- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Aaa süpermiş. Peki herhangi bir eksik gedik var mı? Ben stokke ve mama xari istiyordum fakat çok ağır ve çok az kullanabiliyor bebek ve gereksiz pahalı. Derken yoykoyu gördüm. Beğendim. Almaya karar verdim. Fakat bir kaç kere almaya çalışırken işlem tamamlanmadı diyor. Kredi kartım internet alışverişine açık, her yerden alışveriş yapabiliyorum ama hepsiburadadan yapamıyorum. Neden acaba?Hepsiburada'dan siparis verdim canim Yoyko'nun kendi sayfasindan. Siparisim ayni gun 1 saat icinde kargoya verdiler cok memnun kaldim.
Aaa süpermiş. Peki herhangi bir eksik gedik var mı? Ben stokke ve mama xari istiyordum fakat çok ağır ve çok az kullanabiliyor bebek ve gereksiz pahalı. Derken yoykoyu gördüm. Beğendim. Almaya karar verdim. Fakat bir kaç kere almaya çalışırken işlem tamamlanmadı diyor. Kredi kartım internet alışverişine açık, her yerden alışveriş yapabiliyorum ama hepsiburadadan yapamıyorum. Neden acaba?
Zaten ödemeyi 3D security üzerinden yapıyorum her zaman/ ama olmuyor maalesef.Hmm 3D security duydunmu hic? Cunki bende baska bi sitede ayni sorunla karsilasmistim. Sanal kart acip ora hesabindan para aktarip oyle odeme yapiyorsun. Belki oyle bi durum vardir?
Canim Stokke iyi hos ama gercekten bencede cok gereksiz pahali. Abimler aldilar yegenime ama dogru durust kullanmadilar bile.. Ucuz baston aldiydik onu daha cok kullandilar
Bu modelde biraz buyuk ama en azindan verdigin paraya acimazsin cunki diger mesela Kraft'in modellerine baktim onlarda ayni sekilde tekerleri felan kocamandi.
Zaten ödemeyi 3D security üzerinden yapıyorum her zaman/ ama olmuyor maalesef.
Ayrıc ben de stokkeyi deniyorum işte orda çalışan bayana diyorum çok küçük gereksiz pahalı, bana diyor ki zaten baston alacaksınız bir süre sonra kullanmayacaksınız ki bunu. Hadi canım? Tüm aksesuarlarıyla 7bin verdiğim arabayı neden kullanmayayım :) saçmalık işte. O yüzden almaktan vazgeçtim.
Evet bence de :) teşekkür ederim bu arada bilgiler için.Hahaha acik acik soyluyor bide
Kuzenimde Stokke var o 2 cocugunada baya kullandi ama Hollanda'da kendisi hep fiyatlari cok daha uygun ve oranin yollari Turkiye'ye gore cok daha farkli o yuzden Turkiye'de kullanmaya bence normal bi araba ihtiyacimizi gorur.
Evet bence de :) teşekkür ederim bu arada bilgiler için.
Peki teşekkür ederim.Bisey degil canim saticiyla irtibata gecersen belki odemede yardimci olabilirler. Bu arada butun herseyi tam geldi arabada hic bi eksik yok fazlasi bile var
merhabalar ben de internette araştırırken gördüm bu markayı çok şık duruyor gerçekten. gerçekte de bu kadar şık ve kaliteli mi . iyi yorumlar olduğu gibi çok kötü yorumlarda var siz daha detaylı bilgi verebilir misiniz acaba hala kullanıyorsanız almaya değer miBiz de araba konusunda uzun arastirmalar sonucu yoykoya karar verdik. aldım kullanıyorum çok memnunum. Baya rahat. Arabanın süspansiyonu bile var cok teferruatli hazirlanmis. krem renk olanını aldım tek sıkıntı renk bi tik daha koyusu geliyor ama acik renk kullanmam diyenler icin o da bir avantaj.
Merhaba, ben aldım. Daha bebeğim doğmadı ama açtık yaptık çok güzel, çok hoşumuza gitti. Zaten sipariş verdim Maşallah ertesi gün kapımdaydı. Eksiksiz geldi. Yapımı her şeyi kolay. Biraz büyük ama zaten ben de büyük istemiştim. Arabamız olduğu için de sorun olmaz. Katlanması falan da kolay. Ben şimdilik çok beğendim. Bakalım kullanmak nasip olur inşallah o zaman da yazarım.yoyko hotmom alıp kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim . gerçekten çok arada kaldım çünkü . model olarak çok hoşuma gitti ancak yorumlara bakınca kafam baya bir karıştı.
ben de eylül de doğum yapıcam nasipse. nette bazı olumsuz yorumlar okuyunca kafam karıştı . sen hangi modelini aldın. hotmom istiyorum ben. dün satıcıyla irtibata geçtim o olumsuz yorumların hepsi giderildi. 9 aydır yeni çıkıyor dedi. doğru mu merak ettim mesela artık tekerlerimiz boş değil dolgu dedi. ana kucağı koyunca sallanma oluyor demişler .dün konuştuğum kişi o da giderildi dedi. sen baktın mı sallanma var mı çok soru sordum kusura bakmaMerhaba, ben aldım. Daha bebeğim doğmadı ama açtık yaptık çok güzel, çok hoşumuza gitti. Zaten sipariş verdim Maşallah ertesi gün kapımdaydı. Eksiksiz geldi. Yapımı her şeyi kolay. Biraz büyük ama zaten ben de büyük istemiştim. Arabamız olduğu için de sorun olmaz. Katlanması falan da kolay. Ben şimdilik çok beğendim. Bakalım kullanmak nasip olur inşallah o zaman da yazarım.
Merhabalar ben hala kullanmaktayım genel olarak çok memnunum. Süspansiyonları çok iyi yolda giderken yüksekleri pek hissettirmiyor. Görünümü çok şık çoğu insanın dikkatini çekiyor dışarida.merhabalar ben de internette araştırırken gördüm bu markayı çok şık duruyor gerçekten. gerçekte de bu kadar şık ve kaliteli mi . iyi yorumlar olduğu gibi çok kötü yorumlarda var siz daha detaylı bilgi verebilir misiniz acaba hala kullanıyorsanız almaya değer mi
bebek arabası aldınızmı siz ..ben kararsızlıktan ölücem ilk bebeğim olcak kısmetse cokta anlamıyorumyoyko hakkında çok sınırlı bilgi var kullananlar pek yorum yazmamış. Memnun olduğunuz olmadıgınız yönlerini yazar ne kadar sürede deforme olur belirtirseniz bizde ona göre belki fikir sahibi oluruz arkadaslar. Hangi modelini ne zaman aldınız ne kadardır kullanıyıorsunuz yazrsanız sevniriz
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinMerhabalar ben hala kullanmaktayım genel olarak çok memnunum. Süspansiyonları çok iyi yolda giderken yüksekleri pek hissettirmiyor. Görünümü çok şık çoğu insanın dikkatini çekiyor dışarida.
Yalnız tentesi sıkıntılı urunun. Bir-kac kişiyle daha konuştum güneşlik tente kısmında herkes sıkıntılı yani sabit durmuyor. Çok büyük problem oluyor mu derseniz olmuyor ama bir dezavantaj olarak belirtmek istedim
Cybex hangi modelini aldınız?Arkadaşlar ben kendi arabamdan memnun kalmadım ve ihtiyaç sahibi birine verdim, cybex aldım. Alman malı olması rahatlığı tek elle katlayabilmem daha küçük kibar olması beni cezbetti.
Yoyko öyle değildi sallanıyordu. Parasına değmez.