Yozgat///66

pazar günü,sabahdan öğleye kadar asmekte kursum var.. çıkışta olabilir..
sahile inelim tabiki sizede uyarsa..

karşıdan koşa koşa gelir kucaklaşırız..:1hug:
kelebek sana uyarmı ablam...

hayatım pazar günü esim evde oluyo, cumartesi olabilir yada öğle aramda üniversiteye gelebilirseniz o da olur...bi yemeğimi yersiniz olmazmı?öğle aram 12-13 arası ama biraz uzatabilirim :jeyyar:sengözlerimebaksanab

Canım topraklarım uzuuuuuuuuunnn bi ardan sonra nihayet KK girebildim.Canlarım nörüyonuz ne var yok,inşALLAH herkesler iyidir.Sizlerde benden sual edecek olursanız iyiyim demek adet olmuş çok şükür iyiyim.
Pek gıymatlı bacılarım ben artık yaşlandım,dizlerimde kireçlenme varmış fizik tedavi görüyorum.Sonracıma ağzımdaki dişler çok ızdırap veriyor bugün bide diş tedavisine başladım.
Bu arada yeni gelen hemşerilerimize hoşgeldiniz der bol muhabbetli günler dilerim.
Dağçiçeğim,Yaseminciğim,Emoşum umarım herşey yolundadır.
Hepinize Ankara'dan sevgiler,öpücükler.

hayatım pazar günü esim evde oluyo, cumartesi olabilir yada öğle aramda üniversiteye gelebilirseniz o da olur...bi yemeğimi yersiniz olmazmı?öğle aram 12-13 arası ama biraz uzatabilirim :jeyyar:sengözlerimebaksanab

hafta içi benim için daha uygun kız kıza.. rahat ederiz..özelden tam adresini ver..haberleşelim..yerimseniben

asena bacımmm gadalarını alırım senin..iki gözüm şükür kavuşturana...
Rabbim acil şifalar versin.. ne dimek yaşlanmak.. oda kimmiş kele.. sen ve ben daha neyizki dipcik gibiyiz Maşallah..yerimseniben
çok özledim seni.. bak yeni arkadaşlar katıldı aramıza.. onlarda senin dibi çok ciciler..

çiçeğim herkes dağılmıs bi yerlere...sen napıyosun?
akşama neyemek yapcan yaa, eve gidince en büyük dert o oluyo:ne pişiriyim:uhm::sm_confused:
bu hafta pazarada çıkamadım, kurulara talim...:1rolleyes:

çiçeğim herkes dağılmıs bi yerlere...sen napıyosun?
akşama neyemek yapcan yaa, eve gidince en büyük dert o oluyo:ne pişiriyim:uhm::sm_confused:
bu hafta pazarada çıkamadım, kurulara talim...:1rolleyes:

canım hiç sorma bende ne yapacağımı şaşırdım.. bu gün oturdum kaldım kk'da..aslında hamur işi yapacağım..
aynen kurulara talim.. yada evde varsa tometess:tomato:. yap acılı menemen.-tatlicadiarzu-

ayy şükür kavuşturana ya kk bir tık ötede neden bukadar özletiyorsunuz kendinizi bakim bizi topikte öksüz yetim bırakıyonuzsenağlama
ablacım dizlerin yaşlılıktan değil senin tempona dayanamamıştır.masaj yağları çok iyi geliyor kireçlenmeye acil şifalar diler ellerinden öperim güzel ablam...

kızlar ben kaçam..beyaz atlı prensim gelmiş beni bekliyor..:roflol:
akşama yemek ister bizim Yozgatlılar..şakkıdı

güle güle ablacım aman bir günde demezlerki bukadın yorulmuştur bugünde yemeği ben yapam demez bizim bu yozgatlılaaar....bidaha buluşmada resim isteriz başlığıda fıstıkların buluşması olsun.antalyada yozgatlı çok hepsine söyleyin.öpüyorum ablacım.

tam gunu belli degılde emosum ayı bellı ramazan bayramından hemen sonra allah ızın verırse hakkarıye gıdecem canım benım askımdan akrep burcukaydirigubbakcemile3

anam kelebeğim hakkari deyince nedense bi şekil oldum inşallah az kalırsınızda sonra daha güvenli bir yerlere tayin olursunuz.bu arada kız benim aşkımda balık burcukaydirigubbakcemile3

ben varım, ben ben...
günaydıın şekerim, nasılsın bugün, ben iyiyim pazartesi burdayım ayrıcayerimseniben,bilmem anlatabildimmi:jeyyar:

ben varım, ben ben...
günaydıın şekerim, nasılsın bugün, ben iyiyim pazartesi burdayım ayrıcayerimseniben,bilmem anlatabildimmi:jeyyar:

as66.selam.. anladım şekerim..
kelebekle konuşur beraber geliriz tabiki uygunsa..
gerçi benim randevum saat 15,00 ama olsun takılırım oralarda..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…