Yozgat///66

hoşgeldin çiçeğim...
Allah misafirlerine hayırlı yolculuklar nasip etsin canım, Allah kavuştursun...
valla sen yokken biz buralarda takılıyoduk yaseminle:)
yavaş yavaş dönüşler başladı çok şükür, özledik hepinizi toprağım...

ooooooooo kimler gelmiş ....aslı bak çiçeğim döndü aramıza....güle güle gitsin misafirlerin canım..sanada hayırlı ramazanlar...ne olsun aslıyla sessiz sakin oturduk topikte....:)))

evet yasemincim, hatun sonunda döndü:)hadi gözümüz aydın...sıra diğer kaçaklarda!!!

hoş buldum bitanem...bende sizleri çogg özledim......:1hug:
ooooooooo kimler gelmiş ....aslı bak çiçeğim döndü aramıza....güle güle gitsin misafirlerin canım..sanada hayırlı ramazanlar...ne olsun aslıyla sessiz sakin oturduk topikte....:)))

aferim size gızlar uslu uslu oturduğunuz için. topiğimize yabancıları almamışınız.. artık goca gızlar oldunuz.. biyere giderkene.. gayri gözüm argada galmıyacag..yerimseniben

bagın ne diyecamm ayağımı sürüyerek geldim.. tüm hemşolarımı bekliyom gayli..hadi canlarım gelin özledik sizi kele...:roflol:

Yozgat'ımın sürmeli güzelleri nerdesiniz.Ramazan nasıl gidiyor.. sıcaklarda Allah yardımcımız olsun...yerimseniben

memleketten yeni geldim ama çok özledim orayı yaaaaaa
ben annemlere gitmek istiyorum banane ama eşimide bırakamıyorum
yozgatımı çok özledimmmmmmmmmm

günaydınlar.. Şeniz

accuk uykuluyum ,gece sahurdan sonra deli gibi kainat güzellik yarışmasına baktım...olan uykuma oldu...:bbo:

memleketten yeni geldim ama çok özledim orayı yaaaaaa
ben annemlere gitmek istiyorum banane ama eşimide bırakamıyorum
yozgatımı çok özledimmmmmmmmmm

Elmas hoş geldin..özlemekte haklısın..bak bizde özledik seni..

ama eşlerimizin izni bu kadar gocan nerde sen orda.. gel bagimm herifiyin yanına...şakkıdı

günaydın şekerler...
elmascımda dönmüş, hoşgeldin elmas... kız insan gelir gelmez özlermi oraları!!olan var olmayan (yani ben) var:))kaç yıldır görmüyom oraları yazık bana yaa...:)
çiçeğim derdine noldu hayatım gece gece güzellik yarışması!!!ömürsün valla...
yasemincim naber canım?herşey yolundamı?
kızlar minnoşum hastalandı geçen gece, bademcikleri iltihaplanmış, gece 5di hastaneden çıktığımızda onunla uğraştım, ölüyom uykusuzluktan bide üstüne orucu ekle bu sıcakta...offf yani bilmem anlatabildimmi. yinede kokoşluktan geri kalmadım yaa.. saç makyaj son model:)nasıl bir kişiliğim ben??:)))

canım hoş geldin... Şenizminnoşuna çok geçmiş olsun.. üzüldüm bak şimdi sana.. gece uykusuz kalmışın..:bbo:

napim güzele bakmak sevap diye baktım işte.accug sevap kazanayım.:roflol:

seni gidi seni demekki kokoş oldun yine ,,ay çok merak ettim bak şimdi nappsam yanınamı gelsemki..
sen her halinle güzelsin bide üstüne saç baş makyaj .. bilemiyorum nasıl oldun...yerimseniben
Maşallah sana Rabbim özenmişte yaratmış...

kız hadi çık gel ne duruyon sıcağa kalma:)accukda benden sevap kazanırsın işte :roflol::icecream: (çokda alçakgönüllüyümdür kahretsin :mymeka::teytey:)
tamam gece izlediklerinden boy ve pos olarak biraz farklı olabilirim ama sevap kazadıracak potansiyel var Allahıma bin şükür :teytey::roflol:

aslıcığım çok geçmiş olsun minnoşuna çok üzüldüm yaa...allah şifa versin tontişine....

aslıcığım çok geçmiş olsun minnoşuna çok üzüldüm yaa...allah şifa versin tontişine....

amin canım çok sağol, ateş yükselmesinden hep korkmuşumdur. çok şükür düşürdük ama hala tedirginim.Allah sağlık versinde gerisi boş yasemincim hastanede neler çekiyo insanlar, inan orda halimize şükrettim, Allah beterinden saklasın:Saruboceq:

Elmas hoş geldin..özlemekte haklısın..bak bizde özledik seni..

ama eşlerimizin izni bu kadar gocan nerde sen orda.. gel bagimm herifiyin yanına...şakkıdı
hoşbulduk ablacığım ya çok özlüyorum annemleri babamları yozgatımı yada bu aralar biraz bunalım takılıyorum ondan kızımla çok sorunlarım var 2 yaşında ama bir çocuk bukadarmı asi olur bu kadarmı sinirli olur baş edemiyorum artık kaç sene tedavinin ardından oldu kıymetlim benim ama kanımı iliğimi kuruttu resmen dayanacak gücüm kalmadı memlekette dağişiklik olur dedim kıza yok orda daha beter oldu offff anlıycanız kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumben

hoşbulduk canım benim ne bileyim özledim işte canım benim bende senede 1 kere gidiyorum 15 gün ancak kalıyoruz
geçmiş olsun canım ya benim kız memlekette bir hastalandı daha uğraşıyorum ateşler içinde yanıyordu 3 gündür düşürdük çok şükür ama çok asi bir kızım var çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor o hareketlerine bende sinirleniyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…