naber hemşolar nasılsınız bakalım
iyidir elmas sen nasılsın sositososito
benden iyilik elmascığım...sen nasılsın ne var ne yok...
teşekkürler canlarım iyiyim 10 gün önce elime baş parmakla işaret parmağın arasına bıçak saplandı şimdi onu sıkıntısını çekiyorum yarın doktora gidem bakalım şişlik var biraz yaranın yanları mor ağrı yapıyor fazlasıyla
kolay gelsin surmelicim...ne lezzetli olur o ekmek şimdi,bide kilo yapmasa:)
teşekkürler canlarım iyiyim 10 gün önce elime baş parmakla işaret parmağın arasına bıçak saplandı şimdi onu sıkıntısını çekiyorum yarın doktora gidem bakalım şişlik var biraz yaranın yanları mor ağrı yapıyor fazlasıyla
çiçeğim hoş bulduk canım...bol bol dinlendim gezdim çok güzeldi....oooo yeni arabamı aldın canım yakışırsana tatlım güle güle kullan kazasız belesız artık gelince gezdirirsin...bu arada ablamların tayin işi oldu....:)))
günaydın herkese...
çiçeğim aşkiton aldı sonunda arabanı haa hayırlı olsun canım,Allah kazadan beladan saklasın.o hafta sonu annemler burda olcak gelmeye çalışacam mutlaka, haberleşir beraber giderz dediğin gibi,o gün bi gelsinde...tatilde burda olcam gitmiycem bi yere,babamlarla deniz kum güneş üçlüsünü ziyaret etcez inşallah...
elmascım geçmiş olsun,Allah şifa versin canım..
yasemincim nasılsın güzel annem bugün?
surmeli,emoş,hülya,beyhancan ve diğer yozgatlılar nasılsınız?
aslıcığımbnecede git çiçeğimle buluşmada senide görelim yalnız bırakma çiçeğimi bir yozgatlı olarak....ben iyiyim tatlım sadece heyecanlıyız....anen olmak çok zormuş her kontrolde ömrümden ömür gidiyor inan canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?