Yozgat///66

Az önce canım Arkadaşım dostum,Yasemin'cim aradı doğum günümü kutladı.
çok mutlu oldum..:1hug:Şeniz
beni mutlu ettin, Rabbimde seni mutlu etsin inş..:asigim:

Canım bu Güller senin için..

günaydın kızlar,şükür kavuşturana...
cumanız mübarek olsunhihoyyyt
dağçiçeğim doğum günün kutlu olsun canım, Allah'ım sana nice mutlu huzurlu yıllar nasip etsin, sevdiklerinle...alkisalkisalkis
bende durumlar iyi hemşolarım, sizde nevar neyok?:sm_cool:

canım hoş geldin Şeniznerde kaldın bu saate kadar.canım doğum günümü kutladığın için çok teşekkür derim...
ben iyim sen nasılsın.şakkıdı
hava süper dolayısı ile bizde süperiz demi.yerimsenibenhihoyyyt

as66,yarın akm'nin bahçesinde.yöresel yemek şenliği var,vaktin olursa gitmni tavsiye ederim.
ben geçen yıl gittim çok güzeldi,Yozgat yemeklerinide görebilirsin..kermes şeklinde satışlarda yapılıyor..sadece yarın var.iyi eğlenceler..

dağciceğim islerim okadar yoğunki bu ara anca girebildim,
lunaparka yeni bir makina gelmis görmüssündür, onada bindim, o daha güzeldi.beraber bineriz hayatım, ben seni korurum merak etme:)
yarınki şenliğe giderim büyük ihtimal, sen gidecekmisin?

as66 lunaparktaki,çarpışan oto hariç hiç bir güç beni diğerlerine bimdiremez.. korkuyorum abicim napim...
evet yarın gitmeyi düşünüyorum ,
eşimle kısmetse tabi,,
yarın benim günüm olsun istiyorum, malum bu gün kutlama yapamıyorum.. hafta sonuna sakladım..hava güzel olursa bol bol gezerim..

dağ çiçeğim doğum günün kutlu olsun.rabbim sana dertsiz sıkıntısız,sağlıklı ömürler nasip etsin.öptüm ablacım.
as 66 kamikaze süper demi burda lunapark açılmadı hala.bende bayılıyorum adrenaline.benim yerimede dön.
herkese sevgiler.

emoşum canım çok teşekkür ederim..a.s.

günaydın hatunlaaaar,nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçti?
benim iyiydi,cuma cumartesi üniversitenin şenliği gittim güzeldi,sositososito
dağciceğim yemek senliğine benim yaramaz güzellik uykusunu uzatınca gidemedim,sen naptın gittinmi?
bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun,Allahım isteyen tüm kullarına anneliği nasip etsin...:Saruboceq:

selam şekerler..
Anneler gününüz kutlu olsun.
Anne olmak isteğen can arkadaşlarımında inş Anne olmalarını Rabbim nasip etsin tez zamanda..Şeniz

selam hemşom..a.s.ay evet kaç gündür bahar şenlikleri kafamızı şişirdi.. eğlenmene sevindim.
hafta sonu biz gittik yemek şenliğine güzeldi..seni görürmüyüm diye bakındım inanki..seni tanımıyorum ama belkim kızından çıkarta bilirim diye..
inş seneye gidersin.. 2 gündür hava felaket güzel.. dün polis evinde Anneler günü eğlencesi vardı eğlendim bir güzel sonra arkadaşlarımla sahile indim beacparka gittik.. süper bir hafta sonu geçirdim..hihoyyyt

kız bende beachdeydim hafta sonu,ayarlamaya kalmadan karşılaşacaz seninle canım hemşom,bu arada doğumgünü hediyesi ne geldi?

bacılarım en geldim uzun bir aradan sonra..kusura bakmayın ev tasıdık sonra nisanlandım o yuzden gorusemedık emosum yasıyorum topragım hepinizi coooooooooookkkkkkk özledim

sevgisizkelebek hayırlı olsun nişanın canımhihoyyyt,bir antalya mekanlı yozgatlı da burada...memnun oldum...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…