Yozgat///66

günaydın hemşolarım...dağçiçeğim ne güzel seni topiğimizde görmek bacım....sevda 66 bneden iyilik senden naber...

emoşum sen nasılsın canım?

günaydınlar..dünya tatlısı hemşolarım benimm...Şeniz
sıcaklığınız dostluğunuz için teşekkür ediyorum..:1hug:
sizleri çok seviyorum...yerimsenibenşimdi daha iyiyim..
dinlenmke iyi geldi..

sorun her neyse en kısa zamanda halledersin insallah dağ çiçeğim, Allah yardımcın olsun...seninle aynı ildeyiz, bir seye ihtiyacın olursa ben her zaman yanında olurum...

canım benim çok teşekkür ederim..:teselli:
dua ederseniz sevinirim.. :Saruboceq:
evet aynı ildeyiz.. umarım yakınızdır birbirimize..
desteğin için sağol sorman yeterli..
ben merkezdeyim ya sen..

günaydın hemşolarım...canlarım.....nasılsınız bakalım benden iyilik...öpüyorum hepinizi:))

geçikmeli bir günaydında benden.yaseminciğim iyiym şeker çok şükür Allah sanada iyilikler versin.öpüyorum.

yasemin-66 ve dağçiçeğim,
kızlar dualarıma sizide ekledim, Allahım kabul eder insallah...öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

selam kızlar..
nasılsınız.
yasemincim özledim seni kankammmmm.:teselli:
sende farketmişindir.. pc yavaş yavaşdan ısınıyorum okiş..anlarsınya..
msn çok açmıyorum..zamanla..Şeniz
emoşum.. as66,,kızlar sizler nasılsınız..a.s.

Günaydın şekerler..
kimseler uğramamış..
açılışı ben yapayım.
Gününüz dünden daha güzel geçsin..
öncelikle ruh ve beden sağlıgınız iyi olsun..
yuvanızdan huzur cebinizden paracıklar hiç eksik olmasın.. çalışan arkadaşlarımıza işlerinde kolaylıklar..Şeniz

yasemin-66 ve dağçiçeğim,
kızlar dualarıma sizide ekledim, Allahım kabul eder insallah...öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

canım benim güzel yürekli asım....allah razı olsun senden...meleğini sana bağışlasın...öpüyorum seni...:1hug:

bideneeeeeeeeeem bende çok özledim seni.....acelemiz yok yava:1hug:ş yavaş dön özüne yeterki tamamen kaybolma ok.........

günaydın canım benim güzel dilek ve duaların için kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:))):1hug:

as66,dua bölümünde benim için dua etmişin..
sana ne kadar teşekkür etsem az..Rabbim senden razı olsun.. inş seninde yasemin'ciğiminde emoşumunda dilek ve duaları kabul olur.

günaydın yozgatın gülleri,
bende hersey iyi anneciğim yanımda mutluyum daha ne olsun:teytey:
dağçiçeğim burdanda selamlaşalım hayatım,yaseminim nasılsın canım,diğer hemşolarada selamlar...a.s.

günaydın yozgatın gülleri,
bende hersey iyi anneciğim yanımda mutluyum daha ne olsun:teytey:
dağçiçeğim burdanda selamlaşalım hayatım,yaseminim nasılsın canım,diğer hemşolarada selamlar...a.s.

as66 ne mutlu sana Anneciğin yanında.. inş hep yanında olsun hiç ayrılmayın..
kızlar az önce arkadaşım aradı.. mantı yapıyormuş yardıma çağırdı...
bende bu gün gezmek istiyordum isabet oldu yani kız kıza kaynatacağız yani..yerimseniben

as66,dua bölümünde benim için dua etmişin..
sana ne kadar teşekkür etsem az..Rabbim senden razı olsun.. inş seninde yasemin'ciğiminde emoşumunda dilek ve duaları kabul olur.

amin hayatım Allahım hepimizin gönlüne göre versin...Allah hepinizden razı olsun,şurda gönülden selamlasmak,birbirimizi düsünmek kadar güzel bisey varmı?
iyiki üye olmusum buraya, iyiki varsınız hatunlar...alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

ohh ellerinize sağlık dağçiçeğim bizim yerimizede yiyin diycem ama kıyamam...kilo yapar:)

evet burada sizlerle olmayı bende çok seviyorum.. valla sıkıntılara bire bir burası..:enbuyukkk:
ohh ellerinize sağlık dağçiçeğim bizim yerimizede yiyin diycem ama kıyamam...kilo yapar:)

kızlar canınız çekmesin ama..şimdilik resmiyle idare edelim...cokacimcoook
as66,bana kilo yapmıyor malesef..bende guatr var ne yesem zayıfım yani.. şanslıyım bu anlamda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…