elmascım çok iyi anlıyorum seni canım, hamileliğimde yaşadığım sıkıntılı dönemler yüzünden benimde kızım çok huysuz huzursuz bir bebeklik geçirdi.kabus gibiydi. aynen dediğin gibi yeri geliyo insanın dayanacak gücü kalmıyo. büyüdükçe düzelir canım benim sıkma canını. ilgisini dağıtacak seyler bulmaya çalış, evde sıkılıyolar çünkü, valla biz akşam yemeğimizi yiyip doğru parka gidiyoruz, taaki yatma vakti gelene kadar. burası sıcak dışarı çıkılmıyo gündüz bizde akşam telafi ediyoruz. yoksa evde çekilmiyo, sıkıntıdan bizede zehir ediyo akşamları. ona değişik gelecek şeyler bul, kreşe falan götürsen yarım günlüğüne...artık oranın şartlarına göre bi bak. Allah gücünü sabrını verir canım.
İNŞALLAH CANIM ATLATIRIZ İNŞALLAHgünaydın kızlar...
elmascım işte hamilelikteki sıkıntılar bebegi böyle etkiliyo.boşuna demiyolar güzel ve stressiz bir hamilelik geçirin diye.olan hem bebege hem anneye oluyo.Allah yardımcımız olsun canım, çok iyi anlıyorum seni hala ara ara yaşıyoruz o huysuzluk dönemlerini.dayanamayıp ağlıyorum ama buna şükür napalım Allah beterinden saklasın.sağlıkları yerinde olsunda sabredip atlatıcaz bu dönemi.
günaydın kızlar....aslı ve elmasım ya ben bir meleğim olsun herşeyim olsun tüm dünyam olsun diye düşünürken yazılarınız karşında şok oldum.....ya bu kadar zor mu kızlar...az çok biliyorum şimdiki çocuklar bebekler problemli diye ama sizinkileri okuyunca aklım karıştı...allah yardımcınız olsun ve bol bol sabır versin...ne olusa olsun şanslısınız ki yaramazda olsa minikleriniz var ...hele elmascığım tedaviyle oldu diyosun bunun acısını en iyi sen bilirsin arkadaşım...evlat aramak ona sahip olabilmek için çabalamak...ne olur şansınızın kıymetini bilin...
Günaydın bacılar...a.s.
çiçeğim inan şimdi gördüm aradığını:kedi: odada tek basımayın işler bana kaldı -tatlicadiarzu- ben imzaya çıkınca aradın galiba canım yaa.gelseydin yinede yanıma niye gelmedin :mymeka: bak çok içime oturdu çok özlemiştim seni. neyse canım canımız sağolsun telafisini yaparız bi ara.oğluşuna da geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.:Saruboceq:
Günaydın canlarım....
dün yoktum... iftara misafirlerim vardı bu yaşlı bacınız koşturmaca içerisindeydi...
Anne olmak güzel kutsal.zor yanlarıda var mutlaka aslında hiç bir Anne içinden gelerek yavrusuna kızmıyor.. ben anlıyorum sizleri sadece dilimizde..
Yasemincinde inş sağlıkla hayırlısıyla bu güzel duyguyu tadacaksın...
bakın bu sabah büyük oğlumu hastaneye götürdüm. randevusu vardı..çok şükür sık sık hasta olmaz..
rahatsızlığı,idrar yollarında iltahap varmış..dr 10 gün önce antibiotik vs yazdı düzenli kullanmadı inat çünkü,nerdeyse dr tartışmaya girdi..:mymeka:
dr dedi ilerde daha vahim sonuçlarla gelebilirsin o yüzden düzenli kullan.kos koca adam ben söylemeden ilaçlarını almıyor...şimdi tekrar başa döndük ilaçlara bida baştan.sanki ne anladık..
neyse ,ben onun için gittim ,bana sinirlenmeler terslemeler..eminim oda içinden gelerek kızmıyor..bir anlık işte..o sebepten insan oğlu yanımızda olunca kıymetini bilmeyiz ,Allah korusun yanımızda olmayınca hepimiz pişman oluyorz...bak hele sabah sabah içimi dökmüşüm size...
gününüz güzel geçsin.. güzellerim benim..
ablacığım geçmiş olsun ben idrar yolu enfeksiyonunu senelerdir çekiyorum enfeksiyonumu düşüremiyorlar senelerdir ne tedaviler gördüm şimdi bıraktım artık çünkü bünyem kabul etmiyor artık
sanki ilaç içmeyince daha iyiymişim gibi hissediyorum ilaç içince kendimi hasta olarak düşünüyorum
mutlaka içsin ihmal etmesin ben ihmal ettiğim için şimdi bu durumdayım
Güzeller güzeli melek arkadaşımın kardeşinin bu gün doğum günü..
Yasemincim seni çok seviyorum ,iyiki Annen senin doğurmuş iyiki seni tanımışım..
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin.. dilediğince sağlıkla yaşa...
yasemincim doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara...
yeni yaşında tüm güzellikler senin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?