Yozgat///66

kelebekimizi yerime öpp sarıl arada bizi hatırlasın bir slm çaksın.iyi oturmalar size yedikleriniz boğazınıza dursun yine ortadan çatladımlmaz:lmaz:

sana slm caktım emosuuuuuuuummmmmm cakıldın mı gıııııı bacım kele yedik ama bogazımıza durmadı catlama kuzum gel senlede gezelım bu arada bızım hatun yıne yakıyordu sıklıgıyla essahını gorun massallah subhanallah mankenler halt etmıs bu arada gozun aydın bacıcıgına kavusmusun gelınde buralarıda alt ust edek sıvas sıze sımdı az gelırsırnaşık şey

hoşgeldin topraam naber nasıl gidiyor?ben size kıyarmıyım afiyet şeker olsun top topda et olsun.
bacıma kavuştum valla aynen bura bize az nere gitsek diye düşünüyoz gezecek yer yok:1no2:
çiçeğimi tahmin ediyorum az çok msndede konuştuk dediğin gibi çok hoş çok zaaaarif bir bayan yaşını hiç göstermiyorkaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum hemşolarım.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

emoşcum bacını alda bu tarafa malatyaya gel.birazda burda gezelim.....bende size bacı olurum kabul edersenizalkisalkisalkisüç bacı gezeriz:teytey:

neler aldın canım?bende çarşıya çıktım pazartesi evlilik yıldönümümüzzemuszemus
eşime gömlek aldım..çok yoruldum kahve yaptım içiyorum...içmek isteyen varsa beklerim

kızıma cıcılar aldım teyzesi evet canım biliyorum tabi evlilik yıldönümünü ama gününü blimiyordum bu ay olduğunu biliyorum
kız iyi yapmışsın gömleği
kahve sevmem bacım mideme dokunduğu için içemiyorum sen benim yerime iç bacım

kızlar biz yokken kaynatmışınız datlu datlu..
sohbetinizi sevsinler..:teselli:
evet dün sevgisizkelebeğimle beraberdik..
geç geldi çok muhabbet edemedik..
yine görüşeceğiz elbette..
beyhancan eşinin ve senin evlilik yıl dönümünüzü kutluyorum nice senelere beraber inş...elmas kızın cicilerini güle güle giysin annesi..
sürmeli az kaldı vatanına kavuşmanıza..
hulya sen nasılsın canım demekki kars soğuk...:1hug:
emoşum kessin horul horul uyuyordur bu saatde.as66 da öyle...ruyanızda beni görün...sengözlerimebaksanab

inşallah ablacım...allah tüm mutlu evlilikleri ömür boyu sürdürsün inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…