çiçeğim geldin demek...hoşgeldin balım...hava değişikliği çarpmıştır hayatım, dinlen diycem ama misafirin gelecekmiş durmak yok sana yine:)))tatlı telaşeler bunlar...
ben cuma günü konyaya gittim eşimin dedesiyle babaannesi rahatsızdı,dün akşam döndüm...aynen bende çarpılmış gibiyim.serin havadan hamama girince böyle oluyo:)))bi ara görüşelim canım, hasret gideririk...
çiçeğim güzel dileklerinle içimi açtım valla, opuyorumnanaktansağol kuşum..dedeyle babaanne ameliyat olacak ama ne zaman belli değil:sm_confused:...onun dışında keyifler yerinde şükür.
bide dün doğum günümdü, eşimle eve erken gitmiş :1shok:kızımla bana yemek yapmışlarcokacimcoook...eve girince bi baktım ellerinde bi pasta:asigim::1hug: sürpriz yaptılar bana:lepi: gündüzde işyerinde arkadaşlarla pasta cokacimcoookkestik...dün çok güzeldi yani:icecream::teytey:
günaydın bacılar...
çiçeğim çok sağol canım kutlama mesajını aldım çok mutlu ettin beni, Allah seni daha çok mutlu etsin..
dedeyle babaannenin durumu belli değil henüz bekliyoruz.hayırlısı...
sen naptın misafirlerin geldimi, abin gelcekti galiba?
yasemin balım hadi gel bekliyoruuuuz...
ayy canıım Allah kavuştursun çiçeğim..sağlıcakla gitsinler...
Merhaba ben geldimhemşerilerim herkes nasıl sizleri özledim opuyorumnanaktan tatilin arkasındanda temizlik yapmak cooooooook zor ooooooof cok yoruldum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?