günaydın kızlar,şükür kavuşturana...
cumanız mübarek olsunhihoyyyt
dağçiçeğim doğum günün kutlu olsun canım, Allah'ım sana nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin, sevdiklerinle...alkisalkisalkis
bende durumlar iyi hemşolarım, sizde nevar neyok?:sm_cool:
kızlar dün kamikazeye bindim, dön Allah döndelikafadulden...süperdi...:sm_cool:
dağciceğim islerim okadar yoğunki bu ara anca girebildim,
lunaparka yeni bir makina gelmis görmüssündür, onada bindim, o daha güzeldi.beraber bineriz hayatım, ben seni korurum merak etme:)
yarınki şenliğe giderim büyük ihtimal, sen gidecekmisin?
dağ çiçeğim doğum günün kutlu olsun.rabbim sana dertsiz sıkıntısız,sağlıklı ömürler nasip etsin.öptüm ablacım.
as 66 kamikaze süper demi burda lunapark açılmadı hala.bende bayılıyorum adrenaline.benim yerimede dön.
herkese sevgiler.
günaydın hatunlaaaar,nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçti?
benim iyiydi,cuma cumartesi üniversitenin şenliği gittim güzeldi,sositososito
dağciceğim yemek senliğine benim yaramazgüzellik uykusunu uzatınca gidemedim,sen naptın gittinmi?
bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun,Allahım isteyen tüm kullarına anneliği nasip etsin...:Saruboceq:
selam hemşom..a.s.ay evet kaç gündür bahar şenlikleri kafamızı şişirdi.. eğlenmene sevindim.
hafta sonu biz gittik yemek şenliğine güzeldi..seni görürmüyüm diye bakındım inanki..seni tanımıyorum ama belkim kızından çıkarta bilirim diye..
inş seneye gidersin.. 2 gündür hava felaket güzel.. dün polis evinde Anneler günü eğlencesi vardı eğlendim bir güzel sonra arkadaşlarımla sahile indim beacparka gittik.. süper bir hafta sonu geçirdim..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?