Yozgat///66

günaydın kızlar,a.s.
haftaya nasıl baslarsak öyle devam eder diyip p.tesini güzelleştirmek lazım derim,a.s
haydi güzel bir nefes alalım, çiçeğimin dediği gibi biraz egzersiz iyi gelir, hop ki üç dörthihoyyyt
güzel bir kahvaltı ve gerisi güzel bir gün olsun inşallah...:nazar:

çiçeğim kurslara tüm hız devam...tü tü maşşallah hemşoma benimŞeniz
yaseminim naptın gezdinmi oraları, nasıldı?

emooş, kelebeeek, ordamısınız, hemşolar bi ses verin kele...

as66, günaydın tatlım hoş geldin..maşallah bomba gibi giriş yaptın,, sabah sabah iyi geldi valla..yerimseniben
evet spora devam çalıştığımız yerden bile.. hop bir ki hop bir kihihoyyythihoyyyt

newlife günaydın hemşom, nasılsın?bir antalya merkez selamıda benden sana canım...a.s.
çiçeğim canım burası hep içimi açıyo?ondan herhalde daha bi enerjik oluyorum buraya gelincehihoyyytalkisalkisalkissositososito:nazar:

newlife günaydın hemşom, nasılsın?bir antalya merkez selamıda benden sana canım...a.s.
çiçeğim canım burası hep içimi açıyo?ondan herhalde daha bi enerjik oluyorum buraya gelincehihoyyytalkisalkisalkissositososito:nazar:

as66,hafta sonun nasıldı.. yerimsenibenben o güzelim hafta sonumu dişçice geçirdim.. senağlamaciddi bir şey yok şükür.. benim dişimin bitanesi çürümüştü onun yerine asma köprü yaptırıyoruz..:roflol:
cumaertesi günü kestiler çarşambayada inş. cici dişime kavuşacağım:utangac:.. dr dişlerimi beğendi iyi bakmışınız dedi..:utangac:
no sugar no smoking.. dedim birde dişlerime iyi bakarım..şakkıdı

as66,hafta sonun nasıldı.. yerimsenibenben o güzelim hafta sonumu dişçice geçirdim.. senağlamaciddi bir şey yok şükür.. benim dişimin bitanesi çürümüştü onun yerine asma köprü yaptırıyoruz..:roflol:
cumaertesi günü kestiler çarşambayada inş. cici dişime kavuşacağım:utangac:.. dr dişlerimi beğendi iyi bakmışınız dedi..:utangac:
no sugar no smoking.. dedim birde dişlerime iyi bakarım..şakkıdı

geçmiş olsun hayatım, sonu çok güzel olacak ama, böyle düşünüp sabretcen accık...ayrıca köprüne açılış yaparsan gelirik bacım :roflol:

yasemincim tatlım onlinesin.. gelsene..:1hug: haberlerini bekliyorum.. anlarsınya....:CüvCüv:

evet yaseminim haberlerini bekliyoruz:CüvCüv::nazar:

kızlar açılış törenine çelenk getirmeyin.. onunyerine..diş fırçası ve bol macun detirin...:roflol:

şekerler ben şimdi çıkmalıyım..yerimseniben malum her sabah bu saatlerde dışarıda işim var..
hemen döncem söz..çok öpüyorum...yasemin nerdesin....delikafadulden

günaydı fıstıklarım....beniçağırmışsınız hemen geldim bir koşu.....kanımı verdim geldm bakalım sonucunu bekliyorum...çiçeğim çok geçmiş olsun bacım nefret ederim dişçiden...aslıyıcım hariasın sah sabah enerjik ohhh maşallaaaahh..gezdim geldim canım safranboluya 4. gidişim...çok güzeldi...öpüyorum hepinizi....

günaydı fıstıklarım....beniçağırmışsınız hemen geldim bir koşu.....kanımı verdim geldm bakalım sonucunu bekliyorum...çiçeğim çok geçmiş olsun bacım nefret ederim dişçiden...aslıyıcım hariasın sah sabah enerjik ohhh maşallaaaahh..gezdim geldim canım safranboluya 4. gidişim...çok güzeldi...öpüyorum hepinizi....

hayırlı haberlerini bekliyoruz hayatım,Allah'ımın izniyle güzel sonucu ver bize...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

çok teşekkürler yaseminim. korkunun ecele faydası yokmuş dedik kendimizi ,dişçimizin ellerine bıraktık..senağlama
inş kan sonuncun ,olumlu çıkar..Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..a.s.

hayırlı haberlerini bekliyoruz hayatım,Allah'ımın izniyle güzel sonucu ver bize...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

katılıyorum tatlım..:Saruboceq::Saruboceq:

Şimdi ne güzeldir Yozgat'ım..Lise caddesi burnumda tütüyo..:((

o caddenin yazı da kışı da ayrı güzel be newlife, dimi ama...kaydirigubbakcemile2
bak şimdi canım parmak çörek çekti, arabaşı çekti, testi kebabı çekti...daha sayıyımmı?sırnaşık şey
yalnız düşüncesi bile kiloya neden olacak şeyler bunlar yaacokacimcoookhihoyyyt

Back