Yozgat///66

yasemincim hayırlı haberlerini bekliyoruz...Allahım gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip etsin sana canım benim:Saruboceq:

kaldırabilirsin canım sen bilirsin...
yaseminim canım o fotodaki büyük eksikliği farkettin dimi... sen yoktun güzelim...sende ne var ne yok, yaramaz bisey yok dimi???

ay canım benim duygulandırdınız beni....ama az kaldı ilk fırsatta geleceğim yanınıza can arkadaşlarım benim..telefonlada katılmak çok güzeldi ama...öpüyorum tatlım seni....bir yaramazlık yok canım şükür....

kızlar ben müsade istesem..
öğleden sonra günüm var..
yemek yapmalıyım akşama.
eniştenizi kızdırmayalım..
akşam giremem kk'ya inş yarın yine görüşürüz.. çok öpüyorum sizleri..Şeniz

günaydın çiçeğim,bugün nasılsın?
benim biraz canım sıkkın benneyaptımkiişte dün bi aksilik yaşadım,onu düzeltmeye çalışıcam, :bbo:kafamçokkarıştı offf...

günaydın çiçeğim,bugün nasılsın?
benim biraz canım sıkkın benneyaptımkiişte dün bi aksilik yaşadım,onu düzeltmeye çalışıcam, :bbo:kafamçokkarıştı offf...

günaydın tatlım.. ben iyim şkr.. bu gün bahar temizliğine başlamayı düşünüyorum..
hayırdın ne aksiliği yaşadın işle ilgilimi..
umarım hallolur sıkma canını tatlım..:1hug:

teşekkürler as66,,
sanada kolay gelsin..
rabbim yasemincimin ve senin işlerinizde kolaylıklar versin..

belki bu düğün resmimiz moralini biraz düzeltir..
umarım..bak bu enişten ve ben...
:roflol:

:roflol::roflol: harikasın valla..
maşşallah yüzlerinden nur fışkırıyo, pek yakışmışlar,Allah mesut etsinsırnaşık şey:roflol:

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım.. dışarıda 1 saatlik işim var.. dönünce kısmet olursa devam ederiz.. çok çok öpüyorum...Şeniz

Günaydın Hemşolarıma....a.s.
hadi bakim kızlar canlanın.. sabah sporuna..hop bir ki hop bir ki..hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…