geldi pastamızı falan yedeik çok güzel bi akşamdı.....

canım çok sevindim,Allah mutluluğunuzu daim etsin...

çiçeğim yaa ne yemek yapcan gııı:uhm: benim de yemeem yok akşama gidince napsam diye düşünüyom, şöyle az zahmetli tavsiyelerde bulun nolur? eve gidince çuval gibi yığılıp kalıyomda açlıktan kafamçokkarıştı sen nasıl dayanıyon bacım, evde daha zor geçiyo sanki, burda işle uğraşınca zaman daha çabuk geçiyo gibi geliyo banaCADIARZU hele bugün sahurda yapmadım bakalım akşama ne hale gelcem, olmadı iftara bende gelirim sana :roflol::teytey:

buyur gel ne güzel beraber açarız iftarımızı..:1hug:
aslıcım.dün yetişemedim münuyü vermeye.
bugün vereyim.
yoğut çorbası..
tavuk sote..
islim kebabı(kürdan kebabıda deniyor)pilav..
yaprak sarma..
tatlı olarakda profitöröl.
ama çok yoruldum hakkaten sıcaklar yoruyor insanı.
bu günde izmirden misafirlerm geliyor ne etcem bilemiyorum.
gece oğlum demezmi Anne hafta sonu arkadaşım geliyor yatıya diye..gece gece evde hafirden curcuna koptu valla.
sana kolay gelsin güzelim.. amanın sahuru ihmal etme..Şeniz

günaydııııınnn...
çiçeğim menün süpermiş valla, bir tek profiterole bile razıyım ben:) kolay gelsin canım bugün de misafirlisin demek, zor oluyodur tabiiki. bideyatılı misafirin geliyo oh süper olmuş,oğluşun son dakka golü atmış sana be güzelim. neyse canı sağolsun üzmeyin birbirinizi:)
ben yine sahursuzum bugün ama daha rahatım sanki. sahurda yiyince midem acayip rahatsız oluyo.sanırım böyle devam edicem:)Allah hepimize kolaylık versin canlarım...

ŞenizŞeniz

bende seni Şeniz Şeniz bide opuyorumnanaktan üstünea.s. son olarak

:teytey: merhaba bayanlar ya bizim telefon hatlarını degiştirdiler onun icin internette yoktu sizlere yazamadım ooo ramazan menüleri ne kadar güzel ablacım profiterol den bende istiyorum hımmmmm cokacimcoook

:teytey: merhaba bayanlar ya bizim telefon hatlarını degiştirdiler onun icin internette yoktu sizlere yazamadım ooo ramazan menüleri ne kadar güzel ablacım profiterol den bende istiyorum hımmmmm cokacimcoook

Ben geldim kimsecikler yok nere gittiniz :gitme: :a015:

hulya bak bunlar sana..
ablacım kaç gündür yatılı misafirim var.. hem sıcak hemde ramazan zor durumdayım anlıcan...

Bir bakem dedim kimler var kimler yok..
hafta sonu tatili genelde buralar sakin oluyor...
öpüyorum yanaklarınızdan...:1hug:
dün akşam tüm apartmanda aşağıda kamelyada iftar yaptık çok güzeldi...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…