- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
Hadi ya bakarsn aralikt yine duser takip et indirim gorursem yazarim buradanMaalesef canım söyledikten sonra girdim siteye indirim bitmişti alamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bakarsn aralikt yine duser takip et indirim gorursem yazarim buradanMaalesef canım söyledikten sonra girdim siteye indirim bitmişti alamadım
Belki yılbaşındayılbaşında flan düşer diyorum bakalım teşekkür ederim canım :)Hadi ya bakarsn aralikt yine duser takip et indirim gorursem yazarim buradan
Gördüm ama orasıni burasini kurcalamadm ben yatiyor diye biliyorum pratik ve kullanisli rahat duruyorKızlar yoyko easyo modelini birebir inceleyen var mı sırt 180 derece yatıyormu
Kızlar yoyko easyo modelini birebir inceleyen var mı sırt 180 derece yatıyormu
Evet magzada pahali oldugunu yazmislar internetten indirimle alanlar olms inceleyip internetten takip edebilirsin cnmKullanışlı bir model gibi geldi bana da, mağazada gidip bir inceleyeyim diyorum.
Hiçbir yerde yorum bulamadım kulnananlar yazmamış. Bende iyice arastıdım gözümü karartıp aldım artık. Henüz gebe olduğum için bebekle kullanımı hakkında bilgi veremiycem ama ilk deneyimlerimi paylaşayım.
Ben simsiyah olanını aldım
olumlu yönleri
* kumaş kalitesi güzel
* sürüşü çok rahat ön tekerleklerindeki kilit sistemini acinca kendi etrafında bile çok rahat döndürebiliyorsunz.
*çift taraflı kullanılıyor olması bir avantaj.
*puseti çok şık ,
* port bebe haline gelebilmesi için altındaki aparatı çözmeniz yeterli 3 tane kilit var açıyorsunuz ve 180 derece yatabilen port bebe oluyor.
*5 li emniyet kilit sistemi var. bebeklerın kendisinin açamaması açısından daha güvenli.
* tekelerkeleri çok kolay takılıp çıkarılabiliyor.
*yagmurluk ve pompa hediye ediliyor.
* tek ayakla çift tekerlerği kilitleme pedalı mevcut
olumsuz özellikleri
*tek elle katlanmıyor
* tekerleklerin arka bölümleri dolgu değil şişme. deformasyon açısından düşündürdü?
AKLIMA GELDİKÇE VE DENEYİMLEDİKÇE EKLERİM.
Cok tesekkurler canim
Hiçbir yerde yorum bulamadım kulnananlar yazmamış. Bende iyice arastıdım gözümü karartıp aldım artık. Henüz gebe olduğum için bebekle kullanımı hakkında bilgi veremiycem ama ilk deneyimlerimi paylaşayım.
Ben simsiyah olanını aldım
olumlu yönleri
* kumaş kalitesi güzel
* sürüşü çok rahat ön tekerleklerindeki kilit sistemini acinca kendi etrafında bile çok rahat döndürebiliyorsunz.
*çift taraflı kullanılıyor olması bir avantaj.
*puseti çok şık ,
* port bebe haline gelebilmesi için altındaki aparatı çözmeniz yeterli 3 tane kilit var açıyorsunuz ve 180 derece yatabilen port bebe oluyor.
*5 li emniyet kilit sistemi var. bebeklerın kendisinin açamaması açısından daha güvenli.
* tekelerkeleri çok kolay takılıp çıkarılabiliyor.
*yagmurluk ve pompa hediye ediliyor.
* tek ayakla çift tekerlerği kilitleme pedalı mevcut
olumsuz özellikleri
*tek elle katlanmıyor
* tekerleklerin arka bölümleri dolgu değil şişme. deformasyon açısından düşündürdü?
AKLIMA GELDİKÇE VE DENEYİMLEDİKÇE EKLERİM.
Merhaba canim oncelikle hayirli olsun. Hangi modeli ve kaca aldin acaba? Bende yeni siparis verdim Yoyko Luxury Gri/Silver modeli insallah memnun kalirim
merhabaaaa tokyo ultimate aldım simsiyah olanından diğer detaylara ise 3 mesaj kadar üstte hepsine değindim Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun
Siz nerden sipariş verdiniz? Ben de almak istiyorum ama internetten siparişe pek güvenmiyorum maalesef.Tesekkur ederim canim gule gule kullan insallah.. Benimkide dun geldi cok sukur gorunusu ayni resimlerindeki gibi insAllah kullanisi da rahat olur
Siz nerden sipariş verdiniz? Ben de almak istiyorum ama internetten siparişe pek güvenmiyorum maalesef.