Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yoyko bebek arabası kullananlar ?

Hanımlar bu arabanın bir model üstünü amaartisörlü olanını istanbul haşim işcan da gördüm
İlkine göre 3 4 cm kadar daha geniş
Bagaj sorunu yoksa alınabilir
Duruşu şık sürüşü rahat bi araba

Hotmom modeli çok güzel duruyor ama sanki bebek biraz büyüyünce ayakları sallanıverecek hiç sığmayacak gibi, hotmom kullanan varsa yorum yapsın :) Bugaboo ile yoyko arasında kaldım.

Internetten alanlarda bi sitede yorumlar yazmislar memnun kalmislar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanışlı bir model gibi geldi bana da, mağazada gidip bir inceleyeyim diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yoyko hakkında çok sınırlı bilgi var kullananlar pek yorum yazmamış. Memnun olduğunuz olmadıgınız yönlerini yazar ne kadar sürede deforme olur belirtirseniz bizde ona göre belki fikir sahibi oluruz arkadaslar. Hangi modelini ne zaman aldınız ne kadardır kullanıyıorsunuz yazrsanız sevniriz

Hiçbir yerde yorum bulamadım kulnananlar yazmamış. Bende iyice arastıdım gözümü karartıp aldım artık. Henüz gebe olduğum için bebekle kullanımı hakkında bilgi veremiycem ama ilk deneyimlerimi paylaşayım.

Ben simsiyah olanını aldım

olumlu yönleri

* kumaş kalitesi güzel
* sürüşü çok rahat ön tekerleklerindeki kilit sistemini acinca kendi etrafında bile çok rahat döndürebiliyorsunz.
*çift taraflı kullanılıyor olması bir avantaj.
*puseti çok şık ,
* port bebe haline gelebilmesi için altındaki aparatı çözmeniz yeterli 3 tane kilit var açıyorsunuz ve 180 derece yatabilen port bebe oluyor.
*5 li emniyet kilit sistemi var. bebeklerın kendisinin açamaması açısından daha güvenli.
* tekelerkeleri çok kolay takılıp çıkarılabiliyor.
*yagmurluk ve pompa hediye ediliyor.
* tek ayakla çift tekerlerği kilitleme pedalı mevcut

olumsuz özellikleri

*tek elle katlanmıyor
* tekerleklerin arka bölümleri dolgu değil şişme. deformasyon açısından düşündürdü?

AKLIMA GELDİKÇE VE DENEYİMLEDİKÇE EKLERİM.

Cok tesekkurler canim

Reactions: c_k

Merhaba canim oncelikle hayirli olsun. Hangi modeli ve kaca aldin acaba? Bende yeni siparis verdim Yoyko Luxury Gri/Silver modeli insallah memnun kalirim

Merhaba canim oncelikle hayirli olsun. Hangi modeli ve kaca aldin acaba? Bende yeni siparis verdim Yoyko Luxury Gri/Silver modeli insallah memnun kalirim

merhabaaaa tokyo ultimate aldım simsiyah olanından diğer detaylara ise 3 mesaj kadar üstte hepsine değindim Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun

merhabaaaa tokyo ultimate aldım simsiyah olanından diğer detaylara ise 3 mesaj kadar üstte hepsine değindim Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun

Tesekkur ederim canim gule gule kullan insallah.. Benimkide dun geldi cok sukur gorunusu ayni resimlerindeki gibi insAllah kullanisi da rahat olur

Tesekkur ederim canim gule gule kullan insallah.. Benimkide dun geldi cok sukur gorunusu ayni resimlerindeki gibi insAllah kullanisi da rahat olur
Siz nerden sipariş verdiniz? Ben de almak istiyorum ama internetten siparişe pek güvenmiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…