- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
sevgisizkelebek hayırlı olsun nişanın canımhihoyyyt,bir antalya mekanlı yozgatlı da burada...memnun oldum...alkisalkisalkis
günaydııın,günaydıııın,günaydın sizeeee...hihoyyyt
nasılız bugün hatunlar,dağçiçeğim canım ayakkabını güle güle giyin, bende anneler günü hediyesi olarak kendime alıcam insallah,carşıya inebilirsem tabia.s bildiğin güzel bir ayakkabıcı varmı?ben genelde ankaraya gittiğimde alırım ayakkabılarımı.
bugün yine ne güzel değilmi hava dağçiçeğim, yazıda böyle geçirsek nolur sanki,yakında 50 derecelere kadar ısınacaz, düsüncesi bile bunaltıyolaelaelaelaelae...
is cıkısıma kuzucum gelecek teyzeleri, bakıcısı yanıma getirecek...alkisalkisalkis:sm_cool:
memnunum canım bir tanıdık vasıtasıyla buldum,cok seviyo bakıcısını,babasına o kadar iştahla gitmiyo, gerçi babası birtek pazarları evde, hafta icide geç geliyo,böyle olması normal yani,Allaha cok şükür, gözüm arkada kalmıyo...
tavsiyen varmı bakıcı konusunda,yani dikkat etmem gereken şeyler falan??
hakkaten abla kardeş gibi olduk,oturur sohbet ederiz, kendime ne alsam onada almaya çalışırım, hiçbir yanlıs hareketini görmedim şükür. abdestli namazlı,kızımı öyle bir içten öperki nasıl mutlu oluyorum anlatamam,ondan öğrendiğim şeylerde çok,sonuçta bu ilk bebeğim deneyimsizim,4 çocuk büyütmüs o,Allah razı olsun ondan.ailesinide tanımaya basladım, düzgün insanlar,Allah korkusu önemli dağçiçeğim doğru söylüyosun...
Allah senden razı olsun canım benim, çalısan anne için yavrusunu birine emanet etmek kolay bisey değil ama senin gibi birini bulunca insanın gözü arkasında kalmıyo,benide bakıcı büyüttü annem calıstığı için, hala anne derim bakıcıma, her anneler gününde annemden sonra onu ararım, kayınvalidemden bile önce ki benim kayınvalidem cok iyidir, cok severim onu...Allahım 'Mine Anne'min gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?